Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vahet ei ole mis õllega tegu on. Käsitöö või mitte. Küsimus on kas tegu on pastöriseeritud või pastöriseerimata vedelikuga. Vaata sildi pealt. Meil on tavaliselt müügil pastöriseeritud kraam. Osad lisavad peale pastöriseerimist veel natukene pärmi igasse pudelisse. Seda ära klaasi vala, see võib võtta põhja alt.
Antud toote puhul on tegu mingi massasjaga mis mõeldud pudelist joomiseks (vist). Nii, et käitu samamoodi nagu sa tarbiksid hmmm Antvärk misiganesnimeganeidmüüakse.
PS. Ma olen ise joonud Maldugunsi Zala Bise (humalanimi) pastöriseerimata ja 2-3a üle BB läinud isendeid. Nendes oli humal teinud täpselt seda mida ta tegema pidi. Säilitanud joogi joomiskõlbulikuna. Aga sellesse asja oli lisatud humalaid suht ogaras koguses võrreldes Mõisakeldri omadega.
Võtke tuba. Keskmine foorumi lugeja ei saa sittagi aru, millest te räägite. Ja jäägem ikka inimesteks, need ipad ja aled on ülehinnatud cräpp aniwai.
Küsimus eelkõige Mardukile.
Kui käsitööõllel on parim enne 1.03.2018, siis kui kaua teda reaalselt kannatab juua. Ilma, et põhja alt ära lööks. Mul siin mõned pudeld tähtajast üle sõitnud Tankeri Mõisakeldri APAt.
Vahet ei ole mis õllega tegu on. Käsitöö või mitte. Küsimus on kas tegu on pastöriseeritud või pastöriseerimata vedelikuga. Vaata sildi pealt. Meil on tavaliselt müügil pastöriseeritud kraam. Osad lisavad peale pastöriseerimist veel natukene pärmi igasse pudelisse. Seda ära klaasi vala, see võib võtta põhja alt.
Antud toote puhul on tegu mingi massasjaga mis mõeldud pudelist joomiseks (vist). Nii, et käitu samamoodi nagu sa tarbiksid hmmm Antvärk misiganesnimeganeidmüüakse.
PS. Ma olen ise joonud Maldugunsi Zala Bise (humalanimi) pastöriseerimata ja 2-3a üle BB läinud isendeid. Nendes oli humal teinud täpselt seda mida ta tegema pidi. Säilitanud joogi joomiskõlbulikuna. Aga sellesse asja oli lisatud humalaid suht ogaras koguses võrreldes Mõisakeldri omadega.
Kui käsitööõllel on parim enne 1.03.2018, siis kui kaua teda reaalselt kannatab juua. Ilma, et põhja alt ära lööks. Mul siin mõned pudeld tähtajast üle sõitnud Tankeri Mõisakeldri APAt.
Pane külmkappi ja kui hommikul pohma on, siis kannatab kaks aastat hiljem ka.
dabl bokk peaks nüüd nimest esimese poole ära jätma, siis oleks kõik jälle hästi.
tekkiski bocki isu, peaks kuskilt mõne klaaspudelis variandi ära tooma ja siis vaatama, millaga tegelikult tegu on.
nojah tegelt, saku tumeda nimi peaks ka nüüd olema siis saku kange ja tume.
Vabariigi aasta puhul toimus jälle Pep ( parim eesti plastikõlu) mingi üheksandat või kümnendat korda.
See aasta üllatas võiduga must karu, kes lõi finaalis holstenit.
Seitsmekordne meister säästu kange langes veerandfinaalis just hilisema võitja vastu.
Ja nüüd asja juurde, kas keegi on tähele pannud, millal bokk ja taurus ja säästu kange kuue volli peale langetati?
Karu, holstein, tasuja vist ka on ikka veel seitse.
1L PET pudel langes 6% peale selle aasta alguses, kui Lätis hakkas kehtima seadus, et suurtes pudelistes ei tohi enam kangemat õlle müüa. Tegelikuses vist oli 5.8%, aga kuna mingid komakohad on lubatud kõikumist siis nii on hetkel hea.
Vabariigi aasta puhul toimus jälle Pep ( parim eesti plastikõlu) mingi üheksandat või kümnendat korda.
See aasta üllatas võiduga must karu, kes lõi finaalis holstenit.
Seitsmekordne meister säästu kange langes veerandfinaalis just hilisema võitja vastu.
Ja nüüd asja juurde, kas keegi on tähele pannud, millal bokk ja taurus ja säästu kange kuue volli peale langetati?
Karu, holstein, tasuja vist ka on ikka veel seitse.
Ma mingi poolteist aastat olen vaikselt õllekomplektidega (maltoosadega) katsetanud. .
Sōber tegeleb sellega ja aeg-ajalt annab partiidest degusteerimiseks. Siiani pole olnud põhjust kurta ja hommikul pole ka etiliselt sitt olla olnud. Gurmaanlusele ei rõhu temagi, pigem, et oleks hea kapist võtta kui janu kiusab. Praegu endalgi mõlgub mõte soojaks ajaks alginvesteering teha ja laarid käima panna. Mul suvisel ajal õues palju töötamist, kus sõbrad abiks ja paslik väike rüübe seltsiks võtta, seda enam, et pärast kolmandat õlut nagunii kedagi maitse enam ei huvita.
Ma mingi poolteist aastat olen vaikselt õllekomplektidega (maltoosadega) katsetanud.
Olen maltoosast ise teinud ja teiste toodangut samuti proovinud aga viisakalt öeldes, maitseelamust pole saanud. Järgmisel hommikul on olemine kah väga kehv olnud. Ainus voorus ongi, et odav ja teeb purju. Linnastest tehtud asi on ikka hoopis teine.
Viimati oleksin õlletegu ette valmistades omast lollusest peaaegu surma saanud. Laenasin sõbralt ankru aga metallist kaant lahti kruvides ei taibanud, et ankru põhjas olev virre elas seal oma elu ja kraani lahti keerata ei tulnud meeldegi.Kui pauk käis, lendas suht raske kaas taevasse, kõrval passinud koer jooksis lööklaine peale tuppa laua alla ja ise plagistasin tükk aega seal kõrval hambaid.
Leave a comment: