Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Ma just avastasin, et Slippy G momendist saab järgmisel kevadel 10a...kuhu see aeg küll läheb?
- Likes 1
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustTabasin ennast mõttelt,et Eurovisioon on nagu Pühajärve Retrobest-inimesed ajavad selga imelikud riided,peapaelad ja parukad,võtavad karjas mingeid poose,ajavad huuli prunti ja kõike selleks,et hiljem nina viltu tõmmata ja kellelegi püksi pugeda!
Leave a comment:
-
Tabasin ennast mõttelt,et Eurovisioon on nagu Pühajärve Retrobest-inimesed ajavad selga imelikud riided,peapaelad ja parukad,võtavad karjas mingeid poose,ajavad huuli prunti ja kõike selleks,et hiljem nina viltu tõmmata ja kellelegi püksi pugeda!
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustValimistel kandideerinud kirjaneitsi lärmab ühe nädalalehe arvamusküljel, kuidas talle kui loomeinimesele ei anta riigilt piisavalt toetust, aga ettevõtjatele antakse. Samal ajal jauras sama kirjaneitsi hiljuti, kuidas erakond pakkus talle linnameedias töökohta 1700 eurose brutoga, aga see talle ei sobinud, kuna ei võimalda tema kulutuste juures äraelamist.
Pea lõhkeb.
Leave a comment:
-
Valimistel kandideerinud kirjaneitsi lärmab ühe nädalalehe arvamusküljel, kuidas talle kui loomeinimesele ei anta riigilt piisavalt toetust, aga ettevõtjatele antakse. Samal ajal jauras sama kirjaneitsi hiljuti, kuidas erakond pakkus talle linnameedias töökohta 1700 eurose brutoga, aga see talle ei sobinud, kuna ei võimalda tema kulutuste juures äraelamist.
Pea lõhkeb.
- Likes 1
Leave a comment:
-
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustValimispeol oli Nataliel mingi kiilakas pisike jõrm käevangus. Mind ta ei märganud, aga küll naeratas mulle üks teine sotside abilinnapea. Ehk, noh, midagigi.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Valimispeol oli Nataliel mingi kiilakas pisike jõrm käevangus. Mind ta ei märganud, aga küll naeratas mulle üks teine sotside abilinnapea. Ehk, noh, midagigi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: