Algselt postitas Pints
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kurat, see asi tundus mulle lapsena kõige maitsvam asi, mida ma mitte kunagi reaalses elus söönud pole. Nüüd peaks kuhugi kaebama ilmselt.
-
-
Ma peaks külmkapi sulama panema. Ise ta provotseerib ja müriseb.Algselt postitas Intertoto Vaata postitustminibaar puudub, aga see külmkapp seal hämaras on küll kuidagi sugestiivne...
Leave a comment:
-
minibaar puudub, aga see külmkapp seal hämaras on küll kuidagi sugestiivne...Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustOle siiski ettevaatlik, ja minibaari kallale minnes püüa mitte kedagi ahistada, eks?
Leave a comment:
-
Vot nüüd on see Mõnulik soovitus juba asjakohane, et kui ikka käed nii värisevad ja sopajoodiku deliirium peal, et ei suuda pudelitki käes hoida, siis ehk oleks tõesti aeg natukene vahet pidada?Algselt postitas Intertoto Vaata postitustjõudsime põhiküsimuseni.
nagu reedeti (teinekord juba esmaspäeviti) ikka, siis eile oli tunne, et peaks pisut tähistama ja õhtuks oli naisega plaanis pikalt küpsenud sealiha + hapukapsas, nii et viin (üle pika aja, ausalt) tundus jube hästi sobivat. õhtu käigus siiski selgus, et maitsenäsad jäid kuidagi möödastimuleerituks, mistõttu tegin veel treti Maximasse ja hankisin kolm Kulda, millest üks kukkus poe taga parkimisplatsil maha, hakkas sisisema ja tõenäoliselt õlut välja purskama (pimedas ei näinud). jätsin ta sinnapaika ja õhtu jooksul rohkem midagi ei tarbinudki.
täna tegin paar tervisejooksu, kokku üle 25 km (koos hilisemate käikudega üle 40 000 sammu – rekord!), koju jõudes oli jube mahlaisu, mistõttu hankisin õhtuks (koondisemängule ja foorumile mõeldes) hunniku siidreid – küll (superhea hinnaga) Nudisti omi, mitte Westonsit –, mis loomulikult said liiga vara otsa, nii et käisin uuesti poes ja võtsin ka ühe Karksi + Westonsi manu.
ka need said märkamatult otsa, nii et nüüd olen eilsete Kuldade kallal, kuivõrd Interneti sõnul "Beer on cider makes a good rider, cider on beer makes you feel queer" ja esmamulje põhjal võib seda rahvatarkust kinnitada!
kui Kuld peaks siiski enne lõppema kui uni saabuma, siis ilmselt tuleb seda Russkii Standarti lahendama hakata.
nii palju siis Taavi Rõivasest.
Leave a comment:
-
Ole siiski ettevaatlik, ja minibaari kallale minnes püüa mitte kedagi ahistada, eks?Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
Leave a comment:
-
jõudsime põhiküsimuseni.Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustVõi peaks ma vähem westonsit tarbima?
nagu reedeti (teinekord juba esmaspäeviti) ikka, siis eile oli tunne, et peaks pisut tähistama ja õhtuks oli naisega plaanis pikalt küpsenud sealiha + hapukapsas, nii et viin (üle pika aja, ausalt) tundus jube hästi sobivat. õhtu käigus siiski selgus, et maitsenäsad jäid kuidagi möödastimuleerituks, mistõttu tegin veel treti Maximasse ja hankisin kolm Kulda, millest üks kukkus poe taga parkimisplatsil maha, hakkas sisisema ja tõenäoliselt õlut välja purskama (pimedas ei näinud). jätsin ta sinnapaika ja õhtu jooksul rohkem midagi ei tarbinudki.
täna tegin paar tervisejooksu, kokku üle 25 km (koos hilisemate käikudega üle 40 000 sammu – rekord!), koju jõudes oli jube mahlaisu, mistõttu hankisin õhtuks (koondisemängule ja foorumile mõeldes) hunniku siidreid – küll (superhea hinnaga) Nudisti omi, mitte Westonsit –, mis loomulikult said liiga vara otsa, nii et käisin uuesti poes ja võtsin ka ühe Karksi + Westonsi manu.
ka need said märkamatult otsa, nii et nüüd olen eilsete Kuldade kallal, kuivõrd Interneti sõnul "Beer on cider makes a good rider, cider on beer makes you feel queer" ja esmamulje põhjal võib seda rahvatarkust kinnitada!
kui Kuld peaks siiski enne lõppema kui uni saabuma, siis ilmselt tuleb seda Russkii Standarti lahendama hakata.
Leave a comment:
-
Siin on lihtne retsept tegelt - kui sa komandeeringukebo ei taha, siis sa ainsa oma soo esindajana kolme vastassoo esindajaga hotellituppa 12 õhtul ei lähe!
Noh, et sooneutraalne olla eksole... plastic läheb ülemuse, kolleegi ja koostööpartneriga õhtust sööma, lastakse mingi 4-5 Westonsit per naase ja ja pärast 3 naisel, kellest 1 kolleeg, teine ülemus ja kolmas mingi näiteks naistsoost peaminister (nimesid nimetata)... idee, et läheks viimase hotellituppa. No ma ei tea no... Mängime aliast või mis teema on?
Leave a comment:
-
A vbolla ahistas neiut hoopis ülemus, kellega nad ju Taavi toast lahkusid. Ja hiljem palus ülemus et kle, ole nunnu, aja see kõik taavi kaela,.sest ta esiteks ütles minu kohta nii sitasti ja teiseks, tal oli juba siuke keiss, nii et sina jääd meile edasi tööle, taavi tõmmatakse teibasse ja mina pääsen jamast - win-win-win situatsioon. Või peaks ma vähem westonsit tarbima?
Leave a comment:
-
hakkas laamendama võiAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNaine on ju ise süüdi, kuna ta peaks ju teadma, et Taavi hakkab promilli pealt laamendama.
Leave a comment:
-
Naine on ju ise süüdi, kuna ta peaks ju teadma, et Taavi hakkab promilli pealt laamendama.
Leave a comment:
-
See, et Taavi on lohh ei tähenda ju, et ta kohe süüdi on kui ükskõik kes midagi ütleb? Ei? Praegu lihtsalt siuke tunne, et süüdi mõistetud enne kui üldse keegi midagi ütleb.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustOot, meil on inimene, kelle küsitav käitumine võõraste naistega on "dokumenteeritud" ning ta ise on seda ka tunnistanud. Nüüd tuleb uus väide ja valid siiski konkreetse isiku poole, rääkides abstraktselt, viidates sealjuures kogu naissoole ning tuues põhjendusena juurde asjasse mittepuutuva üksiknäite? Well well well
Leave a comment:
-
Või need mehed kasutasid naist ära ja arvestasid sellega, et kui Taavi ahistuspromilli peal on, siis jooksevad nemad kiiremini ja Taavi murrab kõige aeglasema?Algselt postitas Eilaveel Vaata postitusta võibolla need 2 meest olid taavi esimene valik, a nood ei võtnud vedu...no ja siis läks lappama...
Leave a comment:
-
a võibolla need 2 meest olid taavi esimene valik, a nood ei võtnud vedu...no ja siis läks lappama...Algselt postitas Intertoto Vaata postitustveel üks super angle. ja üleüldse see eit seal hotellitoas oli liiga provokatiivselt riides, onju.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: