Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    See võib ka hoiatus olla, sest vanematel harrastajatel võib tableti ja palavuse koosmõjul ticky ticker kuskil suurema külakuhja keskel üles öelda ja see kinda kills of mood.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    pohhui ju

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Raadiost jookseb reklaam: “Club69, meil on alati palav!”

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Kui pole juba mõnda aega nutnud on hea just see artikkel läbi lugeda.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Asi peab ikka päris perses olema, kui Tartu 2024 kultuuripealinna üks esindus/ reklaamnägusid on Hensugusta . WTF ?
    No Deanabanana ei mahtunud.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Asi peab ikka päris perses olema, kui Tartu 2024 kultuuripealinna üks esindus/ reklaamnägusid on Hensugusta . WTF ?

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    prükkarid on ka Tallinna ööbussid avastanud,

vb siis ongi hea, kui see jääb pilootprojektiks ja sügisel seisma pannakse

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust

Aga relevantsed Eesti mängijad?
    USA raamatumüük, Rumeenia liiga või discogolf.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Praegune jalgpalliajakirjandus välismaal:

- iga relevantne noor Euroopa jalgpallur -> linked to Newcastle, Chelsea, Man City, PSG and Bayern
    - iga endine relevantne noor mängija, kes mänginud eelmainitud klubides -> linked to Arsenal, Liverpool, Barcelona, Bayern and Saudis
    - iga relevantne noor Inglismaa jalgpallur -> linked to Arsenal, Liverpool, ManU, Spurs
    - iga relevantne vana mängija -> linked to Bayern, Barca, Real Madrid and Saudis
    Aga relevantsed Eesti mängijad?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Praegune jalgpalliajakirjandus välismaal:

- iga relevantne noor Euroopa jalgpallur -> linked to Newcastle, Chelsea, Man City, PSG and Bayern
    - iga endine relevantne noor mängija, kes mänginud eelmainitud klubides -> linked to Arsenal, Liverpool, Barcelona, Bayern and Saudis
    - iga relevantne noor Inglismaa jalgpallur -> linked to Arsenal, Liverpool, ManU, Spurs
    - iga relevantne vana mängija -> linked to Bayern, Barca, Real Madrid and Saudis

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Meg Ryan on see hirmsa näoga sell!

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma sain hiljaaegu aru, et Ryan Reynolds ja Ryan Gosling on täiesti erinevad inimesed ja mul pole õrna aimugi, et kumb millistes filmides mänginud on.
    Nooo, üks ikkagi on andnud oma panuse jalgpalli ja ühe UK klubi üles upitanud korralikult. Teise saavutus on see, et saab näppida Eva Mendest igapäev. Ma ei teagi, kumb suurem saavutus on tbh.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Tennis on tõepoolest rantjeedele jälgimiseks. Kunagi ei alga väljakuulutatud ajal, ma saan aru et eelmised matšid ja vihmad ja muu pask, aga ikkagi. Ah läheb 2-5 tundi üle, mis seal ikka, sipime teed oma Balmaini särgis, võibolla mõni ese on ka Lacoste, ja muigutame niisama, kuniks varsti pihta hakkab. TÖÖD tegevad inimesed vajavad konkreetseid aegu ja konkreetseid matše!!
    Jalgpalli tulen vaatama OTSE metallitöökojast, nõgisena, käed villidega ja parkunud, ent ma tean, et mäng algab KUI öeldud. Töölisklass vajab kangelasi mitte peenutsejaid!!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma sain hiljaaegu aru, et Ryan Reynolds ja Ryan Gosling on täiesti erinevad inimesed ja mul pole õrna aimugi, et kumb millistes filmides mänginud on.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Jaak Joala ja Riho Sibul on sündinud 26-ndal juunil ning surid 64 aastaselt.

Leave a comment:

Working...
X