Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
See võib ka hoiatus olla, sest vanematel harrastajatel võib tableti ja palavuse koosmõjul ticky ticker kuskil suurema külakuhja keskel üles öelda ja see kinda kills of mood.
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustAsi peab ikka päris perses olema, kui Tartu 2024 kultuuripealinna üks esindus/ reklaamnägusid on Hensugusta . WTF ?
Leave a comment:
-
Asi peab ikka päris perses olema, kui Tartu 2024 kultuuripealinna üks esindus/ reklaamnägusid on Hensugusta . WTF ?
Leave a comment:
-
prükkarid on ka Tallinna ööbussid avastanud,
vb siis ongi hea, kui see jääb pilootprojektiks ja sügisel seisma pannakse
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitust
Aga relevantsed Eesti mängijad?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPraegune jalgpalliajakirjandus välismaal:
- iga relevantne noor Euroopa jalgpallur -> linked to Newcastle, Chelsea, Man City, PSG and Bayern
- iga endine relevantne noor mängija, kes mänginud eelmainitud klubides -> linked to Arsenal, Liverpool, Barcelona, Bayern and Saudis
- iga relevantne noor Inglismaa jalgpallur -> linked to Arsenal, Liverpool, ManU, Spurs
- iga relevantne vana mängija -> linked to Bayern, Barca, Real Madrid and Saudis
Leave a comment:
-
Praegune jalgpalliajakirjandus välismaal:
- iga relevantne noor Euroopa jalgpallur -> linked to Newcastle, Chelsea, Man City, PSG and Bayern
- iga endine relevantne noor mängija, kes mänginud eelmainitud klubides -> linked to Arsenal, Liverpool, Barcelona, Bayern and Saudis
- iga relevantne noor Inglismaa jalgpallur -> linked to Arsenal, Liverpool, ManU, Spurs
- iga relevantne vana mängija -> linked to Bayern, Barca, Real Madrid and Saudis
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa sain hiljaaegu aru, et Ryan Reynolds ja Ryan Gosling on täiesti erinevad inimesed ja mul pole õrna aimugi, et kumb millistes filmides mänginud on.
Leave a comment:
-
Tennis on tõepoolest rantjeedele jälgimiseks. Kunagi ei alga väljakuulutatud ajal, ma saan aru et eelmised matšid ja vihmad ja muu pask, aga ikkagi. Ah läheb 2-5 tundi üle, mis seal ikka, sipime teed oma Balmaini särgis, võibolla mõni ese on ka Lacoste, ja muigutame niisama, kuniks varsti pihta hakkab. TÖÖD tegevad inimesed vajavad konkreetseid aegu ja konkreetseid matše!!
Jalgpalli tulen vaatama OTSE metallitöökojast, nõgisena, käed villidega ja parkunud, ent ma tean, et mäng algab KUI öeldud. Töölisklass vajab kangelasi mitte peenutsejaid!!
Leave a comment:
-
Ma sain hiljaaegu aru, et Ryan Reynolds ja Ryan Gosling on täiesti erinevad inimesed ja mul pole õrna aimugi, et kumb millistes filmides mänginud on.
Leave a comment:
-
Jaak Joala ja Riho Sibul on sündinud 26-ndal juunil ning surid 64 aastaselt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: