Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Mul on digiboks aastast 2013, kas tasub ka juba vahetada?

Kui suur see uus digiboks on muidu? Küsin, sest juhul, kui ta on suurem, pean veidi elektroonikaasjade asetust muutma.
    MA ei tea kui suur sul ennem oli/on. Umbes DVD boxi suurune hinnanguliselt, aga kõrgem (4 cm).

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Sa eile Foorumit vist ei vaadanud, seal seletas RIA juht selle ilusti ära, nii et isegi IT võhik pidi aru saama. Et kogu see jama oli ikkagi pigem seotud kõigi 4 osapoole vahelise kommunikatsiooni veale, teoreetilised mudelid lubasid tunduvalt suuremat koormust, kui tegelikkus võimaldas kahjuks.. Siiski nende kaitseks ütleks, et asjaga saadi täitsa korralikult hakkama, me räägime tundide/päevade küsimusest, mitte mingist x ajaperioodist.
    Põhimõtteliselt räägiti kõigist nendest teemadest mis Katk välja tõi. Testimised, veateated, serverid jne.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Katk poolt
    ID-kaardi uuendamise juurde tagasitulles. Ma eelmine nädal iga teine päev paar korda proovisin, üldjuhul oli server umbes, teinekord andis niisama errorit. Serverid neil ei kannata üldse kriitikat ja nüüdseks olen loobunud.

Kuskil nädal tagasi aga sain ma uuendamisega korra alustada. Sain uued paroolid ja puki ka. Läks siis edasi stage 2 peale ning seal siis asi feilis. Ning kaart muidugi brickistus ehk kuskil kasutada ei andnud peale seda (mitte et ma seda eriliselt vajaks tänu mid'ile). Minu loogika ütleb, et kui keegi on saanud uuendamisega juba serverile ligi ja midagi on tal tehtud siis peaks ka olema garanteeritud, et kõik sammud saab see kasutaja ka kohe tehtud. Selge see, et mingeid erandeid võib võrguprobleemidega tekkida, aga kui server on püsti siis peaks ju selgelt juba ühenduses olevaid kasutajaid eelistama mitte neile siis erroreid loopima, et server umbes. Ja kui asi feilis siis peaks pooliku lahendusega kasutajaid samamoodi taaskord eelistama.
    Ma ei saa aru mismoodi on üldse see nende jaoks normaalne, et kui sa oled ühe sammu läbi teinud uuendamisest on nende süsteemis võimalik, et see protsess kuskil järgmises sammus nende poolelt feilib. Tundub nagu oleks puhtalt rahvale Beta Testinguks antud kogu see kamarajura mis nad kokku keetsid ning majasiseselt mingit testimist neil polnudki. Arendajad ise tegid 3 korda läbi olematu koormusega ja vaatasid, et asi toimib.
    Sa eile Foorumit vist ei vaadanud, seal seletas RIA juht selle ilusti ära, nii et isegi IT võhik pidi aru saama. Et kogu see jama oli ikkagi pigem seotud kõigi 4 osapoole vahelise kommunikatsiooni veale, teoreetilised mudelid lubasid tunduvalt suuremat koormust, kui tegelikkus võimaldas kahjuks.. Siiski nende kaitseks ütleks, et asjaga saadi täitsa korralikult hakkama, me räägime tundide/päevade küsimusest, mitte mingist x ajaperioodist.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    ID-kaardi uuendamise juurde tagasitulles. Ma eelmine nädal iga teine päev paar korda proovisin, üldjuhul oli server umbes, teinekord andis niisama errorit. Serverid neil ei kannata üldse kriitikat ja nüüdseks olen loobunud.

Kuskil nädal tagasi aga sain ma uuendamisega korra alustada. Sain uued paroolid ja puki ka. Läks siis edasi stage 2 peale ning seal siis asi feilis. Ning kaart muidugi brickistus ehk kuskil kasutada ei andnud peale seda (mitte et ma seda eriliselt vajaks tänu mid'ile). Minu loogika ütleb, et kui keegi on saanud uuendamisega juba serverile ligi ja midagi on tal tehtud siis peaks ka olema garanteeritud, et kõik sammud saab see kasutaja ka kohe tehtud. Selge see, et mingeid erandeid võib võrguprobleemidega tekkida, aga kui server on püsti siis peaks ju selgelt juba ühenduses olevaid kasutajaid eelistama mitte neile siis erroreid loopima, et server umbes. Ja kui asi feilis siis peaks pooliku lahendusega kasutajaid samamoodi taaskord eelistama.
    Ma ei saa aru mismoodi on üldse see nende jaoks normaalne, et kui sa oled ühe sammu läbi teinud uuendamisest on nende süsteemis võimalik, et see protsess kuskil järgmises sammus nende poolelt feilib. Tundub nagu oleks puhtalt rahvale Beta Testinguks antud kogu see kamarajura mis nad kokku keetsid ning majasiseselt mingit testimist neil polnudki. Arendajad ise tegid 3 korda läbi olematu koormusega ja vaatasid, et asi toimib.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sihvakas murukarikas poolt
    see oleks äärmiselt loogiline seletus ja vastupidist on arusaadavalt raske uskuda, aga vähemalt teadvusel olles pole ma seda kindlasti teinud. koodid olid tegelikult peas, sest kasutasin neid veel hiljuti aktiivselt (viimasel ajal küll mobiil-id'd), ümbriku (millel kirjas: "isikutunnistus", mitte "vanaema sünnipäev") kaevasin sahtlipõhjast välja esimese hoiatuse peale. aga ehk tõesti peaks lisaks PPAle ka seevaldisse aja kinni panema.
    Algselt postitanud kasutaja Halb ründaja poolt
    Kui ma ID sertifikaati täna uuendasin, siis selle käigus anti mulle uued PINid ja PUK. Seal menüüs veel soovitati tungivalt need üles kirjutada. Neid tuli siis korduvalt uuenduse ajal ka sisestada, vähemalt PIN 1-te
    See tähendab varasemad ID kaardi taotlemisel saadud koodid lõpetasid kehtivuse. Oled kindel et liiga tormakalt igalpool next ei pannud protsessi käigus?
    Jah, kuna see kitsas toru mu naisel veebis uuendada ei lasknud (isegi hommikul kell 5), siis läks ta PPA järjekorda ja sai selle ca 1,5 tunniga tehtud, aga positiivse märkusena ütleski, et kui internetis uuendades oleks PIN koodid muudetud, siis seal sai niiöelda uute koodidena oma vanade paroolidega jätkata.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mul on digiboks aastast 2013, kas tasub ka juba vahetada?

Kui suur see uus digiboks on muidu? Küsin, sest juhul, kui ta on suurem, pean veidi elektroonikaasjade asetust muutma.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Starmunni ajamasin pärast digiboxi tarkvara uuendust ei kannata kriitikat. Hangub ja restardib see sunnik.
    Ma kirjutasin või helistasin neile ja nad vahetasid mu digiboxi välja. Läks talutavamaks.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Halb ründaja poolt
    Kui ma ID sertifikaati täna uuendasin, siis selle käigus anti mulle uued PINid ja PUK. Seal menüüs veel soovitati tungivalt need üles kirjutada. Neid tuli siis korduvalt uuenduse ajal ka sisestada, vähemalt PIN 1-te
    See tähendab varasemad ID kaardi taotlemisel saadud koodid lõpetasid kehtivuse. Oled kindel et liiga tormakalt igalpool next ei pannud protsessi käigus?
    okei, seda ma ei teadnud ja see on juba täiesti tõenäoline stsenaarium. aitäh!

(jõuame otsapidi selle teemani: https://www.facebook.com/groups/eest...2499872192205/)

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    see oleks äärmiselt loogiline seletus ja vastupidist on arusaadavalt raske uskuda, aga vähemalt teadvusel olles pole ma seda kindlasti teinud. koodid olid tegelikult peas, sest kasutasin neid veel hiljuti aktiivselt (viimasel ajal küll mobiil-id'd), ümbriku (millel kirjas: "isikutunnistus", mitte "vanaema sünnipäev") kaevasin sahtlipõhjast välja esimese hoiatuse peale. aga ehk tõesti peaks lisaks PPAle ka seevaldisse aja kinni panema.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Endal on kogemus uuendamisega ajast kui paanika polnid veel lahti läinud ja tänasest. Enne paanikat sai kaks kaarti probleemideta uuendatud, ilmselgelt polnud koormust veel peal. Täna isa aidates anti esmalt teade, et liigse koormuse tõttu ebaõnnestus ja kohe uuesti proovides läks juba kenasti läbi. Praeguseks on võrreldes esimeste päevadega toru tublisti laiemaks tehtud ja ilmselt on ka masse vähemaks jäänud, kes tavad kaarti uuendada - kes on loobunud, kes on juba uuendanud.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Minul kaardiga probleemi pole, aga naine uuendas täna sertifikaadid ära ja temal ka töö juures probleemi polnud, aga minu arvutis kodus ei toiminud. Lihtsalt andis errorit. Siis ta otsis kuskilt välja, et vaja Chrome settingutes mingi token aktiveerida/kinnitada ja oligi korras. Miks minu kaardi puhul seda varem ei nõudnud, jääb muidugi küsimuseks :P

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Sa pole ainuke kellel see sertifikaatide teema tõrgub. Oma töövõrgus sain 2 erinevat errorit uuendamisel, oma isiklikus arvutis kolmanda errori. Saatsin veateate neile meilile... Mõne aja pärast proovisin uuesti, sain justkui uuendatud, kuid tegelikult kaart endiselt ei tööta. Ahja, meilile pole endiselt mingit vastust tulnud.
    E: Uuendasin eile õhtul.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja elx poolt
    Ise oled muutnud?

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kui koode ise vahetanud pole siis kas kaart ja koodis kuulusid üksteisele või võis ka kusagil midagi segi minna?

Leave a comment:

• elx
    replied
    kus nüüd lajatas. miks see kood iseeneslikult muutuma peaks?
    Ise oled muutnud?

Leave a comment:

Töötlen...