Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
-
Tabasalu Babyback. Olime lollid ja sõime ära, pärast peakorterile kaeveldes öeldi et kohapeal oleks pidanud sööke kiruma. Kohutavalt kehv
Leave a comment:
-
-
Eks neid põhjusi on veel palju. Suvel ilmus Ekspressis üks põhjalikum intervjuu ühe kontserdikorraldajaga. Ta tõi seal näiteid, et kõik sõltub kümnetest pisiasjadest - kontserdikohast, kutsuja kauplemisosavusest aga ka sellest, mis kuupäev kuskil vaba on jne. See on umbes nagu jalgpallurite turg, kus pole ju mingit kindlat hinnakirja.Piletitel on riigiti erinev käibekas. Sealt ka teatud erisused. Eestis 20%, Lätis vist 0? Soomes nt 8? Lisaks ka kogu muu logistika. Viid bandi hollandisse, siis see tõmbab 3 õhtuga eesti suurusel alal 3 kontserti ja sellest ka odavam hind. Eestis nii väga ei saa.Leave a comment:
-
Palju ukselt ca küsiti?Ma käisin kunagi iga mõne kuu tagant seepärast Inglismaal. Seal oli alati nii, et kolme päevaga nägi ära kolm huvipakkuvat artisti. Kui nüüd meenutada, siis on nii ära nähtud Foxygen (korra Liverpoolis, korra Londonis), Scott and Charlene Wedding (Londonis), Fidlar (Manchesteris), Titus Andronicus (Birminghamis), Cloud Nothings (Londonis), Sondre Lerche (Londonis), Allo Darling (Londonis), Anna Calvi (Londonis), Deafheaven (Brightonis), Alvvays (Londonis). Raha läks muidugi korralikult
Leave a comment:
-
Piletitel on riigiti erinev käibekas. Sealt ka teatud erisused. Eestis 20%, Lätis vist 0? Soomes nt 8? Lisaks ka kogu muu logistika. Viid bandi hollandisse, siis see tõmbab 3 õhtuga eesti suurusel alal 3 kontserti ja sellest ka odavam hind. Eestis nii väga ei saa.Leave a comment:
-
Ma käisin kunagi iga mõne kuu tagant seepärast Inglismaal. Seal oli alati nii, et kolme päevaga nägi ära kolm huvipakkuvat artisti. Kui nüüd meenutada, siis on nii ära nähtud Foxygen (korra Liverpoolis, korra Londonis), Scott and Charlene Wedding (Londonis), Fidlar (Manchesteris), Titus Andronicus (Birminghamis), Cloud Nothings (Londonis), Sondre Lerche (Londonis), Allo Darling (Londonis), Anna Calvi (Londonis), Deafheaven (Brightonis), Alvvays (Londonis). Raha läks muidugi korralikult
Leave a comment:
-
Väike turg on põhiprobleem. Liiga vähe on reaalseid kontsertikülastajaid, promootorite tingimused on vaja täita, meil pole ka just hea esinemiskohtade valik. Meil ka ju muidugi kogu live kultuur põhimõtteliselt välja arenemata, eriti kui võrrelda Euroopa riikidega mis seal pool raudset eesriiet. Väga frustreeriv on eriti minusugusele fännajale ja live nautijale, kellele meeldivad bändid tatsuvad alatasa ka Riias ja Helsinkis, umbes nagu keegi juba narriks, et näe so close yet so far. Ja reisida kuhugi vaatama teeb ju asja veel kallimaks.Leave a comment:
-
Eestis pole neid korralikke kontserte kuigi palju, samas on olemas see sihtgrupp, keda ma kunagi kirjeldasin, kes absoluutselt igal vähegi tuntud kontserdil, olgu see MO või Iron Maiden kohal on, et seal siis instasse pilte postitada. Ja nii võib küsida, mujal maailmas on valikud hulgi rohkem.Ma vist enne ka virisenud, et Eestis on piletid natsa kallimad kui mujal. Aga siiski. Teeks seda uuesti. MØ tuuritab mööda Euroopat. Tuleb ka Tallinnasse. Piletihinnad Euroopas: Brüssel 28, Utrecht 28, Saksamaa iga linn 29, Milan 28, Riia 28, Varssav 28, stockholm 33, Helsinki 34, Kopenhaagen 38 ja, boom, Tallinn 39.50. Terve tuuri kalleim piletihind.
Millest see siiski tuleb? Väike turg? Kallis koharent? Ainus rõveda käibemaksuga riik Euroopas? Või siis lihtsalt kooritakse?Leave a comment:
-
Ma vist enne ka virisenud, et Eestis on piletid natsa kallimad kui mujal. Aga siiski. Teeks seda uuesti. MØ tuuritab mööda Euroopat. Tuleb ka Tallinnasse. Piletihinnad Euroopas: Brüssel 28, Utrecht 28, Saksamaa iga linn 29, Milan 28, Riia 28, Varssav 28, stockholm 33, Helsinki 34, Kopenhaagen 38 ja, boom, Tallinn 39.50. Terve tuuri kalleim piletihind.
Millest see siiski tuleb? Väike turg? Kallis koharent? Ainus rõveda käibemaksuga riik Euroopas? Või siis lihtsalt kooritakse?
Huvitaks sama asi. Üks väljamaa bänd isegi oma blogis kirjutas kunagi, et mismõttes eestis piletihind 4x kallim oli kui brüsselisLeave a comment:
-
Ma vist enne ka virisenud, et Eestis on piletid natsa kallimad kui mujal. Aga siiski. Teeks seda uuesti. MØ tuuritab mööda Euroopat. Tuleb ka Tallinnasse. Piletihinnad Euroopas: Brüssel 28, Utrecht 28, Saksamaa iga linn 29, Milan 28, Riia 28, Varssav 28, stockholm 33, Helsinki 34, Kopenhaagen 38 ja, boom, Tallinn 39.50. Terve tuuri kalleim piletihind.
Millest see siiski tuleb? Väike turg? Kallis koharent? Ainus rõveda käibemaksuga riik Euroopas? Või siis lihtsalt kooritakse?Leave a comment:
-
Tänase postkontorite uudisena haakub.
Tahtsin mina pühapäeval ühest Eesti linnast saata kaarti.
Valida sai erinevate kohaletoimetusviisise vahel - pudeliga põllule, tiiki või jõkke; ise kaart kohale viia; osta mark ja panna postkasti... .
Postkast oli olemas. Ilus, silmapaistev ja rahulolu süstiv oranž. Kaardi valisin ka välja - über romantiline, mis pani ka lillepoes oleva müüja telefonikõne katkestama. Aga jah siis tuli välja, et postmarki pole... ainukene seda väärt tänavakraami müüv organisatsioon puhkab pühapäeval. Õige kah.
Mis aga pole õige on see, et kosmosetehnoloogiaga varustatud pakiautomaadid ei oma sellist lihtsat võimalust, et saaks kirja saata. Paberil siis, mitte e-kirja. Krt, need pakiautomaadid on ikka hea palga peal.Leave a comment:
-
Järgmine kord broneeri internetis aeg. Jah, samal päeval (või nädalal) ei saa. Aga saab 10 minutiga käidud.ARKi (ma tean, et uus nimi Maanteeamet) ja PPA kodukal on osakondade kontaktide kõrval ka live seis järjekorra pikkusega.
Pidin minema ARKi kohapeale, toimingut ei saa netis teha, lisaks ei jõudnud ka aega broneerida, oli tegemist äkilise asjaga. Vaatan netist keskmine ooteaeg 21 minutit, normaalne, lendan laivi. Võtan numbri, minu numbrini 32 numbrit aega, umbusk puges hinge. Tund ja 30 minutit hiljem sain löögile.
Täna PPAs. Broneerisin üleeile õhtuks aja, et ID kaart kätte saada. Täna selgus aga, et see õhtune aeg väga ei sobi enam, aga kuna puhkus, siis mõtlesin et aega passida on mul seal. Netist vaatan, doki kättesaamine keskmiselt 8 minutit. Vapsjee lux ju. Laekun kohale, võtan numbri, 20 numbrit minna. Küsin tädi käest masina kõrval, kaua võib aega minna. "Kuskil 10 minutit". Ootan ja ootan. Vahepeal üldse minu seeriaga numbreid ei teenindatud, siis mingi hakati ainult neid seeriaid teenindama. Ühesõnaga 50 minutit hiljem olin leti ääres.
Mis moodi need prognoositavad ajad netis pannakse sinna? Ja miks nad nii vänta näitavad?Leave a comment:
-
Keskmine aeg saabki siis tekkida, kui mõni ootab kauem ja mõni vähem. Ei jopanud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: