Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Marek_T
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Marek, sa kannad endiselt DC või? Salajane skeidihuviline? Asics on vaieldamatult parim jooksujalats üldse. Ja nike on üks suur haip.
    Mida rohkem jooksen, seda rohkem botas kulub. Killustik või kruus, kõik ühtemoodi mõjub.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Marek, sa kannad endiselt DC või? Salajane skeidihuviline? Asics on vaieldamatult parim jooksujalats üldse. Ja nike on üks suur haip.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    mis margist jutt käib?
    DC, Asics ja Nike, kõik kuluvad.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Marek_T poolt
    Minu botased kuluvad.
    mis margist jutt käib?

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Minu botased kuluvad.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Subway sucks

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mehhanisaator poolt
    Hahaha, see video on ju korras huumor. Vaatasin orginaali ka ära ja kutt teeb normaalset huumorit. Ma sellest lause teisestpoolest hästi aru ei mõista. Aga ma vaatan, et sa iganatukese ajatagant lükkad kellegile mingi naise või ema teema sisse. Et poiss ka sa oled süütu või lihtsalt saamatu?
    Eks sa oled selle kohapealt ikkagi täielik skänk ja sellega on teema lukus

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    https://www.postimees.ee/4372101/pos...s-seaduslikult

Tükk aega mõtlesin, et kus ma kuulnud olen, aga see oli sellest videost võetud. Niimood sa küll kunagi naist ei saa kui sa valetada ei oska.
    Hahaha, see video on ju korras huumor. Vaatasin orginaali ka ära ja kutt teeb normaalset huumorit. Ma sellest lause teisestpoolest hästi aru ei mõista. Aga ma vaatan, et sa iganatukese ajatagant lükkad kellegile mingi naise või ema teema sisse. Et poiss ka sa oled süütu või lihtsalt saamatu?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Mis youtube? See loosung on kirjutatud mustakal seinale veidi teistmoodi. Aga tuleb tunnistada, et mina seda sinna ei maalinud jah.
    Aga ikkagi mis youtube? Mingi EKRE v torvikuongkaigu video ? Google vastuseid ei anna.
    Sa kasuta rohkem oma ajusid ja vähem internetis lahtilastud vandenõusi!
    Vihakõne levitamine konkreetsete isikute vastu jätab Eesti karistusseadustikus väga laia tõlgendamisruumi. Postimehe luubi alla sattus kaasus, kus 19-aastase noormehe internetikanal Sario TV viis ühe tema paljude rünnakute ohvritest vihakõne-süüdistusega politseisse.

Tükk aega mõtlesin, et kus ma kuulnud olen, aga see oli sellest videost võetud. Niimood sa küll kunagi naist ei saa kui sa valetada ei oska.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Vähem youtube ja rohkem enda väljamõeldud loosungeid!
    Mis youtube? See loosung on kirjutatud mustakal seinale veidi teistmoodi. Aga tuleb tunnistada, et mina seda sinna ei maalinud jah.
    Aga ikkagi mis youtube? Mingi EKRE v torvikuongkaigu video ? Google vastuseid ei anna.
    Sa kasuta rohkem oma ajusid ja vähem internetis lahtilastud vandenõusi!

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ice ja Mõnu on nüüd sõbrad uuesti. Nasfal sai hea kavala torke tagasi teha. Elu läheb foorumis ilusti edasi.Wonderful

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Hea teema, tekitab arutelu. Loo valmimisel muudmoodi kaasa ei löönud, kui saatsin kirjavahetuse edasi. Puhkus ja nii.

P.S. Ja isegi poe nime pole loos sees, et milles nüüd mure?
    Muret ei olegi. Lihtsalt haistsin head kohta, kus sai vastu sama küsimuse küsida, mis sina mult lambise süütu torke peale. Peace

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Mõnu, tea et mul on tsäks, kui tahad tõrvikule tuld anda.
    Vähem youtube ja rohkem enda väljamõeldud loosungeid!

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Hea teema, tekitab arutelu. Loo valmimisel muudmoodi kaasa ei löönud, kui saatsin kirjavahetuse edasi. Puhkus ja nii.

P.S. Ja isegi poe nime pole loos sees, et milles nüüd mure?
    Mõnu, tea et mul on tsäks, kui tahad tõrvikule tuld anda.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Minumeelest on selle loo eesmark lihtne, rohkem humaansust, vahem huijamist.

Leave a comment:

Töötlen...