Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Marek, sa kannad endiselt DC või? Salajane skeidihuviline? Asics on vaieldamatult parim jooksujalats üldse. Ja nike on üks suur haip.Leave a comment:
-
-
-
Eks sa oled selle kohapealt ikkagi täielik skänk ja sellega on teema lukusHahaha, see video on ju korras huumor. Vaatasin orginaali ka ära ja kutt teeb normaalset huumorit. Ma sellest lause teisestpoolest hästi aru ei mõista. Aga ma vaatan, et sa iganatukese ajatagant lükkad kellegile mingi naise või ema teema sisse. Et poiss ka sa oled süütu või lihtsalt saamatu?
Leave a comment:
-
Guest repliedHahaha, see video on ju korras huumor. Vaatasin orginaali ka ära ja kutt teeb normaalset huumorit. Ma sellest lause teisestpoolest hästi aru ei mõista. Aga ma vaatan, et sa iganatukese ajatagant lükkad kellegile mingi naise või ema teema sisse. Et poiss ka sa oled süütu või lihtsalt saamatu?https://www.postimees.ee/4372101/pos...s-seaduslikult
Tükk aega mõtlesin, et kus ma kuulnud olen, aga see oli sellest videost võetud. Niimood sa küll kunagi naist ei saa kui sa valetada ei oska.Leave a comment:
-
Mis youtube? See loosung on kirjutatud mustakal seinale veidi teistmoodi. Aga tuleb tunnistada, et mina seda sinna ei maalinud jah.
Aga ikkagi mis youtube? Mingi EKRE v torvikuongkaigu video ? Google vastuseid ei anna.
Sa kasuta rohkem oma ajusid ja vähem internetis lahtilastud vandenõusi!
https://www.postimees.ee/4372101/postimehe-videolugu-isikuvastane-vihakone-levib-eestis-seaduslikultVihakõne levitamine konkreetsete isikute vastu jätab Eesti karistusseadustikus väga laia tõlgendamisruumi. Postimehe luubi alla sattus kaasus, kus 19-aastase noormehe internetikanal Sario TV viis ühe tema paljude rünnakute ohvritest vihakõne-süüdistusega politseisse.
Tükk aega mõtlesin, et kus ma kuulnud olen, aga see oli sellest videost võetud. Niimood sa küll kunagi naist ei saa kui sa valetada ei oska.Leave a comment:
-
Guest repliedMis youtube? See loosung on kirjutatud mustakal seinale veidi teistmoodi. Aga tuleb tunnistada, et mina seda sinna ei maalinud jah.
Aga ikkagi mis youtube? Mingi EKRE v torvikuongkaigu video ? Google vastuseid ei anna.
Sa kasuta rohkem oma ajusid ja vähem internetis lahtilastud vandenõusi!Leave a comment:
-
-
Muret ei olegi. Lihtsalt haistsin head kohta, kus sai vastu sama küsimuse küsida, mis sina mult lambise süütu torke peale. Peace
Leave a comment:
-
-
Guest repliedLeave a comment:
-
Minumeelest on selle loo eesmark lihtne, rohkem humaansust, vahem huijamist.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: