Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Finnair. Päeva esimene lend Helsinki suunas stardib 20 min hiljem, mille tulemusena väike spurt Vantaa lennujaamas ning viimase hetke Bruce Willise pealehüpe järgmisele lennule. -
Mõned ikka virisevad iga asja peale
Tegelt, pakun, et komplekteerijal oli viimane tööpäev ja soovis lihtsalt väikse vimka visata kaebustega tegelevatele sõpradele kontoris.Leave a comment:
-
-
Tellisin kuu algul veebikaupsist kõlarid. Nüüd sain kätte, aga kõlarite asemel oli föön ja kaks tolmuimeja kotti. Nagu mida türa?
P.S. Vabandan kohe laimu pärast ette - 8 tolmukotti!Leave a comment:
-
Pole olemas vist mõttetumat asja, kui reisikorraldusfirma.Sain Jüri Ratase vastusegeneka tootmise eest GoTraveli kinkekaarte 175 euro väärtuses. Mõtlesin, et sõidan Teherani. Küsin hinnapakkumist lennukipiletitele. GoTravelist leitakse - 465 eurot. Ma saadan neile SkyScanneri lingi, kus saaks edasi-tagasi 256ga. Nemad "meil pole õigus seda lennufirmad vahendada". Pohh, käin Võrus mingis hotellis laamendamas siis selle raha eest. Mõttetu.Leave a comment:
-
müü maha a la 100€ eest, osta telliseid ja müüri gotravelite sissepääsud pooleldi kinniLeave a comment:
-
Sain Jüri Ratase vastusegeneka tootmise eest GoTraveli kinkekaarte 175 euro väärtuses. Mõtlesin, et sõidan Teherani. Küsin hinnapakkumist lennukipiletitele. GoTravelist leitakse - 465 eurot. Ma saadan neile SkyScanneri lingi, kus saaks edasi-tagasi 256ga. Nemad "meil pole õigus seda lennufirmad vahendada". Pohh, käin Võrus mingis hotellis laamendamas siis selle raha eest. Mõttetu.Leave a comment:
-
-
-
-
-
No hinnavaatluses peaks kenasti näha olema, mis hinnaga konkreetne toode mingil ajavahemikul müügis oli.Leave a comment:
-
No photopoint on teada koht, kus musta müügi ja muude allahindluskampaaniate ajal müüakse selle hinnaga, mis mujal norm ja pärast kampaaniat on ka seal norm. Seda pole ma veel tõestada suutnud, et see ka enne kampaaniat norm hind polnud. Usun, et igal pool mujal sama teema.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: