Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Tegelt tulistasin puusalt. Praegu mul mingisugune history, national geography ja discovery. Kõik kolm näitavad mingit sitta. Väga hea, kui see viasati kanal on teistsugune.

Eurosport kaks läheb, esimene ju jääb? Mul praegu mõlemad kanalid põhipaketis.
    maitse asi. mulle national geo ja discovery väga istuvad.
    nationali geo - vangistatud välismaal, narkoäri, lennuõnnetuse uurimine , üksinda looduses näiteks
    discovery- escobari miljonid, lahingud konteinerite pärast, kuidas see tehtud on, ed stafford- left for dead näiteks.

mu jaoks poole huvitamad sarjad, kui vaadata mingeid ilaseid pilvede all, padjaklubi ja sellist cräppi.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Mitte eriti. Üsna ajaloo kanal.
    https://www.kava.ee/kanal/viasat-history
    Tegelt tulistasin puusalt. Praegu mul mingisugune history, national geography ja discovery. Kõik kolm näitavad mingit sitta. Väga hea, kui see viasati kanal on teistsugune.

Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
    Munnlus täielik, mõlemad eurospordid lähevad. Kust siis snuukrit vaadata? Varsti MM ka. Kellelgi teisel on äkki Eurosport põhipaketis?
    Eurosport kaks läheb, esimene ju jääb? Mul praegu mõlemad kanalid põhipaketis.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Munnlus täielik, mõlemad eurospordid lähevad. Kust siis snuukrit vaadata? Varsti MM ka. Kellelgi teisel on äkki Eurosport põhipaketis?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    On ju.
    Minule seda igatahes ei teatatud, et Eurosport2 enam pole, tegelt pole teda juba aastaid olnud, selle asemel oli see Bundesliiga kanal.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
    Meilis polnud juttu, et Eurosport 2 kaob? Äkki asendub Eurosport 2 Bundesliiga Eurosport 2-ga?
    On ju.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Meilis polnud juttu, et Eurosport 2 kaob? Äkki asendub Eurosport 2 Bundesliiga Eurosport 2-ga?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    +1

Kuigi vaatan telekat vähe, siis see on sigadus ju. Asemele tuleb veel üks "ajaloo" kanal, mis näitab mingisuguseid autode saateid ning ladude lahinguid vms.
    Mitte eriti. Üsna ajaloo kanal.
    Suurim telekava internetis. Üle 160 erineva kanali. ETV, Kanal2, TV3, TV6. Vali avalehele lemmikkanalid ja jaga häid saateid sõpradega! Filmid, sarjad, sport!

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    See Telia ja Eurosport 2 jama.. Ok täis lambid seal ikka.
    Aa okei. Eile lugesin seda meili, et oh normaalne, paar kanalit tulevad juurde. Ilmselgelt jäi "small prindi" lugemine vahele. Bunch of wankers

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    +1

Kuigi vaatan telekat vähe, siis see on sigadus ju. Asemele tuleb veel üks "ajaloo" kanal, mis näitab mingisuguseid autode saateid ning ladude lahinguid vms.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• erxu
    replied
    Probleem oli selles, et soovisin oma tellimust muuta ja lisada juurde ühe "eine". Võtsin toidukohaga ühendust ning ütlesin, et kas oleks võimalik juurde lisada. Kuna ma olin valinud makseviisiks sularaha, siis toidukoht ütles, et arveldus läheb niimoodi sassi ja seetõttu nad ei saa ise eraldi tellimust muuta, seega palun tehke tellitoit.ee kaudu uus tellimus. Ütlesin, et okei teen uue tellimuse pole probleemi, aga kuna oli laupäev, siis toidukohal oli ilge tramm ja teenindaja ei teadnud mulle öelda, et nad panid tellitoit.ee kaudu tellimuste esitamise kinni hetkel ja seetõttu ma ei saanud oma uut tellimust esitada, vana tellimust muuta, tühistada ega kellegiga ühendust võtta. Ainuke variant mida toidukoht pakkus oli see, et ma tellin nende kaudu lisaks selle täiendava "eine" ehk siis ma oleksin pidanud oma einele järgi minema samal ajal, kui kuller toob mulle minu tellitud tellimust.. mis on täielik idiootsus.

Ühtlasi isegi kui ma oleksin saanud tellitoit.ee kaudu esitada uue tellimuse, siis mille kuradi pärast ma pean 2x maksma kulleritasu? Tänapäeval on tehnoloogia, äpid ja kõik muu nii arenenud, et mõne nupu vajutusega peaks saama oma tellimusi muuta või vähemalt kellegiga ühendust võtta.

Ühesõnaga kõikide halbade asjade kokkulangevus ja bad luck, aga siiski kuidas saab kullerifirma nii toimida, et ainuke customer support lahendus on kiri saata

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja erxu poolt
    Tellitoit.ee

Tellimust ei saa tühistada, tellimust ei saa muuta, kontakttelefon puudub ettevõttel - ainuke variant on e-mail saata.

Ühesõnaga käi perse tellitoit, edaspidi kasutan ainult Wolti.
    K: Mida teha kui soovin oma tellimust muuta?
    V: Juhul kui soovite tellimust muuta, tuleb kontakteeruda koheselt toidukohaga ning neile oma muudatused edastada.

Leave a comment:

• erxu
    replied
    Tellitoit.ee

Tellimust ei saa tühistada, tellimust ei saa muuta, kontakttelefon puudub ettevõttel - ainuke variant on e-mail saata.

Ühesõnaga käi perse tellitoit, edaspidi kasutan ainult Wolti.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Ma ei pea isegi liialdama, kui ütlen, et niipea Apollosse ei lähe. Teisel pool linna niikuinii ju.
    Oktoobrist saad Eedeni kino nautida

Leave a comment:

• El President
    replied
    räuskavatest ida-euroopa diktaatoritest on vahel kasu kah. meil siin samuti põhjendatakse kõiki nõmedusi pr-loosungiga, et kliendid ise tahavad...

http://www.spiegel.de/international/business/eastern-europeans-tired-of-inferior-products-a-1182949.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=faceboo k#ref=rss

Leave a comment:

Töötlen...