Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• cannuman
    replied
    hinnad on samad ikka vä? mingit kampaaniat pole ruttu välja mõeldud?

Leave a comment:

• cobras
    replied
    Kui sobib ussile, siis kõlbab ka mulle!

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja jamesblake poolt
    Ei tea, kuidas Tallinnas, ent Pärnu Hesburgerid on küll suhteliselt räigelt kanatanud selle ussiskandaali tõttu, möödun neist igapäevaselt ning silma järgi ütleks küll, et vähemalt poole vähem rahvast kui varem on neis pidevalt.
    Ülemiste Hesburger oli ka suht lage.
    Mul ei tulnud uss meeldegi ja ostsin burgeri. Salatit vahel polnud, mistõttu siis vist ka ussi mitte

Leave a comment:

• jamesblake
    replied
    Ei tea, kuidas Tallinnas, ent Pärnu Hesburgerid on küll suhteliselt räigelt kanatanud selle ussiskandaali tõttu, möödun neist igapäevaselt ning silma järgi ütleks küll, et vähemalt poole vähem rahvast kui varem on neis pidevalt.

Leave a comment:

• elx
    replied
    salat on ka burgeri vahel aga tegelikult tõestab see vaid salati värskust ja kvaliteeti - uss on puhas kvaliteedimärk.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    kes ikka hessis salatit sööb

Leave a comment:

• mg
    replied
    augustis võib jälle minna...

a mis see väike uss ikka teeb, puhas valk

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mina enam Hesburgerisse ei lähe

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Bravo, idioodid. Rebisite ühe lause kontekstist välja.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
    Rimi kohta mina ei vinguks. Selveri kohta, aga küll. Eriti hull on olukord Marienthali selveris. Seal on pidevalt järtsid ja nüüd teadlikult väldin seda kohta.
    Paar päeva tagasi hullumaja Selveris pidime lihaletis oma vorstilatti ootama 10 minutit ja enne meid oli ainult kaks inimest. Küsisin infoletist, et mis toimub? Väideti, et üks inimene on puhkusel. Miks peab see inimene suvel puhkama? Lisaks see üks töötaja kadus ka mingiks ajaks lihtsalt ära.
    Või miks ei orgunnita inimesed jooksvalt ümber? Näiteks kassapidajad passisid niisama kassas.
    Jah. Tuleks ära keelata. Võiks nt jõulude ajal.

Leave a comment:

• ZanniN
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
    Rimi kohta mina ei vinguks. Selveri kohta, aga küll. Eriti hull on olukord Marienthali selveris. Seal on pidevalt järtsid ja nüüd teadlikult väldin seda kohta.
    Paar päeva tagasi hullumaja Selveris pidime lihaletis oma vorstilatti ootama 10 minutit ja enne meid oli ainult kaks inimest. Küsisin infoletist, et mis toimub? Väideti, et üks inimene on puhkusel. Miks peab see inimene suvel puhkama? Lisaks see üks töötaja kadus ka mingiks ajaks lihtsalt ära.
    Või miks ei orgunnita inimesed jooksvalt ümber? Näiteks kassapidajad passisid niisama kassas.
    Ma käin seal Selveris 5 korda nädalas ja selline probleem nagu sina kirjutasid on küll üldiselt haruldus(va. vorsti lett, seal esineb küll aeg-ajalt probleeme). Kui hommikul väga vara minna, siis on tõesti vahest järjekorrad ning kui olen nendega seal rääkinud, siis on ise ka tõdenud, et mõnikord tuleb täiesti lampi terve kari inimesi ühel hetkel. Sellega ei ole lihtsalt võimalik arvestada.
    Näiteks: Umbes nädal enne puhkust läksin 8:30 poodi ja võtsin midagi hommikusöögiks. Avatud oli 1 kassa ning järjekorras ka oma 15+ inimest ning poe peal vähemalt 20...Polnud mingit allahindlust ega midagi.
    Olukorra leevendamiseks hakkas infoletis töötav naine jooksma infoputka ja kassa vahet.

Aga üldiselt on neil kassas olevate inimeste arv määratud ikkagi varasema kogemuse ja üldiselt inimeste harjumusi arvestades.

Leave a comment:

• Rein
    replied

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja piimamees poolt
    Eile õhtul kaubamajakas?
    Täpselt nii!

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Õnneks on väga sita palga eest töötavad Rimi kassiirid masinad, kes ei tahagi koju minna.
    Kas ma sõimasin kellegi näo täis ja heitsin neile ette, et nad end kiiremini ei liiguta? Ei. Ma kirjutasin kaebuse paberile, panin selle postkasti.

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Rimi

What the fuck? Õhtul kell 21.00 on avatud ainult 3 kassat? 15 inimest oma ostukorvidega igas rivis ootamas 10-20 minutit. Mina kirjutasin igatahes kaebuse.
    Eile õhtul kaubamajakas? Seal igatahes oli samasugune olukord

Mina suutsin selles järjekorras Geo huvitavamad lood läbilugeda ja ajakirja ostukorvist tagasi riiulile visata. Ja siis viisakalt lohutada ees olevat vanemat prouat, kel oli mure kodus oleva kassi pärast. Arvas, et kurvastab liigselt teine...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Rimi

What the fuck? Õhtul kell 21.00 on avatud ainult 3 kassat? 15 inimest oma ostukorvidega igas rivis ootamas 10-20 minutit. Mina kirjutasin igatahes kaebuse.
    Õnneks on väga sita palga eest töötavad Rimi kassiirid masinad, kes ei tahagi koju minna.

Leave a comment:

Töötlen...