Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Ülemiste Hesburger oli ka suht lage.
Mul ei tulnud uss meeldegi ja ostsin burgeri. Salatit vahel polnud, mistõttu siis vist ka ussi mitte
Leave a comment:
-
Ei tea, kuidas Tallinnas, ent Pärnu Hesburgerid on küll suhteliselt räigelt kanatanud selle ussiskandaali tõttu, möödun neist igapäevaselt ning silma järgi ütleks küll, et vähemalt poole vähem rahvast kui varem on neis pidevalt.Leave a comment:
-
salat on ka burgeri vahel aga tegelikult tõestab see vaid salati värskust ja kvaliteeti - uss on puhas kvaliteedimärk.Leave a comment:
-
Jah. Tuleks ära keelata. Võiks nt jõulude ajal.Rimi kohta mina ei vinguks. Selveri kohta, aga küll. Eriti hull on olukord Marienthali selveris. Seal on pidevalt järtsid ja nüüd teadlikult väldin seda kohta.
Paar päeva tagasi hullumaja Selveris pidime lihaletis oma vorstilatti ootama 10 minutit ja enne meid oli ainult kaks inimest. Küsisin infoletist, et mis toimub? Väideti, et üks inimene on puhkusel. Miks peab see inimene suvel puhkama? Lisaks see üks töötaja kadus ka mingiks ajaks lihtsalt ära.
Või miks ei orgunnita inimesed jooksvalt ümber? Näiteks kassapidajad passisid niisama kassas.Leave a comment:
-
Ma käin seal Selveris 5 korda nädalas ja selline probleem nagu sina kirjutasid on küll üldiselt haruldus(va. vorsti lett, seal esineb küll aeg-ajalt probleeme). Kui hommikul väga vara minna, siis on tõesti vahest järjekorrad ning kui olen nendega seal rääkinud, siis on ise ka tõdenud, et mõnikord tuleb täiesti lampi terve kari inimesi ühel hetkel. Sellega ei ole lihtsalt võimalik arvestada.Rimi kohta mina ei vinguks. Selveri kohta, aga küll. Eriti hull on olukord Marienthali selveris. Seal on pidevalt järtsid ja nüüd teadlikult väldin seda kohta.
Paar päeva tagasi hullumaja Selveris pidime lihaletis oma vorstilatti ootama 10 minutit ja enne meid oli ainult kaks inimest. Küsisin infoletist, et mis toimub? Väideti, et üks inimene on puhkusel. Miks peab see inimene suvel puhkama? Lisaks see üks töötaja kadus ka mingiks ajaks lihtsalt ära.
Või miks ei orgunnita inimesed jooksvalt ümber? Näiteks kassapidajad passisid niisama kassas.
Näiteks: Umbes nädal enne puhkust läksin 8:30 poodi ja võtsin midagi hommikusöögiks. Avatud oli 1 kassa ning järjekorras ka oma 15+ inimest ning poe peal vähemalt 20...Polnud mingit allahindlust ega midagi.
Olukorra leevendamiseks hakkas infoletis töötav naine jooksma infoputka ja kassa vahet.
Aga üldiselt on neil kassas olevate inimeste arv määratud ikkagi varasema kogemuse ja üldiselt inimeste harjumusi arvestades.Leave a comment:
-
Rimi kohta mina ei vinguks. Selveri kohta, aga küll. Eriti hull on olukord Marienthali selveris. Seal on pidevalt järtsid ja nüüd teadlikult väldin seda kohta.
Või miks ei orgunnita inimesed jooksvalt ümber? Näiteks kassapidajad passisid niisama kassas.Leave a comment:
-
Täpselt nii!
Kas ma sõimasin kellegi näo täis ja heitsin neile ette, et nad end kiiremini ei liiguta? Ei. Ma kirjutasin kaebuse paberile, panin selle postkasti.Leave a comment:
-
Eile õhtul kaubamajakas? Seal igatahes oli samasugune olukord
Mina suutsin selles järjekorras Geo huvitavamad lood läbilugeda ja ajakirja ostukorvist tagasi riiulile visata. Ja siis viisakalt lohutada ees olevat vanemat prouat, kel oli mure kodus oleva kassi pärast. Arvas, et kurvastab liigselt teine...Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: