Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• elx
    replied
    No kuldmunn on ehk naiste poolt välja antav auhind?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ei oska öelda, mina Kuldmunni auhinda välja ei jaga. Aga see türa, mille tofoa välja teenib, ei ole kindlasti mitte kullast.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Tofoa on viimastel päevadel üritanud kõvasti trollida ja igale poole sittunud. Üsna mage ja väsitav laadug on, peab tõdema. Kavaliteet olematu. Auhinnaks pakun välja aasta türa tiitli.
    Terminoloogilise täpsuse mõttes küsin, et mille poolest aasta türa aasta kuldmunnist erineb?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Kui keegi sel aastal julgeb nomineerida aasta trolliks kedagi peale kasutaja "zaz"-i , siis pole te seda foorumit väärt! Sellist kulda ja kvaliteeti pole kaua saanud lugeda. Aitäh!
    Tofoa on viimastel päevadel üritanud kõvasti trollida ja igale poole sittunud. Üsna mage ja väsitav laadug on, peab tõdema. Kavaliteet olematu. Auhinnaks pakun välja aasta türa tiitli.

Leave a comment:

• Meireles
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Püant.
    Puänt*

Leave a comment:

• count
    replied
    Kui keegi sel aastal julgeb nomineerida aasta trolliks kedagi peale kasutaja "zaz"-i , siis pole te seda foorumit väärt! Sellist kulda ja kvaliteeti pole kaua saanud lugeda. Aitäh!

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mulle meeldib bussijaama sùsteem. Nimelt jàtavad kiirustavad hãdalised alumisse auku tagasiantava raha sageli ales ja sealt saab mitte ainult peldikuraha, vaid lisaks ka mòned eurod vahepeal.
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Nomineerin.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Oo vedas, mul eelmine aasta ajasin Hessis joogi ümber ja vastu ei tuldud.
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Lasti lahti jälle?
    Nomineerin.

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    Paar pudelit veini sees jälle?
    Püant.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Keppide pikkus on üldiselt kuskil 7 m, 1,72 tundub kuidagi lühike, kuigi raskel ajal pole tegelikult mõtet muidugi kurta. Hinna osas, olen ma aru saanud, arveldatakse tühihinnaga, et pikkuses pole olulist vahet. Kui pole just püsiinvesteeringut teinud.
    Algselt postitas Stok
    Ma ei saa midagi aru, nii et Sa vist trollisid. Ja kui ma trolli prismas loen, ei saa ikkagi midagi aru, nii et ikka ei trollinud?
    Nomineerin.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    kõige julgem postitaja: Iceman

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    wuut?! Mõni sööb ühe ampsuga terve pelmeeni ära? Ma alati pooleks teinud. Jätkub kauemaks ja saab pikemat aega nautida. Pole mõelnudki, et ühe ampsuga pelmeeni ära süüa.
    Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
    Kas sa teed kommid ka pooleks, et jätkuks kauemaks?
    Nomineerin.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Mulle meeldib, et budu räägib endast kolmandas isikus, nagu piiratud ajupotentsiaaliga Tarzan.
    Nomineerin.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Parim postitaja: see manku FÄNNY.Nagu count, kui ta ei trolliks.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    noh, mis kellelegi teravmeelne tundub

digiajastul, kus televaatajad juba mitmeid aastaid näevad kujuteldavat 10-jardist ringi palli ümber,
    on hoopis see värvi pihustamine (olgugi et hajuva) nagu eelmisest kümnendist

(e: meenutab ladina-ameerikat, kus kohtunik peab tulirelva jm kraami platsile kaasa võtma, et ellu jääda)
    Mina hindan peeagu ajaloolasena postituste õpetusväärtust. See, et noored said kuulda masinapeksust, on igati kiitust väärt.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kulda pritsib.
    noh, mis kellelegi teravmeelne tundub

digiajastul, kus televaatajad juba mitmeid aastaid näevad kujuteldavat 10-jardist ringi palli ümber,
    on hoopis see värvi pihustamine (olgugi et hajuva) nagu eelmisest kümnendist

(e: meenutab ladina-ameerikat, kus kohtunik peab tulirelva jm kraami platsile kaasa võtma, et ellu jääda)

Leave a comment:

Working...
X