Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ma ei näe ta postitusi mingil põhjusel.
    jep. varsti ei näe vist enam Meintzi omasid ka, kui ta allkiri on 8 rida pikem, kui postid.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Minge siis lihtsalt elnino profiilile ja hakake ta vanu postitusi vaatama, kui lingid ei tööta
    Ma ikka ei näe. Ta ütleb, et põhjus on: "See postitus on peidetud kuna ElNino9 on sinu ignoreeritavate nimekirjas." Mis ma tegema pean?

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Minge siis lihtsalt elnino profiilile ja hakake ta vanu postitusi vaatama, kui lingid ei tööta

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kandidaat aasta libafänni tiitlile
    http://foorum.soccernet.ee/search.ph...54&pp=&page=20
    Ma ei tea milles probleem, aga minul avab igatahes.

Vaata kasvõi siit siis, http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=#post1368834

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Ma ei tea milles probleem, aga minul avab igatahes.

Vaata kasvõi siit siis, http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=#post1368834

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Üldse kohe ei ava seda sinu postitet linki.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Kandidaat aasta libafänni tiitlile

Leave a comment:

• dareth
    replied
    värsket verd on vaja

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma nüüd lahkun foorumist sellise aupakkumatuse tõttu!
    Mine vittu, M007.

three down, seven to go

Leave a comment:

• vincent
    replied
    ja juba lähmegi uuele ringile.

Algselt postitas R.Madridista Vaata postitust
    Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Sen'il ei ole ühe-kahe neegri vastu mitte kui midagi kui see neeger väga hea mängumees on. Arvan, et see on ka Viienda Sektori seisukoht.
    Respekt tõusis Seni vastu.
    soovin siinkohal teatada, et ma ei peksa pedesid, ei vihka venelasi ega sülita poes maha. lisaks respektile võite saata ka feimi ja sulli.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Taas põhjust salvestada, Gallacher päris teravalt (ja tabavalt):

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Tohoh, viimase paari tunni arutelu tuletab natuke meelde kuudetagust vaidlust, kui arutleti 14-liikmelise ML üle. Nüüd taas Balti Liiga. Ja mida revolutsionoomilisem idee, seda vägevamad on vastuargumendid.
    Huvitav, milline võiks olla senistest veel parem plaan, mis veelgi enam Eesti jalgpalli rikastaks? Ise mõtlesin praegu välja süsteemi, et kuna Eestis on 15 maakonda, võiksid just nemad moodustada Meistriliiga. Seega võiks Meistriliigas olla 15 pluss 1 klubi, kõik eri maakondadest. Kõik mängiksid omavahel kaks korda läbi ja selgitaksid meistri. Ainuke probleem, et kellele peaks 16-a koha andma. Budulojus, mis sa arvad?

Leave a comment:

• jyriöö
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kogu auhindade teema algne mõte oli ju aidata uuesti avalikkuse ette parimad postitused, mis kellelegi aasta jooksul silma hakanud. Vähemalt minu jaoks. Mul pole küll vähimatki tahtmist mingi kasutaja poolt või vastu hääletada. Egomaniakkide upitamine ei huvita.
    +99. Auväärt foorumiseltskonna aasta parima panuse postituste näol (nii positiivse kui negatiivse) uuesti meeldetuletamine ning kõikide teemade mittelugejate (sh. mina) jaoks väljatoomine oleks ka minu jaoks oluliselt põnevam variant. Tunnustamine on küll tore, kuid praegune paljuski põhjendamata "Ansip, Ansip, Savisaar, Mikser" korrutamine ei paku väheste eranditega eriti midagi. Respekt muidugi neile, kes vaevusid ka nominatsioone pikemalt lahti kirjutama ning ka konkreetseid näiteid tooma.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Hot Diggity.

See seletati juba ära, aitab küll sellest teemast.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Ja kui seletatakse mis, siis hakkab naljakas?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Stok ei küsinud ju miks te nii hääletasite vaid küsis, mis selles postis naljakat oli...

Leave a comment:

Working...
X