Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
jep. varsti ei näe vist enam Meintzi omasid ka, kui ta allkiri on 8 rida pikem, kui postid.
-
Ma ikka ei näe. Ta ütleb, et põhjus on: "See postitus on peidetud kuna ElNino9 on sinu ignoreeritavate nimekirjas." Mis ma tegema pean?Algselt postitas Meintz Vaata postitustMinge siis lihtsalt elnino profiilile ja hakake ta vanu postitusi vaatama, kui lingid ei tööta
Leave a comment:
-
Minge siis lihtsalt elnino profiilile ja hakake ta vanu postitusi vaatama, kui lingid ei töötaAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustMa ei näe ta postitusi mingil põhjusel.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustKandidaat aasta libafänni tiitlile
http://foorum.soccernet.ee/search.ph...54&pp=&page=20Ma ei näe ta postitusi mingil põhjusel.Algselt postitas Meintz Vaata postitustMa ei tea milles probleem, aga minul avab igatahes.
Vaata kasvõi siit siis, http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=#post1368834
Leave a comment:
-
Ma ei tea milles probleem, aga minul avab igatahes.
Vaata kasvõi siit siis, http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=#post1368834
Leave a comment:
-
Mine vittu, M007.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa nüüd lahkun foorumist sellise aupakkumatuse tõttu!
three down, seven to go
Leave a comment:
-
ja juba lähmegi uuele ringile.
soovin siinkohal teatada, et ma ei peksa pedesid, ei vihka venelasi ega sülita poes maha. lisaks respektile võite saata ka feimi ja sulli.Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustRespekt tõusis Seni vastu.Algselt postitas Sen Vaata postitustSen'il ei ole ühe-kahe neegri vastu mitte kui midagi kui see neeger väga hea mängumees on. Arvan, et see on ka Viienda Sektori seisukoht.
Leave a comment:
-
Taas põhjust salvestada, Gallacher päris teravalt (ja tabavalt):
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTohoh, viimase paari tunni arutelu tuletab natuke meelde kuudetagust vaidlust, kui arutleti 14-liikmelise ML üle. Nüüd taas Balti Liiga. Ja mida revolutsionoomilisem idee, seda vägevamad on vastuargumendid.
Huvitav, milline võiks olla senistest veel parem plaan, mis veelgi enam Eesti jalgpalli rikastaks? Ise mõtlesin praegu välja süsteemi, et kuna Eestis on 15 maakonda, võiksid just nemad moodustada Meistriliiga. Seega võiks Meistriliigas olla 15 pluss 1 klubi, kõik eri maakondadest. Kõik mängiksid omavahel kaks korda läbi ja selgitaksid meistri. Ainuke probleem, et kellele peaks 16-a koha andma. Budulojus, mis sa arvad?
Leave a comment:
-
+99. Auväärt foorumiseltskonna aasta parima panuse postituste näol (nii positiivse kui negatiivse) uuesti meeldetuletamine ning kõikide teemade mittelugejate (sh. mina) jaoks väljatoomine oleks ka minu jaoks oluliselt põnevam variant. Tunnustamine on küll tore, kuid praegune paljuski põhjendamata "Ansip, Ansip, Savisaar, Mikser" korrutamine ei paku väheste eranditega eriti midagi. Respekt muidugi neile, kes vaevusid ka nominatsioone pikemalt lahti kirjutama ning ka konkreetseid näiteid tooma.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKogu auhindade teema algne mõte oli ju aidata uuesti avalikkuse ette parimad postitused, mis kellelegi aasta jooksul silma hakanud. Vähemalt minu jaoks. Mul pole küll vähimatki tahtmist mingi kasutaja poolt või vastu hääletada. Egomaniakkide upitamine ei huvita.
Leave a comment:
-
Stok ei küsinud ju miks te nii hääletasite vaid küsis, mis selles postis naljakat oli...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: