Sai siis veidi täiendatud/muudetud enda postitust
E:tähelepanek - Eesti liigas figureerivad postitajad on saanud enam tähelepanu, kulda ja karda kui varasematel aastatel
E2: Mazz võiks välja uurida, kellel on keskmiselt kõige rohkem postitusi päevas. Eelmisel aastal olnud ignore-listi top võiks ka olla
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Pean samuti nentima, et küsimustest kõrvalehiilimine on see aasta väga aktuaalne. Põhjalikumat osavõttu, härrased !
Kuid lohutada võib end sellega, et paljud foorumi kuldsuud pole veel siia jõudnudki.
Ps! Esimesed favoriidid alateemades - Markofkin parim, Ballack ropum !
Leave a comment:
-
Jube lahja on see Aasta auhindade teema hetkel veel. Loodetavasti hakkab aja möödudes rohkem huvitavat lugemist koos kommentaaridega tulema.
Leave a comment:
-
Mina pole sulle sõnu suhu seadnud, Rein. Mina ainult tsiteerisin. Tõlgendamine on igaühe enese südametunnistuse küsimus.
Leave a comment:
-
Sina, markofkin, vana pede, ära tule mulle sõnu suhu panema
Kas su arvates on mu naine kole? Võimalik, et väljendasin end valesti ja lugesid välja, et minu arvates on Anna kole. Nii pole ma arvanud ja ka öelda tahtnud.
Orbikule: minu elu ainus kohtumine Annaga oli Keskturu juures. Anna tuli juuksed ja seelik lehvimas ja samas läinud ta oligi. Ooo, kaunis hetk, viibi veel ....
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAinult koledatele meeldin.
PiltiAlgselt postitas AnnaS Vaata postitust

Leave a comment:
-
Mulle meeldib...aga nüüd tuleb välja, et...Algselt postitas cannuman Vaata postitustRein, sa ei meeldi naistele vist
Algselt postitas Rein Vaata postitustAinult koledatele meeldin.
Leave a comment:
-
Ainult koledatele meeldin.
Edit: legendaarsete Flora fännide vahel on hea olla. Ainult Aadu on veel puudu
Leave a comment:
-
Mis sa esinedAlgselt postitas Rein Vaata postitustMöhhh...ma olen vahel vastik, aga enamast olen ikka nummi.
Paljud foorumlased oleks võhivõõra FB kirja peale, võtnud vaevaks leida Levadia euromängu pileti ja saata see Belgiasse?
Ma olen oma valiku juba teinud!
Leave a comment:
-
Möhhh...ma olen vahel vastik, aga enamast olen ikka nummi.Algselt postitas AnnaS Vaata postitustKõige seksikamad postitajad: Ilmselgelt Diftong, aga mulle meeldib ka Rein, kuna ta nii vastik on, Ballack ja Nahkpea on jätnud ka üsna seksika mulje
Paljud foorumlased oleks võhivõõra FB kirja peale, võtnud vaevaks leida Levadia euromängu pileti ja saata see Belgiasse?
Edit: tänu Sinule, muidugi
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: