Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mask
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    siiski sa panid mulle ära - nutan , sest jalkufännid nagu Mask oskavad kasutada Googlit, ja sealt uudiseid kopi pasteda aafrika foorumisse, samas ise jalgpallist mitte munnigi teades. Vastupidiselt nt. vincentile, kes vaatab isegi Manu U16 mänge kui võimalik ja tänu sellele omab OMA ISIKLIKKU arvamust, mille vastu iga töll nii kergelt tõugata ei saa. Mask aga käib mööda googlit, kirjutab otsingusse aafrika + jalgpall ja kopeerib saadud tulemused foorumisse laiali ja järsku on ta aafrika jalgpalli spetsialist??? WTF??? Ma võin ka Zimbabwe liiga tulemusi ja mängu kokkuvõtteid ümberkirjutama hakata eesti keelde, ega ma sellepärast mingi spets pole, äärmisel juhul inglise-eesti tõlk!
    Kadedus ajab upakile ja ära enam peale võta, C*unt. Pole ma kuskilt ühteki Aafrika jalgpalli puudutavat uudist copy-paste'inud.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Pohhui, kelleks ta ennast peab ju. Samas on ka neid vaja, kes kogu selle rämpsu seest uudiseid leiavad. Vahest on hea, kui siin on vajalik olemas ja ei pea mujalt otsima.
    nõus.
    101101

Leave a comment:

• Devil
    replied
    siiski sa panid mulle ära - nutan , sest jalkufännid nagu Mask oskavad kasutada Googlit, ja sealt uudiseid kopi pasteda aafrika foorumisse, samas ise jalgpallist mitte munnigi teades. Vastupidiselt nt. vincentile, kes vaatab isegi Manu U16 mänge kui võimalik ja tänu sellele omab OMA ISIKLIKKU arvamust, mille vastu iga töll nii kergelt tõugata ei saa. Mask aga käib mööda googlit, kirjutab otsingusse aafrika + jalgpall ja kopeerib saadud tulemused foorumisse laiali ja järsku on ta aafrika jalgpalli spetsialist??? WTF??? Ma võin ka Zimbabwe liiga tulemusi ja mängu kokkuvõtteid ümberkirjutama hakata eesti keelde, ega ma sellepärast mingi spets pole, äärmisel juhul inglise-eesti tõlk!
    Pohhui, kelleks ta ennast peab ju. Samas on ka neid vaja, kes kogu selle rämpsu seest uudiseid leiavad. Vahest on hea, kui siin on vajalik olemas ja ei pea mujalt otsima.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Tark mees oleks vait, ma ei taha sulle ära panna, aga ma ei saa aru, miks sa nutad.

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Soccerneti foorumi "aasta jobu" tiitli minult äravõtmiseks peab ikka kõvasti vaeva nägema...arvestades et ma pole veel õieti sõna saand kuskil võttagi...MM aga sel suvel tulemas ja küll ma siis jõuan kõik nurgad siin täis jobu(i)tseda...
    Kahju et Eesti jalgpalli fännide tase on nii madal, mingi viis venda räägivad asjalikku juttu, ülejäänud ei jaga midagi, aga kõik tahavad üksteist oma "tarkuseteradega" üle trumbata, mees kes oskab kõige paremini googlit kasutada on aasta suurim fänn jne. nutma ajab see tase tõesti.
    Tark mees oleks vait, ma ei taha sulle ära panna, aga ma ei saa aru, miks sa nutad.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Soccerneti foorumi "aasta jobu" tiitli minult äravõtmiseks peab ikka kõvasti vaeva nägema...arvestades et ma pole veel õieti sõna saand kuskil võttagi...MM aga sel suvel tulemas ja küll ma siis jõuan kõik nurgad siin täis jobu(i)tseda...
    Kahju et Eesti jalgpalli fännide tase on nii madal, mingi viis venda räägivad asjalikku juttu, ülejäänud ei jaga midagi, aga kõik tahavad üksteist oma "tarkuseteradega" üle trumbata, mees kes oskab kõige paremini googlit kasutada on aasta suurim fänn jne. nutma ajab see tase tõesti.

Leave a comment:

• Lambimees
    replied
    nutma ajab see tase tõesti.
    Vähemalt päästab sinu tase välja ja ajab meid naerma

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Eksisin ka korra siia alamfoorumisse ära ja tuleb vist tänusõnad edasi anda - aasta pessimist. Ei oskagi midagi öelda (kunagi vist olen vastandkategoorias tegija olnud, muudes asjades ka isegi, aga vot, ei tõmba siia aega veetma enam miskipärast). Uuel aastal loodetavasti pole põhjust kurta (kuigi lootused pole ka just üles krutitud Interi osas).

Ja cannu'le ütlen nii, et ma ei raatsi seda kümpsi välja käia, et avatar uuesti ära vahetada.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Seoses selle Aafrika Cup-ile sebimisega tuli mulle meelde üks jutt Portugalis Lorenzoga ,kel oli väga hea mõte mida me koos natuke jõudsime arutada.
    Ja jutt oli sellest ,et meie parimad noored võiksid mängida Portugali teises liigas . Et miks ? Aga selleks ,et nad saaksid kogu sügis-talvise-kevadise perioodi mängida looduslikul murul. Tuleks osta mõni saadaval olev teise või kolmanda liiga klubi ja parimad kutid sinna mängima saata. Minu meelest väga asjalik mõte ,leiduks vaid Eesti ärimehi ,kes selle ellu viiksid .
    Ja arvate et Eesti suudaks mängida kogu hooaja selölisel tasemel et liigasse püsima jääda. Kõvemad poisid on ju oma klubide juures ka!
    Uue aasta auhindade jagamiseks.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Muudetud on, aga tagasi muuta seda ei saa. Mis teha, urmarile ei meeldi vist aupaiste. Kindluse mõttes soovitan järgmine kord tsiteerida.
    Ega ei pole vajagi tagasi muuta, tahtsin lihtsalt kinnitust saada, tänud. Fitti poolt kunagi kasutatud hea uudissõna "tropitiplom" sobib siia konteksti suurepäraselt.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    väike palve mõnele adminile või vastava alamfoorumi modele, kes asja näeb - kas Sillamäe Kalevi teemas on viimase aja jooksul seda postitust muudetud? Tsiteerisin eile auhindade teemas ja pärast seda on sisu tuntavalt muutunud. Saaks võib-olla mõnele mehele ühe auhinna veel juurde anda.
    Muudetud on, aga tagasi muuta seda ei saa. Mis teha, urmarile ei meeldi vist aupaiste. Kindluse mõttes soovitan järgmine kord tsiteerida.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    väike palve mõnele adminile või vastava alamfoorumi modele, kes asja näeb - kas Sillamäe Kalevi teemas on viimase aja jooksul seda postitust muudetud? Tsiteerisin eile auhindade teemas ja pärast seda on sisu tuntavalt muutunud. Saaks võib-olla mõnele mehele ühe auhinna veel juurde anda.

Leave a comment:

• Yaman
    replied
    2009 SN nägu on Mehinikunisaator. Kõik ja hüvasti aasta(32-se postitusmeetrimunniga ei julgenud veel põhiteemasse kirjutada).

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Pilti või ei usu!
    Algselt postitas P!NK Vaata postitust
    Parim teema:Totside teema,kuigi maitse ple eriti tasemel

Kõige seksikam postitaja:ceöticu tśikk
    Mis pilti Sa tahad, kui allways machester on oma sõna öelnud

Leave a comment:

Working...
X