Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kuidas see "sund" erineb nt sellest, et alkoholi või tubakatooteid müüvad ettevõtted peavad ostja vanust kontrollima?Leave a comment:
-
Ei sunni ju, ilma selleta 50 max ju vms, kui õigesti on meelde jäänud.II. peatükk
PÕHIÕIGUSED, VABADUSED JA KOHUSTUSED
Paragrahv 29
Saan ma õigesti aru, et riigil on õigus siiski sundida kõigil ürituste korraldajatel ja ettevõitjatel kontrollida inimeste vaktsiinipasse ja asju?Leave a comment:
-
II. peatükk
PÕHIÕIGUSED, VABADUSED JA KOHUSTUSED
Paragrahv 29
Kedagi ei tohi sundida tema vaba tahte vastaselt tööle ega teenistusse, välja arvatud kaitseväeteenistus või selle asendusteenistus, tööd nakkushaiguse leviku tõkestamisel, loodusõnnetuse ja katastroofi korral ning töö, mida seaduse alusel ja korras peab tegema süüdimõistetu.
Saan ma õigesti aru, et riigil on õigus siiski sundida kõigil ürituste korraldajatel ja ettevõitjatel kontrollida inimeste vaktsiinipasse ja asju?Leave a comment:
-
Ajaleht kirjutab lugu, mitte ei kajasta detaile. Kui artikkel koosneks vaid detailidest, põhjendamaks, miks täpselt selline otsus tehti, oleks see keskmisele lugejale surmigav. Kohus toimib veidi teisiti.Leave a comment:
-
-
Siin on ikka täitsa lappes. esiteks, et süüd tuleb tõestada. Kohus seda tegi. Meie loeme asjaoludest ajalehest ja loome arvamuse. Kohus seda ikkagi nii ei tee (kui meil on põhjust arvata, et eesti on õigusriik). Ajalehe arvamuse alusel arvad, et kohus peaks toimima teistmoodi. A kui toimuski? Hea näitlemisoskus ja paari kaasamängija kommentaar on lihtsalt võigas.Uskumine on üks asi, mina teadsin siiani, et süüd tuleb tõestada. Nüüd tundub, et asi on vastu pidi.
See on situatsioon, kus hea näitlemisoskuse ning paari kaasamängijaga annab inimese elu korralikult ära rikkuda. Ja see, kas mina või keegi usub, ei puutu siin praegu üldse asja, ajalehe artikkel pole see, mille põhjal oma arvamust luua. Ja kui loodki kas ühe või teise arvamuse, siis kohus peaks siiski teist moodi toimima.Leave a comment:
-
Noh, et ega kohtuinstantsid ei teinud ju seda otsust ajaleheartikli põhjal.Uskumine on üks asi, mina teadsin siiani, et süüd tuleb tõestada. Nüüd tundub, et asi on vastu pidi.
See on situatsioon, kus hea näitlemisoskuse ning paari kaasamängijaga annab inimese elu korralikult ära rikkuda. Ja see, kas mina või keegi usub, ei puutu siin praegu üldse asja, ajalehe artikkel pole see, mille põhjal oma arvamust luua. Ja kui loodki kas ühe või teise arvamuse, siis kohus peaks siiski teist moodi toimima.Leave a comment:
-
Uskumine on üks asi, mina teadsin siiani, et süüd tuleb tõestada. Nüüd tundub, et asi on vastu pidi.
-
Leave a comment:
-
-
Artikli lugemisega pealkirjast kaugemale ka jõudsid?Leave a comment:
-
Mul jumala savi sellest keissist eks ta ilmselt süüdi on ja ise usun ka, et on süüdi, aga "ilmselt" pole ju piisav kohtus.., teoreetiliselt pani imestama, et seal selle vägitegukesel ei saa ju olla ühtegi päris tõendit, et kuidas perset ta süüdi selles sai jääda. Kui saadab teistele pervomsgsi, siis selle eest annab ka karistada ju eraldi?Leave a comment:
-
Kiirelt selle tõttu siis kuna venitamise puhul oleks 10a täis olnud ja aegunud juhtum.See ei olnud põhjus.
Kuritegu toimus 2010. aastal ühe Lõuna-Eesti asula spordikeskuses, kus tollal 36-aastane Mustimets staadioni tegevjuhina töötas. Juhtunu jõudis politseini 2019. aastal kannatanu psühholoogi abiga.
Arvesta uurimine ka juurde - kohtus käis kiirelt.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: