Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Kas ja kes müüb Eestis nutisõrmuseid?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Lisaks on ka väravavahil mingit värvi särk.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Kunagi oli reegel, et kui värvid samad, pidid mõlemad tiimid vahetama. Ei saanud aga välistatada, et vahetusvormid sarnased poleks. Siis pidi üks tiim leidma endale kiirkorras veel järgmise vormi, aga see oli juba paras jebimine, sest tuli kuskilt küla pealt laenata vms. Et seda vältida, hakati ametlikult ka kolmandaid vorme tekitama.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mu küsimus tulenes sellest, et kas asja reaalne point on lihtsalt fännidele veel üks moekas vorm maha müüa?
    Jah

Tähemärgid

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Eee, juhuks, kui vastas, kodumeeskonnal on sama värav, kui võõrsilmeeskonna teine vorm? Siis panevadki kolmanda selga. Ei?

Ma eluaeg nii arvanud aga kui sinusugune inimene küsib seda, kahtlen edaski.
    Aga siis see on kuskil keelatud, et mõlemad kannaksid enda esimest vormi, mis on siis ju erinevad?

Mu küsimus tulenes sellest, et kas asja reaalne point on lihtsalt fännidele veel üks moekas vorm maha müüa?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Miks on jalkaklubidel vaja kolmandat vormi?
    Eee, juhuks, kui vastas, kodumeeskonnal on sama värav, kui võõrsilmeeskonna teine vorm? Siis panevadki kolmanda selga. Ei?

Ma eluaeg nii arvanud aga kui sinusugune inimene küsib seda, kahtlen edaski.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Miks on jalkaklubidel vaja kolmandat vormi?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kas Kender on insuldiga pead kokku pannud?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Kes lõhkus aia ära?

Leave a comment:

• risto
    replied
    palju neid eri sorti laulupidusid juba on?
    tundub juba, et iga asja peale joostakse laulma.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Millal Samsung Pay Eestisse tuleb?

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Ma siin sõbra jaoks küsin, et kas Eesti meistriliiga klubid vastavad ka autogrammikirjadele või on selliste mängijakaartide trükk ja levitamine majanduslikult liiga mõttetu?
    Mu tädile küll vastati igaltpoolt! Umbes 20 aastat tagasi küll.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ei ole mõtetu - paljud puud jäävad metsa alles või siis saavad uue väärtusliku ameti.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma siin sõbra jaoks küsin, et kas Eesti meistriliiga klubid vastavad ka autogrammikirjadele või on selliste mängijakaartide trükk ja levitamine majanduslikult liiga mõttetu?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Et siis napsutanud kodanik sõidab autoga vastu kütusetankurit ja selles on suure tõenäosusega süüdi autotootja, sest masin on projekteeritud ja ehitatud nii, et kütus oleks ühetkel otsa saanud ning auto juhitavuse kaotanud nagunii?

e: aa, seal vähe teine kino opis

Leave a comment:

Working...
X