Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kunagi oli reegel, et kui värvid samad, pidid mõlemad tiimid vahetama. Ei saanud aga välistatada, et vahetusvormid sarnased poleks. Siis pidi üks tiim leidma endale kiirkorras veel järgmise vormi, aga see oli juba paras jebimine, sest tuli kuskilt küla pealt laenata vms. Et seda vältida, hakati ametlikult ka kolmandaid vorme tekitama.
Leave a comment:
-
JahAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMu küsimus tulenes sellest, et kas asja reaalne point on lihtsalt fännidele veel üks moekas vorm maha müüa?
Tähemärgid
Leave a comment:
-
Aga siis see on kuskil keelatud, et mõlemad kannaksid enda esimest vormi, mis on siis ju erinevad?Algselt postitas Iceman Vaata postitustEee, juhuks, kui vastas, kodumeeskonnal on sama värav, kui võõrsilmeeskonna teine vorm? Siis panevadki kolmanda selga. Ei?
Ma eluaeg nii arvanud aga kui sinusugune inimene küsib seda, kahtlen edaski.
Mu küsimus tulenes sellest, et kas asja reaalne point on lihtsalt fännidele veel üks moekas vorm maha müüa?
Leave a comment:
-
Eee, juhuks, kui vastas, kodumeeskonnal on sama värav, kui võõrsilmeeskonna teine vorm? Siis panevadki kolmanda selga. Ei?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiks on jalkaklubidel vaja kolmandat vormi?
Ma eluaeg nii arvanud aga kui sinusugune inimene küsib seda, kahtlen edaski.
Leave a comment:
-
palju neid eri sorti laulupidusid juba on?
tundub juba, et iga asja peale joostakse laulma.
Leave a comment:
-
Mu tädile küll vastati igaltpoolt! Umbes 20 aastat tagasi küll.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa siin sõbra jaoks küsin, et kas Eesti meistriliiga klubid vastavad ka autogrammikirjadele või on selliste mängijakaartide trükk ja levitamine majanduslikult liiga mõttetu?
Leave a comment:
-
Ei ole mõtetu - paljud puud jäävad metsa alles või siis saavad uue väärtusliku ameti.
Leave a comment:
-
Ma siin sõbra jaoks küsin, et kas Eesti meistriliiga klubid vastavad ka autogrammikirjadele või on selliste mängijakaartide trükk ja levitamine majanduslikult liiga mõttetu?
Leave a comment:
-
Et siis napsutanud kodanik sõidab autoga vastu kütusetankurit ja selles on suure tõenäosusega süüdi autotootja, sest masin on projekteeritud ja ehitatud nii, et kütus oleks ühetkel otsa saanud ning auto juhitavuse kaotanud nagunii?
e: aa, seal vähe teine kino opis
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: