Mul on vandenõuteooria!
Nimelt ei tulnud mulle nädal aega ühtegi autogrammikirja, eile tuli korraga neli. Kuu lõpp oli ja eile siis kuu algus, et mingi "hoi, me kuu lõpus ei tee lisakannet!"-kokkuhoid?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Minusuguste munnide pärast, sest ma üldjuhul ei viitsi vahele lasta kui mõni konn ei oska õigel ajal reastuda.Leave a comment:
-
Mind häirivad need, kes ei oska tõmbluku-meetodit kasutada. Nahhui sa poole rea pealt seisvasse ritta tõmbad ja absoluutselt kõik seisma sunnid? Sõida rea lõpuni ja vahetage kerges liikumises üle ühe oma rida ära.Leave a comment:
-
-
-
-
pikevahe hoidmine just selliseid jobusid käima tõmbabki, kes sõeluda ihkavad. ise muudkui taganed, et pikivahet edasi hoida. sõelujad ei saa kunagi sõelutud.
no ja eriline kiitus neile jobudele, kes perse kinni ronivad selle sõelumise käigus. mine slipstriimi kuskil mujal, raisk!Leave a comment:
-
Mind vastukaaluks needsamad oinad, kes võtavad Kernust rekale sappa ja tiksuvad seal kuni Pärnuni, kasvatades järjest oma rongi. Isegi mu ühekomakuueliitrine vabalthingav pereauto saab hakkama.Leave a comment:
-
-
Selle vastu aitab pikivahe hoidmine, mida kolonnides harrastab meil mõni üksik juht.
Siis saavad sõelujad ruttu sõelutud ja kõik oma eluga edasi minna.Leave a comment:
-
isehakanud ottänakud, kes kiirust ületades üritavad rekkarongist ja selle taga olevatest autodest mööda sõita ja siis kuhugi vahele hakkavad trügima, sundides teisi veel hoogu maha võtma.Leave a comment:
-
Mind häirivad enim:
1. Maanteel neljarealisel vasakus reas tiksujad.
2. Linnas ristmikke kinni sõitvad imbetsillid.
3. Isehakanud mendid oma möödasõitu takistamiste ja vahele mittelaskmistega.Leave a comment:
-
Veel hullemad on pigem need inimesed või ratturid, kes liiguvad autoga samas suunas, üsna kiiresti ja siis kordagi selja taha vaatamata astuvad sebrale.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: