Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust
    Mida tähenda sõna "dafuq" ?
    Mm i teemas mitu korda juba silma jäänud?
    araabiakeelne sõna, tähendab "kanapuljongit".

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Mida tähenda sõna "dafuq" ?
    Mm i teemas mitu korda juba silma jäänud?

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Must reede tulemas.
    Oleks vaja läpakat.

Pigem ostaks mingi äriklassi aparaatumi, aga lolliks ei raatsi ka maksta. Kas tunduks realistlik saada mingi 750-800 EURiga midagi adekvaatset. A'la HP EliteBook seeria või mingi kabedam Dell Latitude? Ilmselt Lenovo ThinkPad jääb sellest hinnaklassist välja.

Vanus juba selline, et päriselt oleks oluline see, et aku peaks, masin vastu peaks, office ja brausereid jookseks. Mänge ei mängi. Pigem eelistaks 16 GB ram'i kui see on variant.

Andke nõu. Eks kui on mõjuvaid põhjuseid siis võib hinnaklassi ülespoole nihutada. Ei taha kahe aasta pärast uut ostma minna.... Eelmise ringiga sai mindud madalama otsa Dell Latitude peale mis oli tehase poolt "refurbished" ja kahjuks totaalfeil. Aku suri ära, kiirelt jäi aeglaseks ja muidu ka pettumus paraku..
    tekib küsimus et kui mänge ei mängi, siis miks on vaja 16giga rami või 1000+ eurist arvutit? vana hea Hinnavaatlus.ee - filtreeri tootja, speci või muu alusel mis huvi pakub

kui sa just läpakaga tennist mängima ei hakka siis nt Lenovod peaksid aastaid vastu pidama

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    PC-de maailmas Thinkpadi T-seeriast paremat töölooma vist pole? mul T480 üle kahe aasta kõvasti vatti saanud ja ei näita mingeid väsimise-kulumise märke (Dellidel on tavaliselt selleks ajaks juba pooled klahvid küljest pudenenud). uuena maksis 800 €. see on muidugi üldse haruldane isend ja itimeeste unelm, sest aku ja (mõlemad) mälud on vahetatavad – uuemad mudelid seda ei võimalda, aga on see-eest õhemad/kergemad. näiteks:

https://www.lenovoarvutid.ee/pood/le...d-t14-gen2-r5/

suht sama:

disclaimer: otsene kogemus nendega puudub.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust

Reaalselt on veel kuskil mõni tootja, kes USB-C’d ei kasuta?
    enamasti probleem pole füüsilises usb-c ühenduses, vaid selles, mis kapoti all jookseb (draiverid jms). thunderbolti protokolli ka kõigil pole. mõne doki külge käib mõni läppar isegi topelt usb-c ühendusega. ehk siis tasub ikka enne üle uurida, kas ja mis ühildub.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Djüüd, sa võtsid minu laadija töölt, et komandeeringusse minna!
    Noh, mul polegi ühtegi laadijat, sest kodus laen dokist, tööl laen dokist. Aga see tõestab mu väidet, sest ma laadisin su Delli laadijaga Maci!

Tööarvuti laadija ehk leiaks kuskilt üles, aga ma ei viitsi...

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust

sõltub arvutist, sõltub dokist, sõltub laadijast. igasugu ühilduvuse jamasid võib ette tulla ristkasutusega. mida odavam arvuti, seda suurem tõenäosus. maci maailm on tõesti lihtne, sest ainult üks tootja. windowsil on tootjaspetsiifilised asjad.
    Reaalselt on veel kuskil mõni tootja, kes USB-C’d ei kasuta?

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

Dafak? Sama doki taga saab kasutada nii Windowsit kui Maci. Rääkimata kahest eri Windowsi tootja arvutitest.
    sõltub arvutist, sõltub dokist, sõltub laadijast. igasugu ühilduvuse jamasid võib ette tulla ristkasutusega. mida odavam arvuti, seda suurem tõenäosus. maci maailm on tõesti lihtne, sest ainult üks tootja. windowsil on tootjaspetsiifilised asjad.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

Dafak? Sama doki taga saab kasutada nii Windowsit kui Maci. Rääkimata kahest eri Windowsi tootja arvutitest.
    Djüüd, sa võtsid minu laadija töölt, et komandeeringusse minna!

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust

osta sama bränd (aga sobivam mudel), mis tööarvuti. siis on õppekurv väiksem ja saab sama doki-laadijaga mõlemat kasutada, juhul kui kuvari(te) ja hiire-klaveriga töölaud ka kodus üles pandud.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Kurat, kirjuta veel unise peaga.

See välistus jäi lisamata, et puudub soov Apple'i toodetega tegemist teha.
    Tahan, et täna ja homme oleks tööarvuti ja isiklik arvuti täielikult asendatavad, ehk kui tegelen mingi failiga Excelis, siis tahan, et saan selle saata vajadusel tööarvutist isiklikku ja tagasi.

Minu paha, et see mainimata jäi, aga ootaks pakkumisi väljaspool Apple'i maailma. Telefon on ja jääb Androidiks ja arvutite osas puudub huvi ja viitsimine uue OP-süsteemiga ennast kurssi viia.
    osta sama bränd (aga sobivam mudel), mis tööarvuti. siis on õppekurv väiksem ja saab sama doki-laadijaga mõlemat kasutada, juhul kui kuvari(te) ja hiire-klaveriga töölaud ka kodus üles pandud.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Kurat, kirjuta veel unise peaga.

See välistus jäi lisamata, et puudub soov Apple'i toodetega tegemist teha.
    Tahan, et täna ja homme oleks tööarvuti ja isiklik arvuti täielikult asendatavad, ehk kui tegelen mingi failiga Excelis, siis tahan, et saan selle saata vajadusel tööarvutist isiklikku ja tagasi.

Minu paha, et see mainimata jäi, aga ootaks pakkumisi väljaspool Apple'i maailma. Telefon on ja jääb Androidiks ja arvutite osas puudub huvi ja viitsimine uue OP-süsteemiga ennast kurssi viia.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    M1 Macid on head, jah. Kui ma poolteist aastat tagasi läpakat otsisin, siis enam-vähem sarnaste parameetritega Windowsid olid veel kallimad. Samas tasub arvestada, et Airil pole jahutust ehk kui sa kavatsed arvutile mingilgi määral "kuuma anda", pane parem paarsada eurot juurde ja osta Pro.

Leave a comment:

• vunts
    replied
    Jep viskan ka mütsi Macbook air M1. Tahtsin isiklikku arvutit mida hea igalpool kaasas kanda, kerge, vastupidava akuga, saaks kõike teha jne
    Ületas minu ootusi igatipidi. Ma päris tihti kasutan arvutit süles ja see isegi soojaks läheb väga harva. Jõudlus väga hea, aku kestvus minu jaoks täiesti müstiline. Igaljuhul hinna-kvaliteedi suhe väga paigas.
    Äriklassi Dell'e on omajagu olnud aga koguaeg mingid jamad/lagunevad kiirelt ja aku ei pea nagu lubatud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Must reede tulemas.
    Oleks vaja läpakat.

Pigem ostaks mingi äriklassi aparaatumi, aga lolliks ei raatsi ka maksta. Kas tunduks realistlik saada mingi 750-800 EURiga midagi adekvaatset. A'la HP EliteBook seeria või mingi kabedam Dell Latitude? Ilmselt Lenovo ThinkPad jääb sellest hinnaklassist välja.

Vanus juba selline, et päriselt oleks oluline see, et aku peaks, masin vastu peaks, office ja brausereid jookseks. Mänge ei mängi. Pigem eelistaks 16 GB ram'i kui see on variant.

Andke nõu. Eks kui on mõjuvaid põhjuseid siis võib hinnaklassi ülespoole nihutada. Ei taha kahe aasta pärast uut ostma minna.... Eelmise ringiga sai mindud madalama otsa Dell Latitude peale mis oli tehase poolt "refurbished" ja kahjuks totaalfeil. Aku suri ära, kiirelt jäi aeglaseks ja muidu ka pettumus paraku..
    Pane veits juurde ja M1 protsessor annab sulle jõudlust viimse päevani.

Pane vähe rohkem juurde ja HP Spectre x360 annab ilu, naudingu, funktsioone ja jõudlust ka. Tõenäoliselt viimaste aastate üks parimatest aparaatidest, kui kaasaegsem kraam meeltmööda.

Leave a comment:

Working...
X