Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• maamesilane
    replied
    Kas Jüri Jürgens(Oliveri isa) on rahvuselt venelane?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja lenc poolt
    Mida Viaplay premmi kommentaatorid nüüd järgmised kaks nädalavahetust teevad? Pannakse Bundesliga peale üle?
    Äkki mängivad kuskil Kataris kiirelt ära?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Mida Viaplay premmi kommentaatorid nüüd järgmised kaks nädalavahetust teevad? Pannakse Bundesliga peale üle?

Leave a comment:

• Kurat
    replied
    https://api.delfi.ee/media-api-podca...5106b7a755.rss
    See on RSS link mida minu Androidi podcasti rakendus (Antennapod) kasutab ja seal see toimib.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rauulo poolt

MInul jõudis Podcast Addicti kaudu hoolimata Soundcloudist loobumisest see saade vanaviisi kohale ja oli allalaaditav.

Siin ma selle nädala saadet ei näe?

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt
    Kuna Delfi oma podcaste (mind huvitab eelkõige Mehed ei Nuta) enam Soundcloudi ei pane, siis nad erinevatesse agregaatoritesse (podbean, podtail jms) ei ilmu. Kas on mingi workaround sellele, et oleks võimalik neid alla laadida, mitte voogedastusega kuulata?
    MInul jõudis Podcast Addicti kaudu hoolimata Soundcloudist loobumisest see saade vanaviisi kohale ja oli allalaaditav.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Kuna Delfi oma podcaste (mind huvitab eelkõige Mehed ei Nuta) enam Soundcloudi ei pane, siis nad erinevatesse agregaatoritesse (podbean, podtail jms) ei ilmu. Kas on mingi workaround sellele, et oleks võimalik neid alla laadida, mitte voogedastusega kuulata?

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Palju toredat infot diivanite kohta. Aitäh!

Küsin siis niipidi ka, et mis ma sealt peenetest salongidest rohkem saan kui IKEA-st?

1. Kas vastupidavama diivani? Riie, raam, vedrud, poroloon?
    2. Ilusama (kellgi subjektiivsel hinnangul)
    3. Eritellimusel special minu järgi tehtud asja vs IKEA pakutav masstoodang
    4 Miskit muud?
    Saad vastu teistsuguse stiili ja selle, et väiksem tõenäosus sõbral samasugust diivanit näha. Viskasin tiiru peale IKEA valikule, suht omapärane maitsemeel peab olema, et sealt midagi osta muidugi.

Samas hinnaklassis sa 1. punkti osas aga vaevalt midagi paremat mujalt saad.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Palju toredat infot diivanite kohta. Aitäh!

Küsin siis niipidi ka, et mis ma sealt peenetest salongidest rohkem saan kui IKEA-st?

1. Kas vastupidavama diivani? Riie, raam, vedrud, poroloon?
    2. Ilusama (kellgi subjektiivsel hinnangul)
    3. Eritellimusel special minu järgi tehtud asja vs IKEA pakutav masstoodang
    4 Miskit muud?

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Kas Halduskohus on ninnu-nännu tasemel, et EKV ja PPA vaktsineerimise teemal kohtus lüüa saamist ei kajastata erameedia kanalites?
    https://www.err.ee/1608704302/kohus-...oigusvastaseks

EDIT: ma olen debiilik ja lugesin peameedia, mitte erameedia. My bad!

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kas Halduskohus on ninnu-nännu tasemel, et EKV ja PPA vaktsineerimise teemal kohtus lüüa saamist ei kajastata erameedia kanalites?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic poolt
    Diivani valikul vaadake eelkõige üle raam, selle saab istudes tegelikult testitud kenasti - istuge peale ja mõelge, kas on julge tunne sinna peale ka hüpata. Teine asi on materjal ja selle puhastatavus - esmasel pilgul visuaalselt äge on umbes 5. kuul pekkis, eriti kui peres lapsed või loomad. Mida soovitaks vältida - lahtiste patjadega seljatoed. Visuaalselt need tihtipeale ilusamad, kuid ca aasta max ning need vajuvad selja all ära. Parema kvaliteediga maksavad aga omakorda hingehinda.
    Kui detailsemaks minna, siis küsige müüjalt, vaadake üle porolooni klass (tihedus), kanga puhul kuluvusaste, pleekimiskindlus jne. Müüja peaks oskama seletada, põhjendada.... kui ei oska, siis tsau-baka.

Ja tegelikult. Tegelikult tasub IKEAsse vaadata. Erineva hinnaklassiga ja ka näiteks vahetatava, masinas pestava kattega.
    Siin loetavalt pildilt võib järeldada, et juurde tasub kokkupanek tellida.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Kui naisisik peab ka heakskiidu andma, siis see piirkond Tondi Softrendi ümbruses on suurematsorti hotspot. Sealsamas üle tee on BoConcept, kvartali teises otsas NordIn ja posu butiikpoode seal kuskil vahepeal. Raha saad ka välja käia butiigikraamile vastavalt.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Loodan, et see salasõna jääb meelde!

Poola on maailma 3-4 suurim mööblitootja ning sealt need kapid-lauad-toolid, mida müüakse erinevates poodides ka tulevad. Viimasel ajal on nende hulk eriti kasvanud, sest väga suur hulk mööblimüüjaid on transpordikulude tõttu aasia suuna välistanud (konteineri hinnad olid mingi periood 6x, nüüd küll langenud, kuid dollarikurss omakorda mõjutamas jne). Sisenemisbarjäär e-poe tegemiseks on ka olematu, võta tootjaga ühendust (nad hea meelega nõus müüma), tee e-pood ja anna ainult tuld. Edu muidugi reklamatsioonidega tegelemisel.

Diivani valikul vaadake eelkõige üle raam, selle saab istudes tegelikult testitud kenasti - istuge peale ja mõelge, kas on julge tunne sinna peale ka hüpata. Teine asi on materjal ja selle puhastatavus - esmasel pilgul visuaalselt äge on umbes 5. kuul pekkis, eriti kui peres lapsed või loomad. Mida soovitaks vältida - lahtiste patjadega seljatoed. Visuaalselt need tihtipeale ilusamad, kuid ca aasta max ning need vajuvad selja all ära. Parema kvaliteediga maksavad aga omakorda hingehinda.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    tundub nagu ilgem ettvõtmine

Peab vist eraldi puhkuse võtma selle jaoks
    Ära koba pimedusea - on olemas sisekujundajad.

Leave a comment:

Töötlen...