Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• kaala
    replied
    Noorema pölvkonna energiatehnoloogia professorid ka?

Elektribörs on olukorras, kus tootmine ei kata tarbimist, mõtte kaotanud ning Eesti peaks süsteemist lahkuma ja keskenduma investeeringutele juhitavatesse tootmisvõimsustesse ja jaotusvõrku, ütles Vikerraadio hommikusaates Tallinna Tehnikaülikooli energiatehnoloogia professor Alar Konist.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    te kõik kasutate alternatiivseid fakte.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt

u sure?

kas est mitte juba ca 30% peal ei ole?
    ta kasutab alternatiivseid fakte

Leave a comment:

• taku*
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt

Soomlastel on mingi 44 koma midagi prossa elektrienergia toodangust roheline, meil ca kümpa.

u sure?

kas est mitte juba ca 30% peal ei ole?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt

Noh, mu teada peaksin ainus laps olema, seega jõutakse mu juurde kiirelt. Aga kui ma loobun, siis on tõenäosus selleks ka, et järgmisena peab mul poeg ka vanaisa pärandist loobumise avalduse tegema?
    Jah, kõik elus olevad sugulased käiakse läbi selles protsessis. Alaealiste puhul on nüansse muidugi veel rohkem: https://www.juristaitab.ee/et/parimi...jaks-alaealine

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    cabron

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja lenc poolt

Mingi ametiisiku (notari) kaudu peaks sulle ikka personaalne teade saabuma vist. Aga see tuleb siis, kui sul ikka on pärimisõigus. Võib ka nii olla, et pärimise järjekorras on teised eespool ja sinuni jõutakse hiljem kui nemad on loobunud. Aga samas miski ei keela olla ise aktiivne ja uurida välja mis ja kuidas seis on.
    Noh, mu teada peaksin ainus laps olema, seega jõutakse mu juurde kiirelt. Aga kui ma loobun, siis on tõenäosus selleks ka, et järgmisena peab mul poeg ka vanaisa pärandist loobumise avalduse tegema?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Kuidas seda mõõdetakse? Ametlikes teadaannetest jookseb läbi ja siis peab kohe kuhugi teada andma? Või saan juba praegu mingis registris linnukese tegema?
    Mingi ametiisiku (notari) kaudu peaks sulle ikka personaalne teade saabuma vist. Aga see tuleb siis, kui sul ikka on pärimisõigus. Võib ka nii olla, et pärimise järjekorras on teised eespool ja sinuni jõutakse hiljem kui nemad on loobunud. Aga samas miski ei keela olla ise aktiivne ja uurida välja mis ja kuidas seis on.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    avalduse peab notarile esitama see pärima õigustatud isik, kes EI SOOVI pärida – passiivselt ei saa pärandist loobuda
    https://www.juristaitab.ee/et/parimi...dist-loobumine
    https://www.juristaitab.ee/et/mul-ku...se-labiviimine

(2) Lapse seadusjärgseks pärijaks ei saa olla tema vanem, kellelt kohus on vanema õigused ära võtnud.
    aga kas on ka vastupidi, pole kindel,
    kuigi oleks loogiline

https://www.juristaitab.ee/et/parimi...jaks-alaealine
    Lapse seaduslik esindaja on tema hooldusõiguslik vanem
    (st vanaema ei saa alaealisele oma maja pärandada ilm a tolle esindaja ehk lapsevanema juuresolekuta)

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuidas seda mõõdetakse? Ametlikes teadaannetest jookseb läbi ja siis peab kohe kuhugi teada andma? Või saan juba praegu mingis registris linnukese tegema?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Ja see kolm kuud hakkab jooksma sellest hetkest kui sina teada said, et sul on õigus pärandile. Mitte kohe isa surmast alates.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Hoi, harrastusjuristid. Kui isa ära sureb, keda mingi 30 aastat näind pole ja kellel on vanemlikud õigused omal ajal ära võetud ja muu shit, kas siis päranduse ja kräpiga tuleb ka mingisuguseid asjaajamisi karta või pigem ei?
    mingi kolm kuud aega sul loobuda pärandist kui võlgu on karta

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Hoi, harrastusjuristid. Kui isa ära sureb, keda mingi 30 aastat näind pole ja kellel on vanemlikud õigused omal ajal ära võetud ja muu shit, kas siis päranduse ja kräpiga tuleb ka mingisuguseid asjaajamisi karta või pigem ei?

Leave a comment:

• Tõnu Tõukemõnu
    replied
    Kas kellelgi on veel sellise jalkamängu juhend olemas? Ei mäleta enam täpselt, kuidas see mööda servi kulgev täringumäng käis.
    IMG_20220807_102038_5.jpg

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Iga saladuse puhul on oluline ka teadmisvajadus. Kui türgil mõne asja kohta teadmisvajadus puudub, siis nad ei tea. Ja ilmselt ukr aitamine on suuresti bilateraalsete suhete alusel (doonor-ukr ja doonor-usa ja ukr-usa) ehk tegu pole isegi NATO saladustega, vaid konkreetsete riikide enda saladustega.

Leave a comment:

Töötlen...