Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Algselt postitas boobek Vaata postitust

Tegelt on nii, et EE müüb siin toodetud elektri bõrsile. Seal ostab selle mingi suva Jussi kokku. Seejärel keevitatakse 10x katte juurde ja müüakse siinsetele pärsmaalastele tagasi. Kõik on jokk. Aga üldiselt küsige Kajakese käest või tema ex-poifrendilt. Vaadake kummalt lollima vastuse saate.
    mine osta teise Jussi käest siis!

Kiire pilk elektrihind.ee lehele ja esimene (odavaim) näide:

220 Energia OÜ

Börsimarginaal 0.260 senti/kWh
    Prognoositud börsihind 22.34 senti/kWh

Lausa 1% võetakse vahelt. Noh et töötajatele palka maksta, kontori kulud, IT süsteemide kulud jne. Äkki hullud tahavad veel kasumit ka teenida...

EDIT:

Kokkuvõttes kes elektriga ei küta ja muud roppu tarbimist ei oma, siis suhteliselt pohhuj kellelt osta. Aastane vahe max mõni EUR. Müüjad/vahendajad hinnas erilist rolli ei mängi. Nad otseselt mingit lisaväärtust ka siin ei paku, aga normaalse konkurentsi pärast on tore, et neid päris mitmeid on.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Ma ei saa sellest elektribörsi asjast üldse aru. Ühesõnaga - hindade madaldamiseks on ühendused liiga väikesemahulised. Aga hindade tõstmiseks ühendused liiga väikesemahulised ei ole? Et kui mujal on elekter odavam, siis meil ei saa nii odav olla, sest ühendused ei ole piisavad. Aga kui mujal on elekter kallim, siis loomulikult tõstab see ka meie hinnad kõrgeks, sest noh, ühendused?
    Tegelt on nii, et EE müüb siin toodetud elektri bõrsile. Seal ostab selle mingi suva Jussi kokku. Seejärel keevitatakse 10x katte juurde ja müüakse siinsetele pärsmaalastele tagasi. Kõik on jokk. Aga üldiselt küsige Kajakese käest või tema ex-poifrendilt. Vaadake kummalt lollima vastuse saate.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Ma ei saa sellest elektribörsi asjast üldse aru. Ühesõnaga - hindade madaldamiseks on ühendused liiga väikesemahulised. Aga hindade tõstmiseks ühendused liiga väikesemahulised ei ole? Et kui mujal on elekter odavam, siis meil ei saa nii odav olla, sest ühendused ei ole piisavad. Aga kui mujal on elekter kallim, siis loomulikult tõstab see ka meie hinnad kõrgeks, sest noh, ühendused?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Live’ile pole väga mōtet minna jep, ma kuulen seda siit linnulennult 4-5km kauguselt koduterrassilt ka.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Kas keegi kurat oskab öelda miks Rammstein masse erutab? Ma saan Metallicast veel aru veidi, 90ndatel peksti Whiskeyinthejari igal pool ja Nothingelsemattersit jne, aga Rammstein? Selline tunne nagu iga metalikauge Eesti inimene oleks võtnud põhimõtteks seda bändi vaadata 100 euro eest ja absoluutselt ei loe fakt, et nad ainult Duhasti teavad ja pädevamad vb kaht lugu veel.

Ma olen ise igati metalis sees, Rammstein ka meeldib, aga sellest massifenomenist ei saa aru. Ise livel pole just seetõttu, et ei taha väga 120 m kauguselt täpikesi vaadata ja 7-euroseid õllesid juua.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Kust tellida jalkatrenni veste, nt viiekaupa..

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Vannitoa teeb korralikult üle. Peseb kahe toa põranda, kööginurga teeb üsna korralikult jne.
    Perf, täpselt see mis ma vajan. Läheb loosi. Tänud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust

aga mis ta tavaliselt teeb siis? Võtab tolmu ja peseb põranda, köögi ja vannitoa?
    Vannitoa teeb korralikult üle. Peseb kahe toa põranda, kööginurga teeb üsna korralikult jne.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust
    kas Mõnu teenib influentserina pappi ka? kaesin isegi moppi.ee üle, aga ma olen ses mõttes vanakooli inimene, et kui võõra külla kutsud, siis tahaks ju enne korteri enamvähem korda teha. beats the purpose.
    Ma ka, aga there are layers to this shit.

Leave a comment:

• cannuman
    replied

Lased ta sisse. Ütled, et mis ja kus. Jätad võtme ja ta paneb selle postkasti.
    aga mis ta tavaliselt teeb siis? Võtab tolmu ja peseb põranda, köögi ja vannitoa?

Leave a comment:

• El President
    replied
    kas Mõnu teenib influentserina pappi ka? kaesin isegi moppi.ee üle, aga ma olen ses mõttes vanakooli inimene, et kui võõra külla kutsud, siis tahaks ju enne korteri enamvähem korda teha. beats the purpose.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas krissucool Vaata postitust

Tänud. Kuidas see protsess käib? Lased koristaja uksest sisse ja tuled 3 tunni pärast tagasi? Annad koristajale võtmed ja käib kokkulepitud aegadel kui sind pole kodus?
    Lased ta sisse. Ütled, et mis ja kus. Jätad võtme ja ta paneb selle postkasti.

Leave a comment:

• krissucool
    replied

Mulle soovitas siin keegi toona moppi.ee-d. Siiani üsna okeilt käinud.
    Tänud. Kuidas see protsess käib? Lased koristaja uksest sisse ja tuled 3 tunni pärast tagasi? Annad koristajale võtmed ja käib kokkulepitud aegadel kui sind pole kodus?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Mõnu on siin rääkinud oma koristajast. Kas Mõnu või keegi teine oskab mingit hea hinna-kvaliteedi suhtega koristajat või koristusteenust soovitada Tallinnas? Samuti, mõned korrad kuus korteri koristamiseks.
    Mulle soovitas siin keegi toona moppi.ee-d. Siiani üsna okeilt käinud.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Mõnu on siin rääkinud oma koristajast. Kas Mõnu või keegi teine oskab mingit hea hinna-kvaliteedi suhtega koristajat või koristusteenust soovitada Tallinnas? Samuti, mõned korrad kuus korteri koristamiseks.

Leave a comment:

Working...
X