kas 2023st lähevad tervise edendamise kulud jälle erisoodustuse alla tagasi? (ehk 100/Q get rekt?)
see projekt oli tähtajaline (vist) ja ei leia kuskilt veenvat, et see jätkub?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
Kellega magama peaks, et Lehman Brothersile pileti saaks? Küsin enda jaoks.Leave a comment:
-
-
olen ühe riidekapi FBs suht kiirelt maha müünud. mõned huvilused kadusid, aga ostja tuli ise järele, raha sain sulas kauba üleandmisel ja kõik normis. samas nt ürituste piletitele pole kunagi huvilisi leidnud. ise olen paar jubinat ka ostnud probleemideta.Leave a comment:
-
Mul naine on proovinud seal midagi müüa. Küsivad ja uurivad igasugu asju kuigi info on kõik olemas. Lugemisoskus inimestel puudub.
Ostuhuvilne olemas ja järsku kaob ära - 0 kontakti.
Müük tehtud ja asjad pakitud saatmiseks ja siis tuleb vastus et ma sain juba mujalt ja odavamalt.
Müük tehtud ja hakkab sahkerdamine rahadega - saada ikka enne ära ja siis ma kannan üle. Selliseid tüngatajaid on palju.
Müük tehtud ja hakkab niigi odava asja hinna üle tingimine et ikka niisama saaks.
Jne. Jne.
Ajaraisk!
Ses mõttes on Osta kontrollitud ja funktsioneeriv keskkond kus suva jama teha ei saa.Leave a comment:
-
Kas mõni Leedu klubi ons kunagi Euroopas mänginud? Alagrupis?Leave a comment:
-
Hinnavaatluse foorum on parim ükskõik mis sa tehnikaga teha tahad. Ühtegi teist müügisaiti pole vaja kasutada. Tark seltskond ka koosLeave a comment:
-
Uuskasutuskeskusesse ärge viige midagi-need on kõige suuremad vargad! Tasuta annetatud üllatusmuna mänguasjade eest küsitakse ka 60 senti. Seal on omad joped kellele väärt kraam sokutatakse,nii raamatud,Tarbeklaas kui ka riided! Võib ju kasvõi Ostas müüa! Vanasti toimisid ka mingid tehnikafännide foorumid kus olid müügirubriigid!Leave a comment:
-
Mul ka plaan lähiajal esimest korda visata sinna mingeid asju müüki, mis pole prügi, aga seisavad. Miks see fb marketplace debiilikukari on? Siis teaks, miks eemale hoida sellest kohast?Tegemist targa kysimusega aga pole kuskil kysida.
Mul ports vana tehnikat yle, mida kunagi laiskusest ei myynud ja nyyd kui proovisin fb marketplace myya siis no persse mis debiilikukari.
Kuhu saaks annetada vanu mobiile(korralikud 100-150$ kanti maksvad asjad), printereid ja mingit kraami veel, mis ei ole yldse tglt prygi.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: