Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
diivanit pole ostnud, aga muud mööblit küll ja tähelepanek on selline, et eri veebi- ja tavakaubamajad müüvad samu tooteid erinevate nimede all. ehk siis tasub käia mitmel pool proovimas ja siis üritada veebist välja peilida, kus ja mis nime all välja valitud asja veel müüakse. paras anarhia valitseb selles sektoris.
Leave a comment:
-
Mul tegelikult on kaks diivanit. Ühega juhtus selline halb asi, et üks suuremat kasvu naiskolleeg istus mingil olengul kõmaki mul ühe diivani veidi katki. Teise ostsin mingi kolme aasta eest maskust ja praegu pean vahepeal käega seal neid kuradi vineeri kinnitusi kinni suruma. Ehk ma otsisin seekord sellist diivanit, kus saab igatpidi sees olla ja mis oleks lihtsalt sitaks mugav. Käisid Järve keskuses diivaniparadiisis, seal istusin mingi 20 diivanit läbi ja polnud päris seda. Aatriumis läks umbes sama jubedalt, vist isegi veel halvemini. Mingid poed olid veel seal, aga need olid nagu diivani moodi, aga mitte kõige mugavamad.
Eeskujuks võtsin toimetuse ees olevad diivanid, mille tootjafirmat ei suutnud keegi ära tuvastada. Google Lens pakkus Furgnerit. Käisin seal vaatamas, täpselt seda, öeldi, et ei ole, aga muus osas oli seal üks 1500 euro kanti maksnud HIIGLASLIK megamugav diivan. Mõtlesin selle ära võtta, aga naisisik ütles, et see oleks minu toas ikka hiigelsuur.
Siis jalutasin Softrendi ja sealt proovisin ka diivanid läbi. Tegelikult polnud tihtilugu ka 8000 eurone mingi eriluks mudelid ka täpselt "need", mida mina otsisin. Lõpuks jäi peale https://softrend.ee/diivan/s40/s40-s...ling=Filling13 mingi Mac nimeline diivan, kust sai veidi alet välja räägitud, valmis peaks saama 8 nädala pärast ja puitvõrestikule vms anti 10 aastat garantiid. Sai võtta null intressiga järelmaksu, mis annaks siis mingi 200 eurot kuus kümneks kuule.
Parim nali oli see, et kui ma Softrendis mainisin, kui raske on otsida ja et ma käisin diivaniparadiisis ja aatriumis, siis oli proua teenindajal näol selline grimass, et hea, et mind välja ei visanud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Fungler vms on täitsa hea. Ise ostsin Softrendist.
Aga Aatrium, Masku, IKEA
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKust tänapäeval diivanit ostetakse? Tallinnas siis...
Leave a comment:
-
Siin vast leidub neid, kes gaasiga kütavad. Mitu ruutmeetrit teil maja/korter on ja palju kuupmeetreid talvekuudel kulub?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKõigepealt söelmängud. Nüüd on meil murdemängud? Kui idiootseks seda asja ajada võib? Mis järgmisena?
Sidumismäng, orjamäng, veemäng, fekaalimäng jne.
Leave a comment:
-
Kõigepealt söelmängud. Nüüd on meil murdemängud? Kui idiootseks seda asja ajada võib? Mis järgmisena?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkas peaks ootama riigipaketti elektrihinnale või uskuda eesti energiat kes ütleb et ega see eriti hea ei tule?
Leave a comment:
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkas peaks ootama riigipaketti elektrihinnale või uskuda eesti energiat kes ütleb et ega see eriti hea ei tule?
Leave a comment:
-
kas peaks ootama riigipaketti elektrihinnale või uskuda eesti energiat kes ütleb et ega see eriti hea ei tule?
Leave a comment:
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustKas raudidas mõtleb rohkem sellele, kuidas juriM noksi imeb või sellele, kuidas mehine varro ja martin tulevad ja tema elu oma mehiste kätega taas ilusaks teevad?
- Likes 1
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: