Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Sul on viimasel ajal homoseksuaalsed fantaasiad siin võimust võtnud.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Kas raudidas mõtleb rohkem sellele, kuidas juriM noksi imeb või sellele, kuidas mehine varro ja martin tulevad ja tema elu oma mehiste kätega taas ilusaks teevad?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    pärandan oma Soundbari Orbsile
    Salvestatud
    Aga ma siiski käin seda pigem pikemalt su juures kuulamas kui pärandina endale saan.
    Pikka iga vms

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    pärandan oma Soundbari Orbsile

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Tehke testament ja säästate oma lähedasi hilisemast asjaajamisest.
    Soovitatavalt võimalikult konkreetne, mitte, et kõigile võrdselt mitmeks. Siis tekivad ühisomandi kaasused jms jama.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

Mul oli talvel ka peres see teema. Seal oli kolm põhipärijat. Siis omavahelisi kinnisvara ja rahalisi suhteid klaariti kohe notari juures ja läbi kinkelepingute jms. Sest kui kõik oleks võrdselt vastu võtnud ja pärast üks oleks ostnud kinnisvara osad teistelt välja, siis oleks teised pidanud maksma tulumaksu, ent kuna sai kohe kinkelepingute asjad ümber jagatud, siis ei pidanud.
    meesmuiste teab kuidas asjad käivad. Tegelikult ei ole pärimisseadus süüdi vaid inimesed ise, kui nad 25a tagasi kellegi eostasid ja seni teda eiranud on ja nüüd too välja ilmub. Ja testament on õigeim valik.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Tehke testament ja säästate oma lähedasi hilisemast asjaajamisest.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust

Mul on veidi teistsugune keiss, aga EV pärimisseadus on ajuvaba.

Mul suri veebruaris isa. Vahe oli muidugi selles, et tal oli vanemlikud õigused alles. Kuna testamenti tal ei olnud, siis pärijateks oli automaatselt ema, mina ja mu õed. Tahtsime õdedega pärandist loobuda, et kõik emale jääks. Tuleb välja, et kui keegi loobub, siis avaldatakse teadaanne, et pärandist on loobujaid ja seda saab vastuvõtta. Seda me siiski ei teinud, sest mine tea kes siis välja ilmub.

Esimene kord käis notaris ema ja üks õdedest. Nendelt sai notar minu ja teise õe meiliaadressi. Siis tuli meil, et teil on pärandus vastuvõtta ja selleks on aega 3 kuud, pärandit saab vastu võtta notari juures (kirjutatud juurde aeg) ja kui oleme kirja kätte saanud, siis peame vastama sellele.

Kirjas oleval kuupäeval läksime siis kõik koos notarisse. Võtsime siis pärandi vastu. Pangas olevast rahast ja varast sai pool ema ning ülejäänu jagunes meil õdede vahel võrdselt.

Miks ei saa pärandist kellegi esimese ringi pärijate kasuks loobuda jääb mulle täiesti arusaamatuks?

Üldiselt soovitan sul pärand vastu võtta, kui mingeid võlgasid karta ei ole. Loobudes saab muidu selle keegi lehma lellepoeg.

Mul oli talvel ka peres see teema. Seal oli kolm põhipärijat. Siis omavahelisi kinnisvara ja rahalisi suhteid klaariti kohe notari juures ja läbi kinkelepingute jms. Sest kui kõik oleks võrdselt vastu võtnud ja pärast üks oleks ostnud kinnisvara osad teistelt välja, siis oleks teised pidanud maksma tulumaksu, ent kuna sai kohe kinkelepingute asjad ümber jagatud, siis ei pidanud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust

Mul suri veebruaris isa. Vahe oli muidugi selles, et tal oli vanemlikud õigused alles. Kuna testamenti tal ei olnud, siis pärijateks oli automaatselt ema, mina ja mu õed. Tahtsime õdedega pärandist loobuda, et kõik emale jääks. Tuleb välja, et kui keegi loobub, siis avaldatakse teadaanne, et pärandist on loobujaid ja seda saab vastuvõtta. Seda me siiski ei teinud, sest mine tea kes siis välja ilmub.

Esimene kord käis notaris ema ja üks õdedest. Nendelt sai notar minu ja teise õe meiliaadressi. Siis tuli meil, et teil on pärandus vastuvõtta ja selleks on aega 3 kuud, pärandit saab vastu võtta notari juures (kirjutatud juurde aeg) ja kui oleme kirja kätte saanud, siis peame vastama sellele.

Kirjas oleval kuupäeval läksime siis kõik koos notarisse. Võtsime siis pärandi vastu. Pangas olevast rahast ja varast sai pool ema ning ülejäänu jagunes meil õdede vahel võrdselt.

Miks ei saa pärandist kellegi esimese ringi pärijate kasuks loobuda jääb mulle täiesti arusaamatuks?

Üldiselt soovitan sul pärand vastu võtta, kui mingeid võlgasid karta ei ole. Loobudes saab muidu selle keegi lehma lellepoeg.

Ma suht kindel, et ega seal peale võlgade muud polegi.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuidas seda mõõdetakse? Ametlikes teadaannetest jookseb läbi ja siis peab kohe kuhugi teada andma? Või saan jueba praegu mingis registris linnukese tegema?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust

u sure?

kas est mitte juba ca 30% peal ei ole?
    Vōib olla. Ma vaatasin selle kiiresti Wikist üle ja ei hakanud rohkem tuhnima. Olulisem oli, et number on väiksem.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mis see FC Kosmos on?

Leave a comment:

• Kotz
    replied
    Miks Mõnu täna Alekal FC Cosmose eest ei mängi?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Noorema pölvkonna energiatehnoloogia professorid ka?

Leave a comment:

• taku*
    replied
    te kõik kasutate alternatiivseid fakte.

Leave a comment:

Working...
X