Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja käbi poolt
    Tegemist targa kysimusega aga pole kuskil kysida.
    Mul ports vana tehnikat yle, mida kunagi laiskusest ei myynud ja nyyd kui proovisin fb marketplace myya siis no persse mis debiilikukari.
    Kuhu saaks annetada vanu mobiile(korralikud 100-150$ kanti maksvad asjad), printereid ja mingit kraami veel, mis ei ole yldse tglt prygi.
    https://www.ringy.shop/et/muu-oma-seade/ mingi hetk tegelesid nemad sellega.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitanud kasutaja käbi poolt
    Mul ports vana tehnikat yle, mida kunagi laiskusest ei myynud ja nyyd kui proovisin fb marketplace myya siis no persse mis debiilikukari.
    Kuhu saaks annetada vanu mobiile(korralikud 100-150$ kanti maksvad asjad), printereid ja mingit kraami veel, mis ei ole yldse tglt prygi.
    Vii lähimasse uuskasutuskeskusesse https://uuskasutus.ee/kauplused/

Leave a comment:

• käbi
    replied

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt

Kell 19 lükatakse need kinni. Seega enamvähem.
    Rga jah, ma olen kasutanud seda, et panen poisi kaubanduskeskuse mängumaale (rocca või lennumaa) ja siis valinud sealt mõne kohviku.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja _AI_ poolt

Rahvusraamatukogu lvl up
    Kell 19 lükatakse need kinni. Seega enamvähem.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Kusjuures ongi nagu ainsad legaalsed "õhtul lapsega õue, kui ilm pole enam nii hea" variandid kaubanduskeskused.
    Rahvusraamatukogu lvl up

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kusjuures ongi nagu ainsad legaalsed "õhtul lapsega õue, kui ilm pole enam nii hea" variandid kaubanduskeskused.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Õu, lapsevanemad.
    Ma pean siin üks tööpäeva õhtu viima poisi koos tema lasteaiakaaslanna (ja tema emaga) kuhugi kohta, kus saaksid lapsed midagi harivat teha ja mina siis selle emaga ka rahulikult vestelda. Mingi põnevam muuseum või miskit muud sarnast ei ole veidi kauem lahti, kui ainult kella kuueni?

Millised on pädevamad lastele mõeldud söögikohad?
    Pole lapsevanem, aga Rocca platsil tivoli saadate lapsed sinna ja saate Mäkis Joel Ostrati burkse nosida.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Õu, lapsevanemad.
    Ma pean siin üks tööpäeva õhtu viima poisi koos tema lasteaiakaaslanna (ja tema emaga) kuhugi kohta, kus saaksid lapsed midagi harivat teha ja mina siis selle emaga ka rahulikult vestelda. Mingi põnevam muuseum või miskit muud sarnast ei ole veidi kauem lahti, kui ainult kella kuueni?

Millised on pädevamad lastele mõeldud söögikohad?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    meil on peaaegu-superstaar M. Männiste, kes singleid välja annab ja muusikalides üles astub, aga muuseas aitab Esiliigas Nõmme Unitedil ka Flora duublit kotti pista jne. on temast siis pigem Taukarit või jalgpallurit loota?

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    Kui ma olen rott ja genekat ei jaksa osta, siis kas on võimalik töötava auto pealt läbi piisava inverteri maja toita? Oletame keskmine auto millel on aku 100Ah, siis mis on maksimaalne wattide output?
    Ei mõtlegi kahte sügavkülma töös hoida vaid pigem valgustus ja ruuter jne.
    Vool korda pinge ja saad võimsuseks 1200 W, mida saad siis tund aega kasutada.
    Kvaliteetne inverter võib maksta üsna kopsaka summa ehk erilist kokkuhoidu ma usun sa ei saa. Võid muidugi läbi teha ja tulemustest teada anda, oleks päris huvitav majanduslik katsetus.
    ​​​​​

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Kui ma olen rott ja genekat ei jaksa osta, siis kas on võimalik töötava auto pealt läbi piisava inverteri maja toita? Oletame keskmine auto millel on aku 100Ah, siis mis on maksimaalne wattide output?
    Ei mõtlegi kahte sügavkülma töös hoida vaid pigem valgustus ja ruuter jne.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    On's keegi üllatunud?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Kuidas kasutajaid uues foormis blokeerida?
    Ülevalt "kasutaja seaded", sealt "konto" ja kõige all on "ignore list".

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Kuidas kasutajaid uues foormis blokeerida?

Leave a comment:

Töötlen...