Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt

See oleks hea küss haigekassa juhatusele, kes just preemiat said ja kelle palka tõsteti.
    Kas probleem ei ole jätkuvalt ka selles, et riigi rahaga maailma mastaabis ülikõrge tasemega arste Tartu Ülikoolis välja ei koolitata, kes sõlmivad lepinguid juba ülikooli ajal väljamaale ning meil lihtsalt ei jätkugi?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja krissucool poolt
    Vaja minna neurokirurgi juurde, et pääseda kompuutrisse, et teha pilte seljast kus aastaid diskidega probleeme olnud ja potentsiaalselt nüüd ka operatsiooni vaja. Saatekiri olemas aga aastal 2022 ei ole hetkel ühtegi vaba tasuta aega neurokirurgidele.

Mis see võimalus on, maksta lihtsalt tasulise eest, siis pead ise ka kõik kompuutrid ja asjad kinni maksma nagu ma aru saan? Keegi oskab hinnata kui palju see võiks maksta? Või soovitada mis variandid sellises olukorras on?
    Eras konsult ca 150. Lisaks CT, mille hinnakiri nt CONFIDO-l siin: https://www.confido.ee/radioloogia/kompuuteruuring/

Selliste nö tipperialade arstid tegelikult töötavad suurema koormusega tipphaiglates. Kui vajadus suur ja võimalus on, siis võttagi nt erakliinikus tasuline konsult. Ja selle tulemusel võib juhtuda imesid boldis oleva küsimuse osas kui ennast hästi väljendada arstile oskad.

Leave a comment:

• kaala
    replied

Lisaks eelnevatele, et tuleb helistada, nutta ja halada. Olen vist piisavalt õnnelik inimene olnud et pole nii palju hädasi olnud et seda tegema oleks pidanug, aga päriselt ka inimesed teevad seda enesealandust kui häda käes?

Aga eks ma siis hakkan ka helistamisest pihta ja vaatan kuhu kaugele sellega jõuab...
    Töin tegelikult elulise näite kuidas sügisel inimene sama probleemiga lõpuks opile sai, aga okei. Eks tead ise paremini ja teinekord ei sorgi. Ilmselgelt sul selg niipalju ei valuta, et oleks kriitiline

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    Digilugu digilooks, helistada oled püüdnud? Tavaliselt on telefoni teel võimalusi oluliselt rohkem. Lisaks ei ole ju nii, et 2022 lõpuni poleks aegu, vaid nad lihtsalt mingil hetkel laevad uued ajad üles. [/url]
    Hehe, digiriik... Ei ole helistanud sest lolli peaga eeldasin et tänapäeval kus saab 1 minutiga tuludekla esitatud saab ka selleks loodud digiregistratuuri kasutades aja kirja panna. Saan aru jah, et see ei tähenda et tegelikult pole aasta lõpuni vaba aegu aga sisu poolest on seis sama, sest kui üritan aega kirja panna siis ei ole mul mitte ühtegi aega valida.

Lisaks eelnevatele, et tuleb helistada, nutta ja halada. Olen vist piisavalt õnnelik inimene olnud et pole nii palju hädasi olnud et seda tegema oleks pidanug, aga päriselt ka inimesed teevad seda enesealandust kui häda käes?

Aga eks ma siis hakkan ka helistamisest pihta ja vaatan kuhu kaugele sellega jõuab...

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Digilugu digilooks, helistada oled püüdnud? Tavaliselt on telefoni teel võimalusi oluliselt rohkem. Lisaks ei ole ju nii, et 2022 lõpuni poleks aegu, vaid nad lihtsalt mingil hetkel laevad uued ajad üles. Seal olid mingid nõuded, kui pikalt ajad ette näha peavad olema, samuti peaks olema kindlustatud, et 6 nädala jooksul pääsed löögile. Kui ei pääse, võid haigekassale kaebama minna.

Haigekassa koduleht ütleb muidu, et Pärnus on järjekord 4 päeva. https://www.haigekassa.ee/ravijarjek...andmete-alusel

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Vaja minna neurokirurgi juurde, et pääseda kompuutrisse, et teha pilte seljast kus aastaid diskidega probleeme olnud ja potentsiaalselt nüüd ka operatsiooni vaja. Saatekiri olemas aga aastal 2022 ei ole hetkel ühtegi vaba tasuta aega neurokirurgidele.

Mis see võimalus on, maksta lihtsalt tasulise eest, siis pead ise ka kõik kompuutrid ja asjad kinni maksma nagu ma aru saan? Keegi oskab hinnata kui palju see võiks maksta? Või soovitada mis variandid sellises olukorras on?
    See oleks hea küss haigekassa juhatusele, kes just preemiat said ja kelle palka tõsteti.

Leave a comment:

• kaala
    replied

Helistama, suruma, kurtma ja nutma pead rohkem. Sisuliselt umbes nii see süsteem käibki. Need kellel rohkem vaja, saavad ettepoole. Tee ennast rohkem vajalikuks

Leave a comment:

• krissucool
    replied

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
    Kohta, kus Tallinnas otsida käekella rihmasid?
    Mul Jõe tn kellapoes (nime ei mäleta) telliti välismaalt naksti ja vahetati ära ka, ei pandud eriti vist juurde ka.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitanud kasutaja qrat poolt
    Keegi viimasel ajal Prantsusmaal käinud? Kas riiki sisenemisel on endiselt vaja covid/läbipõdemise passi või negatiivset testi?

Leave a comment:

• qrat
    replied
    Keegi viimasel ajal Prantsusmaal käinud? Kas riiki sisenemisel on endiselt vaja covid/läbipõdemise passi või negatiivset testi?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Kohta, kus Tallinnas otsida käekella rihmasid?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    9. aprilli õhtul sättis Aivar õhtusese AK järel end Šveitsi poole teele. Sõrve poolsaarelt Fifa peakorterisse Zürichis ja tagasi on Google Mapsi andmetel 56 tundi puhast sõitu. Umbes 68 tundi pärast teeleasumist oli ta aga Kuressaares tribüünil. Kas Aivar ei maga?
    nagu ta viimases üksildust käsitlevas 'Selge pildi' episoodis pajatas, siis tegu on suure introverdi ja erakuga, kes peab igal öösel koju Sõrve säärde metsa/voodisse jõudma. ehk midagi sarnast nagu keskmisel tudengil, kelle autopiloot joobeastmest sõltumata koju talutab.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    9. aprilli õhtul sättis Aivar õhtusese AK järel end Šveitsi poole teele. Sõrve poolsaarelt Fifa peakorterisse Zürichis ja tagasi on Google Mapsi andmetel 56 tundi puhast sõitu. Umbes 68 tundi pärast teeleasumist oli ta aga Kuressaares tribüünil. Kas Aivar ei maga?

Leave a comment:

• Karter
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ltltl poolt
    Möödunud aasta oktoobris sain Tamperes parkimise eest trahvi. Toona ununes täitsa ära ja tasunud pole tänase päevani, kuni ilmus mu trahvikviitung asjade vahelt taas välja. Lihtsam on muidugi see ära maksta, aga lihtsalt puhthuvi pärast, et kui siiani pole ühendust võetud, kui suur on tõesnäosus, et mingi hetk tuleb nii a la 10kordne summa teavitusega või nad isegi ei ürita?
    Kümnekordset ei tule, kuna selle sissenõudmisele on kehtestatud seadusest tulenevad tomingud ja piirmäärad aga suure tõenäosusega otsivad su ikka üles. Siin muidugi ka erinevus, et kas oli linna või eraparkla, ehk siis kas maksmata jätmine on koheselt jõustatav (väljanõutav) või on tegemist lepinguseadusega aga inkassod on viimasel ajal päris tihti ka kohtukaudu lahendeid otsinud, et oma tegevust õigustada - 80€ trahvi eest kohtukulusid 16k€ vms. Nagu ütlesid on lihtsam ära maksta.

Leave a comment:

Töötlen...