Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nimastain
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Nasfali lemmikud võitsid CLi eelmine hooaeg ja tal on siin viimased kuud jäänud veel õhku täis olekut. Varsti saab ta jalgpalliline autoriteet betoonkingad ja Männiku karjääri.
    nojah, päris huvitav. Ma küll mänku toetaja(et võiks niisama juba retakas olla), aga peale cl võite pole mentaalselt päris 10-aastaseks tõmmanud. 99. muidugi saigi umbes sealkandis oldud, et siis vast kikkis täiega.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Nasfali lemmikud võitsid CLi eelmine hooaeg ja tal on siin viimased kuud jäänud veel õhku täis olekut. Varsti saab ta jalgpalliline autoriteet betoonkingad ja Männiku karjääri.
    Ma vist CL ja kohapealt ei ole väga suuri lubadusi see hooaeg õhku visanud veel. Eks natukene vanuse tulekuga õppinud ja olen ootaval seisukohal ning eks täna saab suht pildi ette, kas võb kõiki hakata rahus jälle saatma sinna kus päike ei paista või tasub pigem see hooaeg madalamat profiili hoida.

Eelmine hooaeg oli sensatsioon muidugi.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Nasfalil on mingi vaimse tervise häire, või lihtsalt 8. klassist edasi ei jõudnud(käib seal siiani?)? Muidugi üks ei välista teist… päris huvitavad seisukohavõtud tal siin keskkonnas viimasel ajal.

ps. enne kui selle varikonto plaadi peale paned, proovi riiulist mingi teine leida. Läheb muidu hullemaks, kui avva classic hits

Vabandan, kui tegu ongi mingi 14-aastasega, siis on natuke arusaadav…aga ainult natuke.
    Jälle varikonto triggerdab siin. On ikka viitsimist kellelegi jamada nendega.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Nasfalil on mingi vaimse tervise häire, või lihtsalt 8. klassist edasi ei jõudnud(käib seal siiani?)? Muidugi üks ei välista teist… päris huvitavad seisukohavõtud tal siin keskkonnas viimasel ajal.

ps. enne kui selle varikonto plaadi peale paned, proovi riiulist mingi teine leida. Läheb muidu hullemaks, kui avva classic hits

Vabandan, kui tegu ongi mingi 14-aastasega, siis on natuke arusaadav…aga ainult natuke.

Leave a comment:

• nimastain
    replied

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

kruusiga voodi.ee ja tolbajoooooob ja 2022. aastal on need naljad just need, mis igalpool löövad sul uksed valla ja oled tegija? Aitäh sulle Daz Boooooooooob sa oled tõeline Joker. Loodan, et saad piisavalt tunnustust. T*a kll ma ütlen no....
    Ikka veel pohmakas?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Seda saab ikka iga inimene ise teha. Minu võimuses on vaid luua võimalus.
    kruusiga voodi.ee ja tolbajoooooob ja 2022. aastal on need naljad just need, mis igalpool löövad sul uksed valla ja oled tegija? Aitäh sulle Daz Boooooooooob sa oled tõeline Joker. Loodan, et saad piisavalt tunnustust. T*a kll ma ütlen no....

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Seisnud aias vana traktor 2-10 aastat. Ise ei tea traktoritest mitte ******. Oskab keegi soovitada kedagi kes tuleks vaataks üle ja teeks korda?(raha eest)

tegu ei ole mingi uhke traktoriga vaid lihtsalt veoks ise ehitatud isendiga millel vaid mootor ja pulgad keeramiseks ja "kiirendamiseks"
    Kust sa tead, et see katki on? Võibolla on ainult kütus otsas või hapuks läinud. Kui sa ise üldse ei jaga tehnikast, siis on protip mitte hakata aega raiskama ja vii see jura vanarauda ära. Need vene sodist ise ehitatud asjad ei ole üldiselt remontimist väärt majanduslikus mõttes. Kui sul lähikonnas just ei ole pensionieas Valdurit, kes kuuspaki eest mitu korda aastas putitab, siis mõistlikum on normaalne asi osta ja saad ilma peavaluta majandada aias.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Kust ma selle parema eeskuju/näite võtan. Sina seda ju Ilmselgelt ei paku.
    Seda saab ikka iga inimene ise teha. Minu võimuses on vaid luua võimalus.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Newcastle United maksis Burnleyle 30 miljonit naela Chris Woodi eest. Burnley maksis omakorda 14 miljonit naela Wolfsburgile ja sai Wout Weghorsti. Wolfsburg võttis sellest 5 miljonit naela ja ostis selle eest Union Berlinist Max Arnoldi
    - kui palju tõi Saudi Araabia raha Euroopa majandusse?
    - millised riigid ja kui palju teenisid sellest maksudena Euroopa riigid?
    bump.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Seisnud aias vana traktor 2-10 aastat. Ise ei tea traktoritest mitte ******. Oskab keegi soovitada kedagi kes tuleks vaataks üle ja teeks korda?(raha eest)

tegu ei ole mingi uhke traktoriga vaid lihtsalt veoks ise ehitatud isendiga millel vaid mootor ja pulgad keeramiseks ja "kiirendamiseks"

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Püüa uuesti, Suudad paremini.
    Kust ma selle parema eeskuju/näite võtan. Sina seda ju Ilmselgelt ei paku.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Parem poeg peedik kui Liverpooli fänn.
    Püüa uuesti, Suudad paremini.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Parem tolbajoob, kui Chelsea poolehoidja.
    Parem poeg peedik kui Liverpooli fänn.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Rahune nüüd. Ma loodan, et sa päriselus naistega sama hullult ei tryhardi ega ülepinguta nagu sa siin nalju üritad kütta. Vahest võtab muigama, aga suht embarrasing fuck suudad ka tihti olla.
    Parem tolbajoob, kui Chelsea poolehoidja.

Leave a comment:

Working...
X