Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuni eilse õhtuni olin täiesti veendunud, et kokkuleppeline show, aga järelkaja kuidagi selline kahtlane. Mingid ametlikud vabandused ja Oscari äravõtmise nõudmised ei paista enam mängu osa olevat
See on selline Usa snowflakede cancel culture tipus oleva saasta ja inimrämpsu tavapärane lahmimne ja surumine ning see ei tähenda mitte midagi. Oscari ta kätte sai ja no elus sa ei saa seda enam anda mitte kellelegi teisele kui on teada, et ta näitlejameisterlikus polnud parim ja see viiks Oscari auhinna tähenduse ja väärtuse veelgi kiirema langemiseni, kuna see on viimastel aegadel hakanud tähtsust kaotama. Samuti kuidas nii tähtsa Oscari ka üldse esimest korda välja andmata jätad. Üldse ei taha uskuda, et see reaalselt võimalik oleks.
Kas see Will Smithi löök on lavastatud värk või mitte? Just oli megapoleemika, et Oscarite Gala vaatavus ja populaarsus kukuvad kivina ja nüüd selline magic.
AP ja Reuters fact check ütles, et osaliselt mitte lavastatud
Ma pakuks et umbes sama "juhuslik" kui Jacksoni tissivälgatus Superbowlil.
Kuni eilse õhtuni olin täiesti veendunud, et kokkuleppeline show, aga järelkaja kuidagi selline kahtlane. Mingid ametlikud vabandused ja Oscari äravõtmise nõudmised ei paista enam mängu osa olevat
Kas see Will Smithi löök on lavastatud värk või mitte? Just oli megapoleemika, et Oscarite Gala vaatavus ja populaarsus kukuvad kivina ja nüüd selline magic.
Ma pakuks et umbes sama "juhuslik" kui Jacksoni tissivälgatus Superbowlil.
Leave a comment: