Mina kasutan seriaalide ja filmid vaatamiseks Stremiot.
Mul ùks colomibalasest tuttav kah soovitas Narcose asemel "Pablo Escobar el patròn del mal".
Olevat autentsem ja Columbia nàitlejatega.
Stremios ka olemas Gomorra kaks esimest osa viimasest hooajast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
doku, bio, misiganes, ühesõnaga suvalistest päriselu asjadest väntamineAlgselt postitas Jasper Vaata postitust"dokumentaal" tõenäoliselt pika puuga parem kui see tulevane ekraniseering.
eestisse teema viies siis küll siia ka see epideemia jõuab, juba pmst algus tehtud Ott Tänak The Movie'ga. loogika ütleb et järgneb Kontavõit. Aga jään huviga ootama ka:
Mati Karmini Kampf: Kuju Loomine
Idabloki Woodstock - Sildna Tõus
Margna & Jõekalda: Meediamaailma Sherlock ja Holmes
Ratta Peal: Jüri Rajud Reisid
Ülekohus: Kingo Kiusamine
Leave a comment:
-
"dokumentaal" tõenäoliselt pika puuga parem kui see tulevane ekraniseering.Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postituston või? mul hakkab aina enam tunduma, et absoluutselt igast prügist on vaja doku venitada kuhugi striimimisplatvormile
Gomorra see aasta Eesti kanalile ei jõua?
Leave a comment:
-
Ma püüdsin treilerit vaadata, aga see meenutas mulle filme, mida näidati kinos 90-te esimesel poolel. Neid filme ei taha ma enam näha ja seda sarja ka mitte.Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postituston või? mul hakkab aina enam tunduma, et absoluutselt igast prügist on vaja doku venitada kuhugi striimimisplatvormile
Leave a comment:
-
on või? mul hakkab aina enam tunduma, et absoluutselt igast prügist on vaja doku venitada kuhugi striimimisplatvormileAlgselt postitas JuriM Vaata postitustIdee on ikooniline
Leave a comment:
-
-
old..Algselt postitas cannuman Vaata postitustLisaks kui kedagi huvitav, siis Colombia enda versioon Escobari seiklustest.
Pablo Escobar: El Patrón del Mal:
Netflixis olemas. Endal vaid veidi vaadatud. Jube raske oli Escobariga harjuda, kui Wagner Moura asemel mingi teine tegelane vastu vaatas. Samas Colombia kohalikud räägivad et see sari on palju parem ja tõetruum. Nii sündmused kui tegelased.
Leave a comment:
-
Lisaks kui kedagi huvitav, siis Colombia enda versioon Escobari seiklustest.
Pablo Escobar: El Patrón del Mal:
Netflixis olemas. Endal vaid veidi vaadatud. Jube raske oli Escobariga harjuda, kui Wagner Moura asemel mingi teine tegelane vastu vaatas. Samas Colombia kohalikud räägivad et see sari on palju parem ja tõetruum. Nii sündmused kui tegelased.
EDIT: Seekord plastic minust kiirem
Leave a comment:
-
Mulle meeldis see sari Pablost rohkem kui Narcos tbh. Oli veidi kodukootum, vähem hollivuudi ja rohkem sügavust. Osasid oli muidugi palju ja tunnistan ülesse, et vahepeal ka kerisin.
Leave a comment:
-
Tänud - lisan selle siis oma IMDB watch nimekirja.Algselt postitas cannuman Vaata postitustEl Chapo vaadatud.
Nii hea kui Narcos polnud, aga ma ikkagi soovitaksin.
Film aga teemaga kaudselt haakuv - alles hiljuti sai vaadatud The Traitor - meeldis.
Leave a comment:
-
El Chapo vaadatud.Algselt postitas Pints Vaata postitustKahju et Narcos: Mexico neljas hooaeg rohelist tuld ei saanud, sest see ilmselt olekski keskendunud Jupatsile.
Seda sinu mainitud/vihjatud sarja pole veel vaadanud. Soovitad?
Nii hea kui Narcos polnud, aga ma ikkagi soovitaksin.
Leave a comment:
-
Sammas sulle seeliku alla.Algselt postitas cannuman Vaata postitustTehku parem eesti näitlejatega. Sart Mander või Peder Rebane on Pacho, Niinekas või Venno on el Chapo. Oja Pets muidugi Escobar.
Vaata parem SEDA ja lõõgastu.
Leave a comment:
-
Kahju et Narcos: Mexico neljas hooaeg rohelist tuld ei saanud, sest see ilmselt olekski keskendunud Jupatsile.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustMuidugi tekkis ka mõte kahjutundest, et Jupatsist juba sari ära tehtud, Narcose osatäitja nagu ägedam
.
Seda sinu mainitud/vihjatud sarja pole veel vaadanud. Soovitad?
Leave a comment:
-
Tehku parem eesti näitlejatega. Sart Mander või Peder Rebane on Pacho, Niinekas või Venno on el Chapo. Oja Pets muidugi Escobar.
Leave a comment:
-
Muidugi tekkis ka mõte kahjutundest, et Jupatsist juba sari ära tehtud, Narcose osatäitja nagu ägedamAlgselt postitas Pints Vaata postitustHetkel binge watchin Narcos: Mexico kolmandat hooaega - seni täitsa meeldib.
.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: