Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• cannuman
    replied
    Chapo, Amado, Azul

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Kes lemmik ka? Mul sümpaatia Cali Carteli vastu. Neist võiks ka mingi eraldi season tulla.
    Jose Maria Yazpiki on Amado Carrillo Fuentese ("El Señor de Los Cielos") rollis sümpaatne - seega ilmselt Juarez Cartel? Cali Cartellis ka muidugi huvitavaid karaktereid kamaluga. Üldse hästi tehtud sari.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Hetkel binge watchin Narcos: Mexico kolmandat hooaega - seni täitsa meeldib.
    Kes lemmik ka? Mul sümpaatia Cali Carteli vastu. Neist võiks ka mingi eraldi season tulla.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Hetkel binge watchin Narcos: Mexico kolmandat hooaega - seni täitsa meeldib.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Dexter season 9E01 ka täna tuli

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Yellowstone S04 algas

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    13 aastat juba !? Võimalik jah, sest ma vaatasin Deadwoodi Soome Nelonenist omal ajal

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja MALAGA poolt
    Deadwood on ülikõva ,aga ka Telia HBO-s olev film, mis tehti paar aastat tagasi, see on täispask .
    Ütleme nii, et 13a pärast seriaali filmi vaadata ei synci üldse. Jäi pooleli ilusti.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Deadwood on ülikõva ,aga ka Telia HBO-s olev film, mis tehti paar aastat tagasi, see on täispask .

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    AI barca teemast soovitab!

Ma käisin eile mu enda käsutuses olevad voogedastused läbi, ei leidnud. Ilmselgelt pean kõik tühistama ja kisama, et "ikka pean kuradi striimi kasutama!"

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Miks Deadwoodi sarja eesti HBO's pole? Kuidas seal see õiguste asi üldse käib? Kui tahaks näiteks Maherit ja Axiost ka valikusse, siis on kasu kuhugi pöördumisest?

Deadwoodi soovitan ka. (samas justified jättis esimese hooaja jooksul kräpi mulje ja skip)

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Justified sai läbi. Nagu mõne teise sarja lõpud on nii oossomid olnud, et ses osas tundus lõpp vähe nõrk. See oli ka lamp, et peategelane osaleb sisuliselt maffiamõrvas, aga see unustatakse lampi mingi hetk ära, sest, noh, miks ka mitte.
    AI barca teemast soovitab!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Justified sai läbi. Nagu mõne teise sarja lõpud on nii oossomid olnud, et ses osas tundus lõpp vähe nõrk. See oli ka lamp, et peategelane osaleb sisuliselt maffiamõrvas, aga see unustatakse lampi mingi hetk ära, sest, noh, miks ka mitte.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

Töötlen...