Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Sina kui Yellowstone'i entusiast oled kindlasti uurinud. Kusagil päriselt ka sellist arveteklaarimist on toimunud?
    Ma kunagi otsisin, eriti kaugele ei jõudnud. Päris nii vist asjad ei käi . Aga noh, isegi Eesti keskkonnainspektsiooni ametnikud käivad tukk vööl röövpüüdjaid jõel jahtimas ja hoiatuslasud ei ole väga ebatavalised.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Vedasin lõpuni välja. Ilmselgelt annab lõpp lootust, et tuleb ka teine hooaeg. Sellele ei hakka aega kulutama. Ja leidku ilusamad näitlejad sinna. Esteetiliselt ebameeldiv vaadata.
    Üldhinnang 4/10.

Chestnut man meeldis. Tehku sellele hooaegu juurde vms.
    Jep. Ei läinud kaua.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Pärast nüüd ndv jooksul Narcose bingemist ja nüüd yellowstone... ma ei teagi, kelleks ma suureks saades saada tahan, kas jefeks või livestock commisioneriks.
    Sina kui Yellowstone'i entusiast oled kindlasti uurinud. Kusagil päriselt ka sellist arveteklaarimist on toimunud?

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Narcos vs Narcos Mexico. Hetkel käib jutt viimasest ja selle 3ndast hooajast.
    Olen kursis.
    Lihtsalt Narcos season 3 oligi ju Cali kartelli tõus ja langus, samade näitlejatega ja puha.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Narcos season 3 ongi ju puhtalt Cali teema? Või ma ei tabanud irooniat?
    Narcos vs Narcos Mexico. Hetkel käib jutt viimasest ja selle 3ndast hooajast.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Kes lemmik ka? Mul sümpaatia Cali Carteli vastu. Neist võiks ka mingi eraldi season tulla.
    Narcos season 3 ongi ju puhtalt Cali teema? Või ma ei tabanud irooniat?

IMHO kõige kõvem vend kogu narcode universumis on ikka Pacho Herrera and its not even close.

Teised on peded, aga tema "respetable señor homosexual".

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Amado ka ok. Sinaloa ja Medellin, millest sari ka rääkinud, sellised maalt ja hobusega tüüpi, kellel vähe stiili. Noh umbes nagu mingist Põlvast tulevad sierraga pealinna ja löövad orika staabi parklas roosiks kui keegi valesti vaatab. Samal ajal kui Cali härrad peenelt tuljakus chocolate mousse naudivad.
    Tabav võrdlus aga hetkeks/kaheks(päris alguses, siis kui Escobar veel lammutas/toimetas) olid ka need sierra/rekordiga maakad päris sümpaatsed - suuresti tänu Wagner Moura kehastatud Pablole. Calist minu lemmikud Pacho ja Chepe.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Pärast nüüd ndv jooksul Narcose bingemist ja nüüd yellowstone... ma ei teagi, kelleks ma suureks saades saada tahan, kas jefeks või livestock commisioneriks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Jose Maria Yazpiki on Amado Carrillo Fuentese ("El Señor de Los Cielos") rollis sümpaatne - seega ilmselt Juarez Cartel? Cali Cartellis ka muidugi huvitavaid karaktereid kamaluga. Üldse hästi tehtud sari.
    Amado ka ok. Sinaloa ja Medellin, millest sari ka rääkinud, sellised maalt ja hobusega tüüpi, kellel vähe stiili. Noh umbes nagu mingist Põlvast tulevad sierraga pealinna ja löövad orika staabi parklas roosiks kui keegi valesti vaatab. Samal ajal kui Cali härrad peenelt tuljakus chocolate mousse naudivad.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Chapo, Amado, Azul

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Kes lemmik ka? Mul sümpaatia Cali Carteli vastu. Neist võiks ka mingi eraldi season tulla.
    Jose Maria Yazpiki on Amado Carrillo Fuentese ("El Señor de Los Cielos") rollis sümpaatne - seega ilmselt Juarez Cartel? Cali Cartellis ka muidugi huvitavaid karaktereid kamaluga. Üldse hästi tehtud sari.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Hetkel binge watchin Narcos: Mexico kolmandat hooaega - seni täitsa meeldib.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Hetkel binge watchin Narcos: Mexico kolmandat hooaega - seni täitsa meeldib.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Dexter season 9E01 ka täna tuli

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Yellowstone S04 algas

Leave a comment:

Working...
X