Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Ühe appi kaudu oli võimalik kiirelt kokku liita sarjad, mida täiskasvanu eas vaadanud. Tulemus tundides oli kurvaks tegev. Mingi 1500h peal loobusin ja ei hakanud juurde lisama asju. Tõsi, need tunnid tuleb teatud koefitsiendiga läbi korrutada nagu teada.
Ahastusest võtsin paar sarja peale.
Kiidaks Shantaram ja SAS: Rogue Heroes (viimasel plussiks see, et ainult 6 osa ja takkaotsa tõsielusündmustel ka veel).
Muudest uutest sarjadest ajaveetmiseks sobivad Fire Country, Alaska Daily. Tulsa King ka just alustas kui Sheridani värk meeldib.
Jube lõppenud hooaegadega sarjadest vast parim mälestus "The Offer".Leave a comment:
-
Warrior Nun teine hooaeg
Huumor, story ja näitlejatöö on kõik just nii nagu ma lootsin.
Leave a comment:
-
Mingil müstilisel põhjusel hakkas naine täna vallalist kaunitari järelvaatamisest vaatama.
See onju päris hirmus. Ma pole midagi nii rumalat ammu näinud.
Naine väitis, et selle auhinnaks polegi raha...
Siis võtsin ette guugli. Ja pealiskaudne ülevaade ei andnud ühtegi reaalset suhet selle saate formaadi kohaselt...
Lisaks väitis guugeldamine ka Birgitta päris tihedat meeste vahetust.
Kusjuures osalised jätsid (vähemasti mulle selle pealiskaudse vaatamise juures) suht terve mõistusega inimeste mulje ka.
Mingeid loogilisi selgitusi oleks mulle küll vaja.
Ma olen päris häiritud.
Leave a comment:
-
-
Uus krimka eile õhtul ETV-s. Kannatas vaadata, telekas polegi ammu mitte midagi olnud.
Ega striimides ka pole. Draakonid vaatasin lõpuni ära, ehkki oli Troonide mängu hale vari. Andor on ka igavavõitu.
Sarjanduses on jube kehv aeg.Leave a comment:
-
Rumeenia sarja Umbre on keegi vaadanud vää? Mul läks teist korda peale. Kõva huumor seal ikka kui supakaid hoolega lugeda!Leave a comment:
-
Algus oli paljulubav kuid diversity guidelines, klišeed ja suured loogikavead muutsid sarja minu jaoks suht ruttu ebahuvitavaks või isegi ebameeldivaks.Vigil - on Jupiteris nähtav kuueosaline krimisari, mis sobitub eriti hästi tänasesse-sõja-ajajärku.
Tuumaallveelaevas saab üks inimene otsa ja siis saadetakse sinna uurija, mitte ei sõideta sadamasse, sest eesmärk on püsida peidus venelaste eest. Ja siis seal on vastakuti erinevad organisatsioonid, tõekspidamised ning hästi krutitakse pinget.
Leave a comment:
-
Vigil - on Jupiteris nähtav kuueosaline krimisari, mis sobitub eriti hästi tänasesse-sõja-ajajärku.
Tuumaallveelaevas saab üks inimene otsa ja siis saadetakse sinna uurija, mitte ei sõideta sadamasse, sest eesmärk on püsida peidus venelaste eest. Ja siis seal on vastakuti erinevad organisatsioonid, tõekspidamised ning hästi krutitakse pinget.
Leave a comment:
-
Kuna seoses Kaleviga mainiti üha Ted Lassot, pidin guugeldama, et mis värk on ja kuna sarja idee tundus huvitav sai vaatama hakatud.Kaks hooaega lendasid nigu niuhti ja mulle väga meeldis. Jalkaalane nõustaja võinuks neil tiba parem olla, vähemalt esimesel hooajal, teisel läks juba paremini ja asjad tundusid vähemasti visuaalselt loogilisemad. Igal juhul, nalja sai, mõelda sai ka nii et super!Leave a comment:
-
Viaplaysse on tekkinud selline seriaal nagu Stella Blomkvist - esimesed 2 osa on täielik komöödia kuld
Leave a comment:
-
Taylor Kitsch oli vahepeal napilt megastaariks saamas, aga siis juhtus midagi...nüüd mängib selliseid mõnusaid badasse, vt. ka 21 bridges.
Samas mühkam Jai Courtneyst ei saagi aru, miks tema oleks napilt staariks saanud - karisma ikka suht madal.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: