Tänud - lisan selle siis oma IMDB watch nimekirja.
Film aga teemaga kaudselt haakuv - alles hiljuti sai vaadatud The Traitor - meeldis.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Leave a comment:
-
Kahju et Narcos: Mexico neljas hooaeg rohelist tuld ei saanud, sest see ilmselt olekski keskendunud Jupatsile.
Seda sinu mainitud/vihjatud sarja pole veel vaadanud. Soovitad?Leave a comment:
-
Tehku parem eesti näitlejatega. Sart Mander või Peder Rebane on Pacho, Niinekas või Venno on el Chapo. Oja Pets muidugi Escobar.Leave a comment:
-
-
Ma kunagi otsisin, eriti kaugele ei jõudnud. Päris nii vist asjad ei käi
. Aga noh, isegi Eesti keskkonnainspektsiooni ametnikud käivad tukk vööl röövpüüdjaid jõel jahtimas ja hoiatuslasud ei ole väga ebatavalised.
Leave a comment:
-
Jep. Ei läinud kaua.Vedasin lõpuni välja. Ilmselgelt annab lõpp lootust, et tuleb ka teine hooaeg. Sellele ei hakka aega kulutama. Ja leidku ilusamad näitlejad sinna. Esteetiliselt ebameeldiv vaadata.
Üldhinnang 4/10.
Chestnut man meeldis. Tehku sellele hooaegu juurde vms.Leave a comment:
-
Sina kui Yellowstone'i entusiast oled kindlasti uurinud. Kusagil päriselt ka sellist arveteklaarimist on toimunud?Leave a comment:
-
-
-
Narcos season 3 ongi ju puhtalt Cali teema? Või ma ei tabanud irooniat?
IMHO kõige kõvem vend kogu narcode universumis on ikka Pacho Herrera and its not even close.
Teised on peded, aga tema "respetable señor homosexual".Leave a comment:
-
Tabav võrdlus aga hetkeks/kaheks(päris alguses, siis kui Escobar veel lammutas/toimetas) olid ka need sierra/rekordiga maakad päris sümpaatsed - suuresti tänu Wagner Moura kehastatud Pablole. Calist minu lemmikud Pacho ja Chepe.Amado ka ok. Sinaloa ja Medellin, millest sari ka rääkinud, sellised maalt ja hobusega tüüpi, kellel vähe stiili. Noh umbes nagu mingist Põlvast tulevad sierraga pealinna ja löövad orika staabi parklas roosiks kui keegi valesti vaatab. Samal ajal kui Cali härrad peenelt tuljakus chocolate mousse naudivad.Leave a comment:
-
Pärast nüüd ndv jooksul Narcose bingemist ja nüüd yellowstone... ma ei teagi, kelleks ma suureks saades saada tahan, kas jefeks või livestock commisioneriks.Leave a comment:
-
Amado ka ok. Sinaloa ja Medellin, millest sari ka rääkinud, sellised maalt ja hobusega tüüpi, kellel vähe stiili. Noh umbes nagu mingist Põlvast tulevad sierraga pealinna ja löövad orika staabi parklas roosiks kui keegi valesti vaatab. Samal ajal kui Cali härrad peenelt tuljakus chocolate mousse naudivad.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: