Oot-oot, mis see tulevane mäng nüüd siia puutub?
Seleta palun lahti!?
Minu arust poleks see ka naljakas, aga õnneks vist siin keegi nalja ei teegi.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
See pole enam naljakas ja troll kui asi on sinnamaale jõudnud, et inimesed hakkavad rahasid kuhugi juba kandma. Kui peaks tõesti juhtuma nii, et Saver nüüd trollis, või on täisealine ja hüppab alt, siis võrduks see minu meelest see tema banniga sellise asja eest. Ma muidugi loodan, et see nii pole ja see kihlvedu saab põneva lõpu maikuus.Leave a comment:
-
Minu asi on vaid vahendada, aga minu meelest üritab Saver kaaskodanikke väga peenelt trollida.Leave a comment:
-
Ütlen veel ära, et kui enne Liverpool - Tottenham mängu pole Saveri raha laekunud, siis on panus tühine.Leave a comment:
-
-
Kinnita oma vanus ära nüüd kuidagi. Tegusid on vaja, peale selliseid jutte.Leave a comment:
-
Saver oled sa veel nõus lisa võtma ühe tagasihoidliku 100 euri peale?Leave a comment:
-
Saver: Liverpool ei jõua Premier Liigas TOP4. - 1000 eurot
Linnupoja and Romario: Liverpool jõuab Premier Liigas TOP4 - igaüks 500
Kokku 2000, millest lõpuks jääb 40 eurot mulle. Lähiminutite jooksul edastan oma konto andmed, kuhu vastav summa kanda (tegu on reedeõhtuga ning väga viisakas oleks mulle privasse saada screenshot, et ülekanne on tehtud).
Kui keegi alt ära hüppab, siis pole midagi, üks osapool saab raha tagasi.Leave a comment:
-
Kumb sõna sulle arusaamatu on?
Kõik pole veel kadunud, mõni üksik mõistusega inimene on ka ikka siin olemas.Ma mäletan vanas töökohas oli mul üks juudiiseloomuga ukrainlane, kes oli väga hull Kiievi Dünamo fänn. Ja siis vend alati panustas Kiievi vastu. Ta põhjendas seda sellega, et kui võistkond ära nussib, siis vähemalt saab raha. Aga kui võistkond võidab, siis on pohlad rahast vms.Leave a comment:
-
Kas kuskil saab ka over/under koefitsente "kas Saver kaob ühtäkki foorumist ära" panusele?Leave a comment:
-
Tegu on rahaga kutid, suht suure rahaga.
Kihlvedu on, et Saver: "Liverpool ei lõpeta hooajal 2017/2018 Premier Liiga TOP4".
Ma tahan kinnitust Saverilt ja mitte " lauseid, mida võiks kuidagi tõlgendada", vaid konkreetselt, kelle vahel ja mis summas on kihlveod.
Linnupoja vs. Saver - 500 + 500 eur
Romario vs. Saver - 500 + 500 eur
keegi veel?Leave a comment:
-
Sult paluti kinnitust, kas antud tingimused on sinu jaoks sobivad.Hetkel on siia teemasse postitanud vaid Linnupoja. Sooviks siiski Saveri ametlikku kinnitust, kellega ja mis summas ta kihla tahab vedada. Lisaks ma ei tahaks vahendada rahalisi tehinguid, milles osalevad alaealised.
Samuti, kuna minimaalne summa on siin juba tuim 1000 eurot, siis ma tasuta seda ei teeks (samas seda eeldati). Kas 1% (aga samas mitte vähem kui 40 eurot) oleks röövimine?
Minu jaoks on ja tundub, et ka teiste osaliste jaoks.Leave a comment:
-
Ma ei oska muud öelda, kui et - lasteaed. Tõsiselt nagu, nutta või naerda ...
Aga noh, eestlased ju. Omal trummi pole, aga "trummipulgad peavad minu käest olema".Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: