Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kihlveokontor

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• eika
    replied
    Loll küsimus. Miks see tuntud inimene saladus on, kellele sa rahamakset soovitasid? Miks see rahahoidmine nii häbiväärne ülesanne on?

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
    Sorry, aga see näeb ikka väga scam välja, miks ei peaks usaldama tuntud foorumlast, kes on tõestanud end rahaasjades usaldusväärsena ning kellele ka meie kandsime raha ette, aga ootan ka PM.
    Jah aga vaata Romario, minu jaoks on antud tegelane täiesti võõras inimene. Mul pole mingit garantiid.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Sorry, aga see näeb ikka väga scam välja, miks ei peaks usaldama tuntud foorumlast, kes on tõestanud end rahaasjades usaldusväärsena ning kellele ka meie kandsime raha ette, aga ootan ka PM.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Amosele või Francescole kandke see raha

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Ja nii hakkavadki kõik foorumi Chelsea, ManU, ManC jne fännid Liverpooli fännideks, sest kes ei tahaks, et kõige suurem jobu vastu pükse saaks. Tegelikult see ongi Saveri salajane strateegia Liverpooli fännide tootmiseks /s
    Aasta Turundustegu 2017 Grand prix
    Saveril on muidugi win-win olukord.
    Liverpool top4 - elu on ius, sest rahast olulisem on positiivne emotsioon.
    Liverpool ei suuda tulla top4 hulka - elu on ilus, sest raha teeb õnnelikuks ja kõik, kes midagi muud väidavad on vaesed või liiga rikkad.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Ja nii hakkavadki kõik foorumi Chelsea, ManU, ManC jne fännid Liverpooli fännideks, sest kes ei tahaks, et kõige suurem jobu vastu pükse saaks. Tegelikult see ongi Saveri salajane strateegia Liverpooli fännide tootmiseks /s

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Saver poolt
    Nime annan teada ainult osapooltele, mis peab ka ainult nende teada jääma. Kui keegi nime avalikustab, on ta automaatselt kihlveo kaotanud.
    Parim punkt. Kui kaotab ja ei maksa ning keegi teeb nime avalikuks, on kohe ise kaotanud

Kiidan heaks, mu kallis Nigeeria prints!

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Lükka mulle pmi siis see huvitav nimi. Enne sellise asjaga ei saa nõus olla.

Leave a comment:

• Crackerz
    replied
    Soovin ka 5 eurot panustada liverpool top 4 peale.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Erich Krieger?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    ma paneks ka 5 euri. Noh, lihtsalt huvipärast, et kes see tuntud inimene on, kellele ma viieka peaks kandma. Liverpool TOP nelja!!

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Algselt postitanud kasutaja N4pster poolt
    Nii kui telekavaataja kinnitab, et Saver on mingisugusegi summa sellest 2500€, mis tal teistega kokku on, ära kandnud, panen enda 100€ ka teele.
    Usu, sa ei pea muretsema. Vastupidiselt siin olevate "kõige targemate"* arvamusele on Saver sõnapidaja mees. Jõudsin vahepeal ka pisut süveneda ja tegelikult mulle ikka see variant ei sobi, et ma kellegi suvalise kodaniku arvele 2600 eur pean kandma. Aga mul on osapooltele lollikindel variant olemas. Minu poolne panus läheb ühe väga tuntud inimese kontole ja kui ma kaotan, siis teeb see inimene teie kontole vastava/d ülekande/d. Nime annan teada ainult osapooltele, mis peab ka ainult nende teada jääma. Kui keegi nime avalikustab, on ta automaatselt kihlveo kaotanud. Kui see variant teistele osapooltele sobib, siis lööme ka kohe käed.

* Tegelikult ma ei saa üldse aru, miks asjasse mitte puutuvad isikud peavad siin hetkel oma tarkust paremale ja vasakule jagama.

Leave a comment:

• N4pster
    replied
    Nii kui telekavaataja kinnitab, et Saver on mingisugusegi summa sellest 2500€, mis tal teistega kokku on, ära kandnud, panen enda 100€ ka teele.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Saver peab võitma või muidu ma suren!!!

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Svenniid poolt
    See pole enam naljakas ja troll kui asi on sinnamaale jõudnud, et inimesed hakkavad rahasid kuhugi juba kandma. Kui peaks tõesti juhtuma nii, et Saver nüüd trollis, või on täisealine ja hüppab alt, siis võrduks see minu meelest see tema banniga sellise asja eest. Ma muidugi loodan, et see nii pole ja see kihlvedu saab põneva lõpu maikuus.
    Eee, bänn? Miks?

Leave a comment:

Töötlen...