Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
nahui vaja siis kireda, et olen kuldmunn aga kui asjaks läheb, siis voibolla täna ei seisa ja vajan igaks juhuks kindlustuseks sinist tabletti. oled kõva vend laamendama, siis lükka sisse. balls deep ja fuck it. või siis vaja garantiid ja niisama mõliseda, teised taadid juba kannavad rahhi üle.Leave a comment:
-
Siin foorumis tundub olevat piisavalt vendi, kes on Eesti gamblingmaastikuga kursis ning 5000 tuh EUR on summa, millega on nii mõnigi matkama läinud (mõnele on piisanud ka koogist ning siinkirjutaja on cannule siiamaani eelmise hooaja eest õlled sees). Aga see ei ole oluline. Ja vaevalt telekavaatajal tuhandeid korraga escrows on olnud. Aga ka see ei ole oluline, sest escrow loogika taandub usaldusele.Telekavaataja on siin foorumis korraldanud kümneid panustamisturniire, mille käigus on tema käest läbi käinud tuhandeid eurosid. Olen isiklikult 2 või 3 korda talle raha kandnud ja auhinnalisele kohale tulles raha ilusti ja kiirelt ka kätte saanud. Siin foorumis vaevalt leidub kasutajat, kellel on temaga kokkupuudet olnud ja seaks tema usaldusväärsuse kahtluse alla. Mine tutvu panustamise alamfoorumiga kui vaja.
Ok, 1500 ja 500 panuseid sa pole nõus talle kandma, aga 100€ ? Suhteliselt tühine summa võrreldes kolme teise panusega.
Kui te tahate nüüd hakate teiselt isikut kellegi usaldamist nõudma läbi selle, et olete ise kümpa kuhugi kandnud ja hiljem 20 tagasi saanud... no ei tundu loogiline nõudmine. Ja üleüldse...
End of the day täiesti pointless nokude mõõtmine ning mõlemal osapoolel asjad läbi mõtlemata.
Selliste summadega tehakse bette nii, et hoitakse raha omal kontol ning usaldatakse vastaspoolt või ei tehta üldse. Punkt.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Telekavaataja on siin foorumis korraldanud kümneid panustamisturniire, mille käigus on tema käest läbi käinud tuhandeid eurosid. Olen isiklikult 2 või 3 korda talle raha kandnud ja auhinnalisele kohale tulles raha ilusti ja kiirelt ka kätte saanud. Siin foorumis vaevalt leidub kasutajat, kellel on temaga kokkupuudet olnud ja seaks tema usaldusväärsuse kahtluse alla. Mine tutvu panustamise alamfoorumiga kui vaja.
Ok, 1500 ja 500 panuseid sa pole nõus talle kandma, aga 100€ ? Suhteliselt tühine summa võrreldes kolme teise panusega.Leave a comment:
-
kutid... veidi võiks nagu tuure maha tõmmata? Sõltumata isiklikust sümpaatiast OP osas, võiks olla mõistetav, et isik ei taha iga võõra klemmi kontole raha kanda. Eriti kui potentsiaalne escrow on teema kestvuse juuksul korduvalt OP-d alavääristanud.
Kui on bet, siis on bet, kui ei ole, siis ei ole. Aga praegune "kanakarja" kombel kaagutamine... veidi samale tasemele langemine nagu ise omistate OP-le, kas pole?
2,5k on piisav summa, et antud vestluse põhjal hinnates ei sooviks ma OP asemel telekavaatajat escrowna näha juba põhimõtte pärast.Leave a comment:
-
-
Mis trollist sa räägid? Nime said, uuri ja puuri palju vaja. Siis teeme FB-i kontod lahti ja ajame asja korda.Leave a comment:
-
Kuna see on naljakas teema, olen ma nõus täiesti tasuta raha hoiustama. Mind vast leiab kuskilt ikka üles.Leave a comment:
-
Saver ütles mulle nime kes on mu isa hea sõber, ehk siis varsti saab ilmselt troll otsad kui inimene vastab või äkki hoopis jääb karp lahti ja saver ei ole see kes ta tundub.ei noh, pupu ruudus teema. Seltsmees "Liverpooli FÄNN nuero uuno" sahver betib lõdva sangaga cirka 40 k eeki ja kui vaja voib ezlt 10 kordistada betid, vahet pole,koik votab vastu- ju siis endisel linnaamenikul sm Kutseril aega ja raha juba jätkub. Ja tegemist on vennikesega, kellel on sama palju aju, kui jakob Rosinal silmnägemist.
Kummaline on see, et keegi pole veel teada andnud et on "tuntud inimese kontole" ehk argo aderile 100000€ üle kandnud.
Aega veel on, kiirustage seltsimehed unetud! Ez money lebab!
kova teema, Ngri kirjad on so 2017.Leave a comment:
-
ei noh, pupu ruudus teema. Seltsmees "Liverpooli FÄNN nuero uuno" sahver betib lõdva sangaga cirka 40 k eeki ja kui vaja voib ezlt 10 kordistada betid, vahet pole,koik votab vastu- ju siis endisel linnaamenikul sm Kutseril aega ja raha juba jätkub. Ja tegemist on vennikesega, kellel on sama palju aju, kui jakob Rosinal silmnägemist.
Kummaline on see, et keegi pole veel teada andnud et on "tuntud inimese kontole" ehk argo aderile 100000€ üle kandnud.
Aega veel on, kiirustage seltsimehed unetud! Ez money lebab!
kova teema, Ngri kirjad on so 2017.Leave a comment:
-
Tegelikult pole probleem kui vastaspool oma raha maksab telekavaatajale', see nende enda otsustada.
Ja üleüldse, ma ei viitsi siin teemas mingit harakate mula lugemas käia. Kes on kihlveost huvitatud, kirjutage postkasti ja lepime kokku.
Ja sellist inimest pean mina usaldama? Ei, aitäh.Leave a comment:
-
Selle kihlveo toimumine on samatõenäoline, kui oli Nasfali blogi järjepidev elushoidmine.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: