Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
pole küll ManUtd, aga kah VARi andmata jäänud penalti:

https://www.dailystar.co.uk/sport/fo...nalty-28479742
Leave a comment:
-
ma olin ikka päris üllatunud meie viaplay kalli kommentaatori peale küll, sellepärast jäin mõtlema, et kas ma olen tõesti hetkel nii biased, sest mulle endale tundus see 100% pennu.
Leave a comment:
-
100% pennu. Aga ma saan väga hästi aru, miks Inglismaal asjad jalgpallist arusaamisel perses on. Kes iganes see kommentaator on, tal puudub ka jalgpallist arusaam.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitusthttps://streamin.me/v/39bad9c0
Tunnistan, et äkki olen hetkel biased. Aga millisest otsast see täpsemalt penalti ei ole? Ei mängi palli ja lööb otse jalgadesse, nii et poiss kukub?
Leave a comment:
-
Kaader haaval ei peagi vaatama, pead peab kasutama eelkõige. Video ja kaadrid aitavad sündmust paremini näha. Isegi kui seal oli kukkumise initsiatiiv (mida ma näiteks ei näe), siis see tuli pärast mängija takistamist. Pigem protsessiliselt vaatad just sina "kaader haaval", hinnates sealjuures ainult ühte kaadrit, mitte tervet olukorda.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKaader haaval on veits tobe jalgpalli vaadata. Kukkumise initsiatiiv tuli siiski ründajalt.
Samuti on lihtne loogika, et Garnacho ei oleks pidanud seal kuidagi jalga ette upitama, kui tema liikumist ei oleks takistatud käe ette panemisega. Millegipärast kaitsja seda tegi.
Põhjust kaitsja sellisele tegutsemisele näeme selgelt olukorras, kus sündis Manu teine värav. Seal kaitsja ei pannud sirget kätt Garnacho kiirendatud liikumisele ette, käitus reeglite päraselt, Garnacho sai mööda ning tagajärg oli kaitsva meeskonna jaoks näha
.
Ehk see on tüüpiline nende penaltite puhul. Viga on siis kui tagant tullakse olukorda ja pannakse jalgadega hoopealt kõõlustesse. Tegelikult on vead ka need videos mitte kuigi hästi esile tulevad, kuid tegevuse keskel ülimalt olulised "takistamised" kus ei mängita palli... vaid meest.
Leave a comment:
-
No PL-s on see VAR suht p*rsekukkunud asi, olgem ausad. Ma ei ütle, et see on 100% surmkindel penalti, aga arvan ka, et pigem on. Nagu ka Salahi selja tagant maha tõmbamine vs Saints, mis oleks pidanud penalti olema. Samal ajal De Bruyne kasuks anti penalti vs Fulham, mis oli kerge koks jalgadesse ning siis hakkas alles sekund hiljem pikali kukkuma, ilmselge kalastamine ja anname pendla
Leave a comment:
-
Päris haiglased mõõtmed võtnud kinnisidee igas olukorras daive otsida peab olema, et siin Garnacho sukeldumist näha. Penalti osas on küsimus selles, kas käsitleda olukorda normaalse 50-50 võitlusena, kus tugevam jäi peale või kaitsja poolt teadlikult palli asemel vastase mängimisena.
Minu silme läbi on see pigem penalti, kuna Fulhami kaitsja ei üritanud hetkekski palli mängida, vaid keskendus ainult Garnacho takistamisele. Siiski saan aru, et seda olukorda võib ka teisiti tõlgendada, mistõttu seekord pendla andmata jätmine erilisi emotsioone ei tekitanud. Näiteks samal ajal toimunud Milan-Fiorentina mängus korraldati penalti andmata jätmisega hoopis suurem sigadus, mis üsna kindlalt muutis ka mängu lõpptulemust.
Leave a comment:
-
See oli sul seal kõige tavalisem vibuks tõmbamine. Ehk ise mängis pendla maha. Võinuks rahulikult see murdosa pigem edasi joosta (mis oli neljanda jalaga suht keeruline ju tegelikult) ja olnuks pendla andmata jätmise osas debati koht.
Leave a comment:
-
????????????????????????????? Jala oleks pidanud endal otsast võtma või wtfAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustKaader haaval on veits tobe jalgpalli vaadata. Kukkumise initsiatiiv tuli siiski ründajalt.
Leave a comment:
-
Kaader haaval on veits tobe jalgpalli vaadata. Kukkumise initsiatiiv tuli siiski ründajalt.
Leave a comment:
-
+1.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitusthttps://streamin.me/v/39bad9c0
Tunnistan, et äkki olen hetkel biased. Aga millisest otsast see täpsemalt penalti ei ole? Ei mängi palli ja lööb otse jalgadesse, nii et poiss kukub?
Pange alates 9. sekundist stoppkaadrid peale. Garnacho oli pallil. Järgmine kaader kaitsja paneb konkreetselt Garnacho kehale käe ette ning saab sellest tulenevalt enda keha ette. Läbi ussi-emmi saab garnacho siiski järgmise (õhkõrna küll) puute ise ning kaader pärast seda on kaitsja jalg tal kahe jala vahel.
Oleks kaitsja seal Garnachole õlga andnud nii, et vend oleks lennanud, siis antud olukord oleks teisiti. Aga asi algas sellest, et sirge käsi oli kehas ees, mis takistas Garnacho liikumist, kes oleks jõudnud esimesena pallini. Jalalukk oli selle olukorra tulemus.
Kätt ette ikka pannakse, aga kui sellele järgneb otsa ründaja puude ja jalalukk, siis noh. mdea, keskmine tavaline antud penalt ka küsitavam.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
null.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Palju pendlaid täna Manule andmata jäetud on?
jube vile lihtsalt, kumbki meeskond ilmselt ei kujuta ette ka kus see piir täna läheb mida vilistatakse ja mida mitte. ühel hetkel võid ufc võttega venna maha murda ja siis 20 sekundit hiljem saab peale hingamise eest vea.
Leave a comment:
-
Palju pendlaid täna Manule andmata jäetud on?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustjärjekordne näide kuidas seda liigat vilistavad amatöörid. taylor ei suuda lihtsalt tänast villa-manu mängu ohjes hoida, kohati on tegemist rohkem UFCga kui mänguga.
Leave a comment:
-
järjekordne näide kuidas seda liigat vilistavad amatöörid. taylor ei suuda lihtsalt tänast villa-manu mängu ohjes hoida, kohati on tegemist rohkem UFCga kui mänguga.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: