Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
See on natuke naljakas, kuidas meedia praegu jõuliselt ja üksmeelselt Sarri säkkimist nõuab. Aeg-ajalt ilmuvad kahetsevas toonis artiklid sellest, et omanikud ikka ei anna treeneritele enam üldse aega. Et vanasti oli parem, anti võimalus ehitada ja oma näoga tiim kokku panna. Aga kui reaalselt keset hooaega mõni tippklubi kaotama hakkab, saadetakse mees kui ühest suust ukse taha. Täpselt samasugune suur meediasurve eelnes ka Mourinho minekule.
-
No mul polnud algusest peale Sarrisse usku. Aga alguses oli vähemalt tore lõbus jalgpall, mehed nautisid ja tulemused tulid ka ära. Nüüd ei ole mängupilti, ei ole naudingut ei ole tulemusi... Et hooaja võib ju lõpuni veeretada küll, ega siin vahepeal kedagi paremat ei tule pukki niiehknaa. Pikemas plaanis ei näe, et asjad kuidagi paremuse poole peaksid liikuma. Mänguplaan, kui on, on liiga üheplaaniline ja läbinähtav. Tippjalgpalli nii ei mängi.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKas fännid on tõesti juba totaalselt usu kaotanud Sarrisse... On viimasel ajal kehvasti läinud, aga juba praegu tsirkust teha ma ei tea, kas on just kõige õigem. Samas ega sealt midagi head ei tule, sest Sarri kommentaaridest varasemalt on saanud välja lugeda, et ega kõik seal sisekliimas korras ei ole ja teatud mängijatega käärib nagu iga treeneriga. Neetud koht see meie pink ja ega me enda Kloppe ja Guardiolasid ei leia.
Aga Contega on veel leping alles? Võtab ehk uuesti üle siis ja korrastab taas asja.
Leave a comment:
-
sellise suhtumisega küll eiAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustNeetud koht see meie pink ja ega me enda Kloppe ja Guardiolasid ei leia.
Leave a comment:
-
Kas fännid on tõesti juba totaalselt usu kaotanud Sarrisse... On viimasel ajal kehvasti läinud, aga juba praegu tsirkust teha ma ei tea, kas on just kõige õigem. Samas ega sealt midagi head ei tule, sest Sarri kommentaaridest varasemalt on saanud välja lugeda, et ega kõik seal sisekliimas korras ei ole ja teatud mängijatega käärib nagu iga treeneriga. Neetud koht see meie pink ja ega me enda Kloppe ja Guardiolasid ei leia.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: