Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
huvitaval kombel sa ainult siis postitadki kui midagi lootust võita on.Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustolen täitsa olemas, aga olen võitmisega juba nii harjunud, et ei viitsi iga tühja tähja pärast endal pauku lahti ajada nagu manu fännid. nad ootavad ikka oma sneiyderit ja äkki tuleb ronaldo tagasi. täielik lumpenite klubi eesotsas nende fännidega, keda kotib ainult palju keegi palka saab. kui messi peakski tulema, siis ma ei näe, et me järgneva kolme aasta jooksul kaotaks kokku üle kolme mängu. liverpool keerab vabatahtlikult end upakile ja manu istub endale varda nii sügavale aanusesse, et pärast peab tikutulega otsima. edasi etihadi kindlus!
Leave a comment:
-
olen täitsa olemas, aga olen võitmisega juba nii harjunud, et ei viitsi iga tühja tähja pärast endal pauku lahti ajada nagu manu fännid. nad ootavad ikka oma sneiyderit ja äkki tuleb ronaldo tagasi. täielik lumpenite klubi eesotsas nende fännidega, keda kotib ainult palju keegi palka saab. kui messi peakski tulema, siis ma ei näe, et me järgneva kolme aasta jooksul kaotaks kokku üle kolme mängu. liverpool keerab vabatahtlikult end upakile ja manu istub endale varda nii sügavale aanusesse, et pärast peab tikutulega otsima. edasi etihadi kindlus!
Leave a comment:
-
Messi viimased 3 suveakent Citysse tulnudAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMessi tuleb Citysse ja foorum vaikne? Kus Blue Moon ja tartanjan on?
Leave a comment:
-
Messi tuleb Citysse ja foorum vaikne? Kus Blue Moon ja tartanjan on?
Leave a comment:
-
Manchester City have announced plans to build a statue in honour of David Silva, who is leaving the club this summer
Näitab klubi pikka ajalugu või õigemini klubi praeguste juhtide austust klubi ajaloo vastu. Praeguses koosseisus tähtsamad ninade kujud tehakse ka kohe valmis. Hiljem hea vaadata, nagu mõne mineviku mängu alg11. Praegu ainus mure ilmselt, mis mäng valida, sest siis peab vb Balo oma ka tegema.
Leave a comment:
-
Eks see olenes vastasest. Lyon mängib samuti.Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustMis ajast Pep kolmese kaitseliiniga harrastab mängida?
Aga kui koosseisud ringlema enne mängu hakkasid eile, oli igal pool märgitud Fernandinho poolkaitsjaks. Olin kindel, et City läheb 3 keskkaitsjaga hoopis. Aga täitsa eba Pepilik kaitsev rivistus.
Leave a comment:
-
Suht naljakas mees see Guardiola. Kui võit kergelt ei tule, siis ei võidagi. Tuletan meelde, et see Lyon tegi Pepile seda kolmandat korda, aga no kui ei õpi, siis mis seal ikka. Overrated.
Leave a comment:
-
osta pole siin kedagi vaja, mängijate taha pole CLi väljalangemised nüüd juba mõnda aega jäänud.Algselt postitas Jr Vaata postitustTuleb 1 miljardi eest veel Premmisiseselt kaitsjaid kokku osta ja 2021 kukutakse samade põhjustega.
Pep peaks nüüdseks olema oma CLi hirmust üle olema saanud a vaevalt, et seda juhtub. Olnud juba 4 hooaega selleks ja ikka sama ämber. Mida kaugemale jõutakse seda küsitavamaks valikud lähevad ning eile oli juba algrivi vaadates aru saada et minnakse mingi kahtlase oma plaaniga peale.
Loodan siiski et tüüp jääb ka pikemaks kui järgmine hooaeg ja ehk joppab ja kunagi paneb täppi ka
Leave a comment:
-
Inglise debiilsed telepundiitorid arutasid , kuidas City suudaks Bayerni poolfinaalis võita ( peale Barca tükeldamist)
#Farmers league
Tuleb 1 miljardi eest veel Premmisiseselt kaitsjaid kokku osta ja 2021 kukutakse samade põhjustega.
Leave a comment:
-
Ole nüüd, pep paneks isegi manu jalgpalli mängimaAlgselt postitas LaRaBla Vaata postitustAga täiesti tõsiselt, kas Pep ei ole läbi aegade ülehinnatuim treener? Aegade tugevaima tiimiga Euroopas kaks CLi tiitlit, aga muidu alati CLis täielik feil. Või ma olen lihtsalt liiga biased ja tegelikult on ikka väga hea treener?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: