Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    haha sterling get fucked bald fraud, get fucked shity! haha

õnneks shity ple jalgpallile väga palju andnud ka, seega võib rahumeeli parastada ilma, et pahandataks!
    Nad ei ole jah jalgpallile suurt vundamenti ladunud, millega vaid üks kaks kaheksandikku klubi saab edvistada.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Aga täiesti tõsiselt, kas Pep ei ole läbi aegade ülehinnatuim treener? Aegade tugevaima tiimiga Euroopas kaks CLi tiitlit, aga muidu alati CLis täielik feil. Või ma olen lihtsalt liiga biased ja tegelikult on ikka väga hea treener?
    Minumeelest Pep ongi kindlasti maailma kõige parem treener ja pole ülehinnatud. Aga Diver võttis väga hästi kokku. Ta suudab ehitada väga võimsa meeskonna ja iga meeskonnaga ülihea voolavusega mängupildi kokku panna, aga just nendest otsustavates mängudes lööb välja mingi suicide Pep, kes mängule sõites paneb endale ise kaika kodarate vahele käib ringi ja siis lõikab veel pärast veenid ka läbi.

Oleks ta tõesti läinud tavapärase taktikaga ja meestega peale oleks see Lyoni täna mõnusalt juppideks võetud.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Aga täiesti tõsiselt, kas Pep ei ole läbi aegade ülehinnatuim treener? Aegade tugevaima tiimiga Euroopas kaks CLi tiitlit, aga muidu alati CLis täielik feil. Või ma olen lihtsalt liiga biased ja tegelikult on ikka väga hea treener?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    minna mängima nõnda kaitsva koosseisuga Lyoni vastu
    Selles mõttes oli õige taktika, et muidu oleks äkki 1:6 lõppenud, nyyd suudeti hullem ära hoida

Leave a comment:

• NEY
    replied
    Oeh.. äkki järgmine aasta

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    minna mängima nõnda kaitsva koosseisuga Lyoni vastu, visates platsile korraga Garcia, Laporte, Rodri, Dinho, Walker ja Cancelo ning sellele vaatamata lasta omale kolm lüüa on omaette saavutus. Sel ajal hoida veel pingil Bernardo, Silva, Mahrez ja Foden.

Laias plaanis ma ei saa aru mida Pep saavutada üritas alguses ning olen õnnelik et mul külmikus pudel Bocki on

Leave a comment:

• Redman
    replied
    What a miss son, what a miss On veel võimalus mäng edasi kaevata ka ?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    haha sterling get fucked bald fraud, get fucked shity! haha

õnneks shity ple jalgpallile väga palju andnud ka, seega võib rahumeeli parastada ilma, et pahandataks!

Leave a comment:

• mjaasa
    replied

Leave a comment:

• Mr.Andreas
    replied
    Algselt postitas Mr.Andreas Vaata postitust
    Pep on pettus pettuses, pettus ruudus?
    Fraudiola

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Kui ise ei löö, lüüakse sulle.

Leave a comment:

• diver
    replied
    Pep kordab vigu, mis on maksnud juba mitmel hooajal edasipääsu ühes või teises play-off-ringis. Meeskond on ehitatud mänge domineerima ja riskantselt mängima, kuid CL-i võõrsilmängudes muudetakse järsku kardinaalselt suhtumist, mis kajastub ka mängijatevalikus - täna on siis Fernandinho, Rodri ja Gündogan (ehk kõik klubi peamised kaitsesuunitlusega keskväljamehed) korraga väljakul ning algul tuldi ka ebanormaalselt ettevaatlikult peale. Täna pole küll rangelt võttes tegu võõrsilmänguga, kuid sarnane ülearune ettevaatlikkus ja vabatahtlik loobumine oma normaalse mängu mängimisest oli enne kaotusseisu jäämist jälle väga selgelt näha.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Ake ja VVD oleks unelmate keskkaitse.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Nägin unes, et istusin City staadioni tohutul küljetribüünil ja vaatasin mängu. Koroonat unenäos ei olnud aga staadion oli täiesti tühi, ainult mõned kildkonnad + otsatribüünil siis väheke aktiivfänne ka, paarsada ehk. Nukrutsesin ja mõtlesin, et ongi nii mõttetu klubi kohalike jaoks või??? Staadioni pingid kurioosumina olid üldse punamustad.

Kas Ake on seda pappi väärt ka, premmfeissid? Tundub muidu sümpaatne mängija.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    venelastel on Putin

Leave a comment:

Working...
X