Kõik on väga ilus, aga puudub veel siis Buffon ja mõni veel ründesse. Montolivo positsioon pole minu tugevaim külg, aga Azzurri eest kõigeks valmis!!!!
FORZA AZZURRIIIII!!!!!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustkrt, see koosseis lihtsalt karjub Alessandro Del Tofoa abi. Tundub, et läheme lööme rohkem kui laseme taktika peale välja kui kaitses tõmbab särgi selga Tanel Raturckhia.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustMeil ei olegi võiduks vaja suurte suudega mehi, kes julgelt oma nägu foorumisse kleebivad, aga kui õigel hetkel särada vaja, siis tahaplaanile jäävad.
Tanel on valmis countide ja F.Tottie ja Francescodega koos võitlema, aga tundub, et tuleb üksi helesinine ürp sümboolse numbriga 24 ja nimega Ranocchia selga tõmmata.
Leave a comment:
-
Meil ei olegi võiduks vaja suurte suudega mehi, kes julgelt oma nägu foorumisse kleebivad, aga kui õigel hetkel särada vaja, siis tahaplaanile jäävad.
Tanel on valmis countide ja F.Tottie ja Francescodega koos võitlema, aga tundub, et tuleb üksi helesinine ürp sümboolse numbriga 24 ja nimega Ranocchia selga tõmmata.
Leave a comment:
-
< Uruguay
aga tundub täitsa lubav koosseis... hoian teile, makaronidele, pöialt!
Leave a comment:
-
Mina jään kahjuks eemale MM-st, nagu Prandelli ka ütles, siis vanureid ja Tottisid ta koondisse ei vaja, Balotilli "Jasper" lahendab kõik ühe puutega.
Täna peale trenni siis selline selfie endast:
Saab mõni uus talent esile tõusta Kihnuviive või Iceman, miks mitte ka Panso, juve mehi pole koondises kunagi liiast.
Forza Azzurri!!!
Leave a comment:
-
Countti sai küll koondisekutse, aga eiras seda. Mõned fännid nõuavad tema eraldi palumist, sest esimene tärn olevat puhtalt tema teha, aga no kui ikka ise ei taha, siis pole midagi parata. Samas on veel aega ümber mõelda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustma ikkagi tahaksin küsida siinkohal, et kas see on normaalne, et me kaasame mängijaid euroopast välja jäänud meeskondade ridadest???????? MEIL ON PALJU ROMA JA NAPOLI FÄNNE!!! Miks on vaja Bilani fännitare siia tiimi?? MISS LISAND VÄÄRTUST NAD ANNAVAD? MIS JÄRGMISEKS? ALBINOLEFFE FÄNNID KOONDISESSE V??? KUI TAHAME SAADA TUNDA 1994. AASTA GLOORY, SIIS ON MEIL TARVIS MEHI, KES ON VALMIS SUREMA, MITTE MINGI Serieb TASEMEL TÜDRUKUID !!!!!!!!!!!! CESARE MAZZDELLI, PALUN VÕTA VASTUTUS!!!!!!!! JA SAADA IGAST ERICCCCUD JA JASPERID JA ORBIKUD KOJU!
Leave a comment:
-
mingid jutud käivad, et Mazzdelli tahab koondisesse kutsuda ka Angelo Balocredi. Tra. MILLEKS ON SELLIST AHVI KOONDISESSE VAJA AH? ESINDAGU OMA RAHVUST, SELLINE TONT EI KÕLBA AZZURRI RIDADESSE!!!!!!!! Meil on samal ajal võtta Matteo Pandestroso ja Marco Verdetta. Lisaks veel mUUrU pUrUlUUU. SELLISED TÄKUD TÄHETAKSE KOJU JÄTTA, SIIS MA EI TEA!!!!!!!!!
fck MAZZ-MUZZ-MUNN-DELLI!!!
FORZA AZZURRI
MERDA BILAN, MERDA BALOCREDI, MERDA MAZZDELLI!
Leave a comment:
-
ma ikkagi tahaksin küsida siinkohal, et kas see on normaalne, et me kaasame mängijaid euroopast välja jäänud meeskondade ridadest???????? MEIL ON PALJU ROMA JA NAPOLI FÄNNE!!! Miks on vaja Bilani fännitare siia tiimi?? MISS LISAND VÄÄRTUST NAD ANNAVAD? MIS JÄRGMISEKS? ALBINOLEFFE FÄNNID KOONDISESSE V??? KUI TAHAME SAADA TUNDA 1994. AASTA GLOORY, SIIS ON MEIL TARVIS MEHI, KES ON VALMIS SUREMA, MITTE MINGI Serieb TASEMEL TÜDRUKUID !!!!!!!!!!!! CESARE MAZZDELLI, PALUN VÕTA VASTUTUS!!!!!!!! JA SAADA IGAST ERICCCCUD JA JASPERID JA ORBIKUD KOJU!
Leave a comment:
-
Kui ma õigesti mäletan siis peaksid mul 2 paari 42.5 olema
e,
Kui koju lähen, siis kirjutan täpselt mis nr on
e2,
Mõlemad paarid on suuruses 42.5.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustNoh, siis on minimaalne koosseis koos. Aidake Maarekile putsad leida ja kutsuge veel kedagi, et saaks vahetada ka.Algselt postitas Ericc Vaata postitustMis suurus Maareku jalg on`?
Poja number 41 putsad jäid hommikul proovides liiga väikeseks
Leave a comment:
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustNoh, siis on minimaalne koosseis koos. Aidake Maarekile putsad leida ja kutsuge veel kedagi, et saaks vahetada ka.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: