320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Tauri.T
    replied
    USA turneele on kaasa võetud järgmised mehed:



    Mängud 26.07 vs Bayern, 28.07 vs Benfica, 02.08 vs MLS All-Stars ja 05.08 vs Real. Aga mis siit nimekirjast huvitavat paistab?

    - MMil play-offi jõudnud mehi ei ole
    - Rugani sõidab kaasa, olenemata juttudest, et Chelsea on pmst 50 milku eest diilini jõudnud.
    - Sturaro on puudu. Päriselt on keegi nõus ta ära ostma?
    - Mandragorat ei ole samuti listis. Väidetavalt on Udinese ta 20m euro eest ära viinud ja isegi trennides juba osalenud. Aga ametlikku kinnitust veel ei ole. 24m eest peaks tagasiostuvõimalus olema.


    ps. Spinazzola peaks peale põlvevigastust olema novmebri alguseni väljas. Ehk et kui Sandro läheb siis on miskisuguse vasakkaitsja toomine üks suuremaid eesmärke.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Patrice Evra on vahepeal kinnistanud oma staatust kõige ägedama sotsiaalmeediajalgpallurina

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Jep, fikseerime pildiga ka ära. Särginumbriks 37. Leonardo oli vist viimane mängija, kes esitlemata oli? Või unustan kedagi?

    Üldiselt Spinazzola keiss on hetkeseisuga meeskonna üks huvitavamaid. KUI Sandro peaks lahkuma, siis paberil oleks Spinazzola esimene valik vasakkaitsesse. Mis oleks ikka üsna suur hüpe. Aga loodetavasti Sandro ikka jääb tiimi- kuigi viimastel päevadel on kõvasti neid "Sandro lahkub, Darmian tuleb" jutte tekkinud.

    Leave a comment:


  • Tofoa
    replied
    Spinazzola siis oodatult tagasi põhitiimis.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    25. Juulist muuseas saadaval ka Juve korvpalli riietus. Kes siis ei tea veel, algaval hooajal peaks Juvel ka kossutiim välja tulema.
    Kummaliselt vaikselt on kogu see asi läinud. Tavaliselt ikka lekib midagi meediasse, sest tegu on Itaaliaga. Kuid hetkel on ainus asi, millest kinni haarata see "Varsti on oodata üllatusi", mille põhjalt spekuleeritakse. Üldiselt eeldatakse, et KUI peakski Torino Juventus BC (vms) tekkima, siis võetakse üle kohalik kõrgliigatiim Auxilium Torino, mis niigi kandnud viimastel hooaegadel nime FIAT Torino. Personaalselt ootan seda sama brändiga korvpalliklubi juba pikemat aega ning oleks äge, kui see ära tehtaks. Saab näha.

    Leave a comment:


  • nukky
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Natukene naljakas vaidlus. Teil nagu tähtsamaid probleeme pole või?
    Vaidlus on tõesti veidi naljaks. Veel toredam on aga asjaolu, et Juvel ei ole praegusel hetkel erinevalt ülejäänud Serie A klubidest tõepoolest tähtsamaid probleeme, seega las vaielda.

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Natukene naljakas vaidlus. Teil nagu tähtsamaid probleeme pole või?

    Leave a comment:


  • Iceman
    replied
    Ja ega see teine kohtumine Zidane vs Allegri lõppenud hooajal.....oleks Zidane tõesti nii ülisuper treener, poleks ta küll lasknud Juvel teises mängus koduväljakul veel järgi tulla. Puhas õnn oli, et lõpp nii läks nagu läks.

    25. Juulist muuseas saadaval ka Juve korvpalli riietus. Kes siis ei tea veel, algaval hooajal peaks Juvel ka kossutiim välja tulema.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Tervitused ka kõikidele Ronaldo fännidele, kes nüüd tihemini siia teemaase hakkavad sattuma!
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Vaevalt sa neid Ronaldo fänne siia soovid.
    Jup, juba kahetsen.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Finantsvahenditest rääkides... Zidane'i ajal oli netspend ligikaudu +€75M. Paljudel treeneritel on sarnased (või isegi veel suuremad) vahendid olnud kasutada, miskipärast pole keegi isegi kahte suutnud järjest võita. Ning selles Cardiffi mängus ei olnud vist eriti küsimust, kumb vähemasti tol päeval oli parem treener. Aga noh, CLi karikas ära tuua on ju sama nagu Serie A või pakk pelmeene kuskilt Rimist.
    See netspend on jutuks hea küll. Noh, kui sul on juba käes CL võidutiim, maailma vaieldamatult parim keskväli ja Ronaldo, siis oleks ka ebaloogiline, kui tiim paarsada miljonit turul raiskaks. Kelle peale?

    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Esiteks CL finaalides on Allegri ikka taktikaliselt täiesi puusse pannud ja ei ole suutnud näidata kõige tähtsamates mängudes mitte mingisugust taset.
    Oot-oot. Teeme ikka argumendid korda. Ei ütleks, et Barcelona vastu taktikaliselt puusse pandi (sisuliselt kaotati mäng 1:2). Barcelonal oli toona ründetrio Neymar-Suarez-Messi, kes rullis tervest Euroopast üle. Juventusel oli samal ajal Morata-Tevez ja mängu tuli pingilt päästma faking Roberto Peyera, kes nüüdseks mängib Watfordis. Et millega Allegri täiesti puusse pani? Või panid kõik treenerid toona Barcelona vastu taktikaliselt täiesti puusse, et eelmainitud ründetriot kinni ei saanud? Olgem ausad- see osa on sul täielik pullisitt.

    Ja mis need ülejäänud tähtsamad mängud on, kus pole mitte mingisugustki taset näidatud? Jah, Realilt saadi finaalis koledalt sisse. Oli üks mäng. Ning edasi? Zidane samas ei suutnud tänavu liigas tõusta kõrgemal kolmandast kohast. Et äkki tal on ka libastumisi olnud? Ei?

    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Teiseks on Allegril vaja liiga võitmiseks madistada Napoli-Roma-Interiga kui Realil on vaja madistada Barcelona-Atleticoga nii, et sa võid siin vaielda palju sa tahad, siis siin on ikkagi tohutu vahe.
    Lihtsalt mainin ära, et Roma lükkas sel aastal Atleticio grupis välja ja Barcelona play-offis välja. Real jäi liigas mõlema seljataha. Et need Napolid ja Romad pole siiski mingid suvalised naljaklubid.

    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Allegri on kahtlemata väga andekas ja maailmaklassi treener, aga Zidane on lihtsalt siiani olnud maailma parim. Allegril ei ole õpetada peatreenerile, kes võidab 3x järjest CL ja Allegrile korralikult koerapoosis sisse kütab ikkagi mitte midagi ja tema on see, kes peaks õppima.
    Sul loogika ja argumendid lappavad nii kuidas jumal juhatab. Paar päeva tagasi oli Juventus Arsenali tasemel koosseisuga ja täna on jutt, et seesama tiim pidanuks justkui terve Euroopast üle sõitma. Kumb on siis?

    Üldiselt. Kui Allegril olnuks käes Real Madrid, Kroos-Casemiro-Modric-Ronaldo, siis ma olen üsna kindel, et üks-kaks CLi võitnuks ka tema. Kolme vast mitte, sesplaanis on Zidane kõva. Ja samas ka teistipidi. Kui Zidane oleks Juventuse eesotsas, siis ma sügavalt kahtlen, et tulemused CLis paremad oleks ja tänavu oleks suudetud kasvõi Sarri Napolit edestada. Seplaanis on Allegris kõva ja sestap on ka see kõige retardim vaidlus üldse.

    Allegri ja Zidane on mõlemad VÄGA kõva peatreenerid, aga selle jutu "Zidane on parem, sest Real võitis platsil Juventust" võite endale sisse istuda. Ideaalis võinuks ju tänavu seda Allegri vs Zidane matši vaadata, kui Ronaldo nüüd Allegril kasutada on. Kahjuks jääb ära. Aga Juventuse loogika, et Allegri saab aasta-kaks veel pukis olla on ainuloogiline ja Zidanel tegelikult ka pole ühtegi argumenti Maxi pukist lükkamiseks.

    Leave a comment:


  • Halb ründaja
    replied
    Mitmendana Zidane Cagliariga lõpetaks?

    Leave a comment:


  • #11
    replied
    Sellega mis oli ? ehk siis on sul maailma parim jalgpallur ja siis hunniku mehi veel kes on toodud suurte rahade eest. Aga üldselt on mõtetu vajelda, kellel pikem on. Võtaks kahe käega Zidane vastu, aga Max on siiski teinud head tööd.

    Leave a comment:


  • Nasfal
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Äkki tahab Zidane teada, kuidas võiks võistkond toimida ka enne veebruarit?

    Üldiselt päris retard vaidlud indeed.
    MM on läbi ja hooaja alguseni on aega seega tuleb see tühimik kuidagi täita.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Äkki tahab Zidane teada, kuidas võiks võistkond toimida ka enne veebruarit?

    Üldiselt päris retard vaidlud indeed.

    Leave a comment:


  • Nasfal
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Oiiii poja poja poja, Allegril on küll ja küll mida õpetada Zidane´le.

    Kle antaks mulle siuksed finantsvahendid ja sellise koosseisuga klubi nagu Zidane´le sülle kukkus, oleks ma ise ka need 3 järjestikulist CL´i ära toonud.

    Nende juttudega, et Zidane on suurem, kui Allegri, võite kõik heaga kassi saba alla minna.
    Keda see Zidane, siis meeskonda tõi nende summade eest? Kõik tuumik oli olemas ehk see on küll nüüd täielik bullshit. Mees lihtsalt läks peatreeneri toolile ja võitis sellega, mis oli. Võitis teise peatreeneri kujundatud meeskonnaga. Allegri see eest on oma konkurentidelt, kes hakkavad ohtlikult lähedale tulema ära ostnud parimad mängijad ala Higuain-Pjanic ja kui Juventusel on kulutada selliseid summasid nagu Higuaini ja peale, siis ei saa küll hakata väga siin Finantsi päevakorda tooma. Sa oled Juventuse patrioot ja väga õige, et sa kaitsed enda peatreenerit, kes on liigas edu toonud, aga kaks korda finaalijõudmine ja seal põrumine vs 3 CL järjest võita on ikkagi kaks eri asja.

    Leave a comment:

Working...
X