Algselt postitas Jr
Vaata postitust
Teiseks pole sellel aastal 28 mängus antud mitte ühtegi otse punast. Möönan, et Pjanici olukord oli selline oranži-maiguline, aga hetkel tundub see punaste taskus hoidmine olevat üleüldine liin. Sarnaseid tacklinguid on teisteski mängudes olnud ja on läbivalt kollasega karistatud. Aga kui see nutmine, et Juventust peaks rangemalt karistama, sest muidu pole kellelgi võimalust, Interi fännidel tuju paremaks teeb, siis laske muidugi edasi.

Paar sõna mängust ka.
Positiivne.
* 3 mängu, 3 võitu ja juba kerge vahe sisse tehtud, sest kõik ülejäänud koperdavad.
* Mandzukic. Sisuliselt teist mängu järjest värav+väravasööt. Väga korralik.
* Cuadrado. See paganama Cuadrado tsenderdab äärejoonelt ja Mandzu lõpetab on vaikselt muutunud legendaarseks komboks. Üldiselt muidugi Cancelo on paremkaitses parema mulje jätnud, aga vähemalt saab ühele paarile alati kindel olla.
* Matuidi. Taaskordse räige töörügamise pealt tuli seekord boonuseks ka värav. Äärmiselt sümpaatne mängumees, kes ei vea kunagi alt.
Negatiivne.
* Bonucci. Mul on tunne, et värav oli jälle tema pask, sest unustas oma mehe seljataga täiesti ära. Ma saan aru küll, et miks Allegri meest põhitiimi surub (Leol on vaja enesekindlus tagasi saada), aga hetkel vääriks Benatia (ja mööndustega Rugani) võimalust. Teisalt uuesti- ma saan aru, et miks Allegri nii teeb.
* Ronaldo. Vaikselt hakkab vist kuival olemine mehele ka ajudele, sest esimeste mängude naerunägu tundub vaikselt asenduvat kerge frustratsiooniga. Hirmsasti oleks vaja see avavärav kirja saada. Kuigi, tõsi, võidud tulevad hetkel ka tema panuseta.
* Dybala ja Costa pingil. Kurat, Allegri peaks siiski leidma mingi formatsiooni ja lahenduse, et vähemalt üks neist algkoosseisu saada. Hetkel on küll võidud tulnud, aga särtsu läheks tiimi rohkem vaja. Eriti just sellistes mängudes tabeli teise poolega.
Üldjoontes mängupilt pole veel päris see, aga õnneks on punktid tulnud. Ilmselgelt Allegri otsib veel toimivat kooslust (tavaliselt leitakse see novembri alguseks) ja vormiteravik on sihitud kevadesse (siis on Juventus mehe käe all alati lammutanud), kuid hetkel mängupilt on üsna kole ja puine. Aga peamine on, et Napoli on juba -3, Roma ja Inter -5 ning Lazio ja Milan -6 (okei, Milan reaalsuses on pigem -3 peal, sest üks mäng vähem peetud). Nurismiseks põhjust pole.
Leave a comment: