Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eika
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Mitme Reali mängu põhjal antud väide pärineb? Kui juba antud väitega oled lagedale tulnud, siis võiks ju teada, et suur osa Kroosi võtmesöötudest tuleb standardolukordadest.
    Eks ta maitse asi on.
    Esiteks. Ma eeldatavasti erandlik, aga CLis nähtu põhjal (millest ma esiti rääkisin) on minu meelest viimastel aastatel, ja ka eelmisel, Kroos olnud Real kõige hirmsam poolkaitsja.
    Teiseks. Võimalik muidugi, et mul lihtsalt Modrici rets kaitserügamine, mille kaitseks peab giffe laotama, lihtsalt kahe silma vahele jäänud. Vabandan!
    Kolmandaks. Las ta olla. Ei teadnud auhinna sisu ja siis võib selle Modricile anda vabalt.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Tahtmata jätta Ronaldo räige fanboy muljet, siis mõneti on Ronaldo "fuck this shit" suhtumine arusaadav. Ma saan täiesti aru, kui Modric võtab ballondori, aga jutt oli Meistrite Liiga parimast mängijast.
    Modric. 11 mängu, 1 värav, 1 sööt, 0.8 key passi per mäng ja olematu panus kaitsesse.
    Ronaldo. 13 mängu, 15 väravat, 3 söötu, 1,2 key passi per mäng ja olematu panus kaitsesse.

Ma täpselt ei saagi aru, et mille poolest Modrici panus CLis Ronaldost suurem oli. Kasvõi mänguehitamises oli tegelikult ju Kroosi panus suurem (rohkem sööte, rohkem võtmesööte jne).
    Mitme Reali mängu põhjal antud väide pärineb? Kui juba antud väitega oled lagedale tulnud, siis võiks ju teada, et suur osa Kroosi võtmesöötudest tuleb standardolukordadest.

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    The award recognises the best players, irrespective of nationality, playing for a club within the territory of a UEFA member association during the past season. Players are judged on their performances in all competitions – domestic, continental and international.
    Ikkagist tekib küsimus et on mingi hispaania klubi mängijate soosimine. 2014 oli ka mm aasta ja siis ei antud seda ei sakslastele ega Messile. Siis sai just Ronaldo kuigi Portugal ei teinud mm-l tegusid. Ja CL finaali kangelased olid ju Ramos ja Bale kui mälu ei peta.

Nüüd käib mingi Modrici lohutusauhindadega üle kuldamine. Või otseselt mingi Ronaldo pole enam hispaania klubis teema.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Õukei, siis minu viga ja Modric pädev. Aga Ronaldo puhul õige ka. Tehku gaaladel käimise asemel, raisk, trenni, et mõni värav tuleks.
    Ronaldo isegi ei liitu koondisega nüüd Septembris, sest mehel on soov Juventuses sisse elada.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Õukei, siis minu viga ja Modric pädev. Aga Ronaldo puhul õige ka. Tehku gaaladel käimise asemel, raisk, trenni, et mõni värav tuleks.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Tahtmata jätta Ronaldo räige fanboy muljet, siis mõneti on Ronaldo "fuck this shit" suhtumine arusaadav. Ma saan täiesti aru, kui Modric võtab ballondori, aga jutt oli Meistrite Liiga parimast mängijast.
    Modric. 11 mängu, 1 värav, 1 sööt, 0.8 key passi per mäng ja olematu panus kaitsesse.
    Ronaldo. 13 mängu, 15 väravat, 3 söötu, 1,2 key passi per mäng ja olematu panus kaitsesse.

Ma täpselt ei saagi aru, et mille poolest Modrici panus CLis Ronaldost suurem oli. Kasvõi mänguehitamises oli tegelikult ju Kroosi panus suurem (rohkem sööte, rohkem võtmesööte jne).
    The award recognises the best players, irrespective of nationality, playing for a club within the territory of a UEFA member association during the past season. Players are judged on their performances in all competitions – domestic, continental and international.

Leave a comment:

• eika
    replied

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Viimati ma vaatasin, et Radja on Interi mängumees. A mis tal on sellisele üritusele üldse asja?
    Laisk troll. Radjal pole juukseidki, et neid geeliga kokku määrida. Toonud näiteks siis Icardi vms. #travõtakokkuennast

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Jr Vaata postitust
    Miks kõrvarõngaste ja geeliga liialdanud printsess oma perset kohale ei viinud?

On ikka eit .
    Viimati ma vaatasin, et Radja on Interi mängumees. A mis tal on sellisele üritusele üldse asja?

Leave a comment:

• Jr
    replied
    Miks kõrvarõngaste ja geeliga liialdanud printsess oma perset kohale ei viinud?

On ikka eit .

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Twyxter Vaata postitust

Old Lady vs Young Boys...

ManU kohta on vara midagi öelda, küllap nad esimeseks mänguks ennast ikka käima saavad. Tore on muidugi Pogbat taaskord Allianzil näha ja ehk ManU fannid mõtlevad sama Ronaldost. Üleüldse on äge, et Manchester vastu loositi, viimati kohtuti Meistrite liigas 16(!) aastat tagasi! Ootan kahest mängust vähemalt 4 punkti. Valencia vastu samuti 4. Noored poisid tuleks mõlemas mängus kindlasti kuivale jätta.
    ManU on sitt vastane, eriti kui Mourinho veel jätkab. Muidu peaks muidugi edenema. Väga oluline on Valencia vastu 4 punkti saada.

Leave a comment:

• Twyxter
    replied
    40380022_2427999420560606_7703532433928355840_n.jpg

Old Lady vs Young Boys...

ManU kohta on vara midagi öelda, küllap nad esimeseks mänguks ennast ikka käima saavad. Tore on muidugi Pogbat taaskord Allianzil näha ja ehk ManU fannid mõtlevad sama Ronaldost. Üleüldse on äge, et Manchester vastu loositi, viimati kohtuti Meistrite liigas 16(!) aastat tagasi! Ootan kahest mängust vähemalt 4 punkti. Valencia vastu samuti 4. Noored poisid tuleks mõlemas mängus kindlasti kuivale jätta.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Marchisiole mingit korraliku farewelli staadionil polnudki...
    või teisisõnu - korralik gobbi farewell Marchisiole.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Maarek ei hammustanud irooniat läbi.

Marchisiole mingit korraliku farewelli staadionil polnudki...

Juve ultratele valmistab pettumust ka staadionil valitsev olukord.
    Around Turin
    1 tund ·

‪On a scale from 0 to 10 where 10 was the superb Curva Sud atmosphere of the first years at the JStadium... yesterday Curva Sud was 1 if not 0.
    The decline is constant. Organized groups are protesting against the Club because they don’t feel supported enough and the protest is expected to last.
    The Stadium is slowly becoming a cold theater where fans in all the sectors will be sitting down and waiting to be entertained. And probably this is the target of the Club.
    Is this the Stadium we want?
    The topic is extremely complex and, as always in these cases, there are pro & cons.
    But let me tell you something... more than Ronaldo, more than anything else... the only thing I really wanted to see yesterday was a proper farewell for Marchisio. A guy who played for 25 years for this Club and, up to now, just got a “thank you” message via social networks.
    I hope there is still time for that farewell... I hope.
    Udinese mängus vist pole üldse Juve ultraid kuna Udinese tõstis võõrsilfännide sektorit ainult Juve jaoks korralikult piletihinda, võrreldes eelmise hooajaga.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Muidugi eriti kiidame Ronaldot, kes näitas teise värava puhul oma suurust. Igasugused Messid ja Neymarid ja Mbapped oleksid sarnases olukorras palli tühja võrku virutanud. Aga Ronaldo tõstis palli elegatselt kannaga üles, et Mandzukic saaks värava kirja.
    Elegantne tõste?
    Ta ei saanud ju pallile korralikult pihta ning tal puudus soov seda kuhugi söötma hakata
    Sellises olukorras ei näita absoluutselt mitte keegi mingit tahtmist palli veel kuhugi söötma hakata ja tema samuti kohe kindlasti mitte!

Algselt postitas Football Italia
    Ronaldo really should’ve scored on 75 minutes when Joao Cancelo rolled across from the right, but he scuffed it horribly in front of an open goal from four yards, kicking it on to his other leg, and Mandzukic cleaned up to double their lead. CR7 will be registered with an assist, even if it was an unintentional one.

Leave a comment:

Working...
X