Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

30 mintsa mängitud, sööt lihtsalt ei tööta nii hästi kui peaks, aga Totti on küll mees omaette, täuiesti maailmaklassi söödud, kahju et keegi ei suuda neid palle väravasse suunata. Riisel oli ka imeline vasak pomm...unlucky unlucky ja veelkord unlucky! Positiivne on ka Motta platsil olek, enam ei purjetata paremalt äärelt läbi nagu kuum nuga võist...
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

keegi töötava pildi leiab netist, siis võiks teistega ka jagada

Kommentaar

myp2p, see antsu link jookseb päris hästi (kommentaar on küll tundmatu aasia riigi päritolu)

Kommentaar

tvu ja goltv ei funka?
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            keegi töötava pildi leiab netist, siis võiks teistega ka jagada
            Inglise keeles

TVU playeriga : tvu://65217
            Veetle-iga : http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4a8f8de23cc37
            Justin.tv : http://www.justin.tv/gotera11/popout
            sigpic

Kommentaar

When the ship is sinking, the rats will desert it....Kas see on tõsi, et tottina on täitsa ultimaatumi riommale esitanud?

Mis puutub 1-0 baseli vastu maas olla siis pole veel mõtet püssi põõsasse visata...tulite ju sama meeskonnaga perse ja peeruga pooleks Siena vastu võitjaks. Äkki deja-vu tabad teid uuesti.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Mõni link tänasele mängule ka äkki kellegil olemas? Ma ikka mõtlen linki mille pilt jookseb ja raha ei norita

Bizzarri on igatahes täna väravas. Samuti saab Mourad Meghni võimaluse. Mis puutub Foggia pingil istumisega siis pole selles mõttes midagi muutunud rossi-erast. Sad but true.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

See mis praegu Vusinici vastu toimus on liiga haige, ma peksan klellegi surnuks praegu kui see ei olnud puanne kaart nahhui küll, viimane mees tõmmatakse maha ja ei antud punast , MILEL EEST PUNANE KAART ÕÜLDSE ANTAKSE PUTSI TRA NAHHUI -:S:S:Skgjlöafoweauoöq3gtw4ggawe5
                  sigpic

Kommentaar

Streller oleks peaaegu supervärava löönud, Ranieri ikka mõistab, et ta ei mängi barca vastu??? Tegu on meeskonnaga, kes läbi häda võitis belli-fucking-zonat

Kommentaar

Kumb tiim on rohkem omadega perses: kas AS RIOMMA või AS MILAN?
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Muud pole öelda, kui.. Sack Ranieri. Idioot suutis isegi Baselile kaotada.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

De Rossi on iseenda hale vari
                          Taddei oli uimasem kui "Mask"-i vanaema
                          Ranieri tegi jälle imeilusa vahetuse , Tonetto, nagu mida Toivo???
                          Ilusat mängu näitasid Totti, kelel söödud olid (nagu ennem öeldud) maailmklassist, tervaust lõi Guberti, Vucinic oli siil udus, kui välja jätta see esimene pallikatsumien milelel oleks pdianud järgnema automaatne puanne Baselile, aga noh ikka juhtub ja peksupealinna staatust lähen ma täna kuskile esindama!!!
                          Muidu Basel tegi ilusat mängu, esimene värav u. 30 meetrilt , teien värav oli väga ilus kontra, võitis parem meeskond....
                          PS! Loodan et järmise mängu kaotab Roma Fiorele 10 :0 , siis vähemalt lähevad puntkid kellegile kes neid tahab ka võita.
                          sigpic

Kommentaar

Kahju, et Basel siis ei löönud 2-0 väravat kui keegi neist (vist Streller) lõi oi kui ilusti peale... Tehniliselt väga raske sooritus ja nii napp.
                            Ja siis see punase olukorrale minu arust eelnes ka Mirko'l käega mäng, aga see selleks.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa
                              Oh jummel, ma isegi ei suuda sellist jama kuidagi kommenteerida. Kui ikka mõned tajumismeeled pole piisavalt arenenud, siis ei maksa sõna võtta.
                              ja sa arvad, et sellise inimese, kui võib counti kutsuda, postide lugemine on seal teemas normaalne? Ilma, et keegi midagi ette võtaks, nüüd kus keegi kukub siia, on selline kisa lahti, et nuta või patja. Aga vaata, kes naerab viimasena, naerab paremini. Rohkem mul sellele vennale midagi öelda pole, aga lihtsalt lametsuste ajamine lampi, viskab ikka üle küll. Hetkel olen veel niigi vagusi olnud, aga see vennas ei kavatse jätta vist. Olgu tema oma kuradi Riomma teemas ja mina, vähemalt luban, et püsin Gunnersite.

Kommentaar

Algselt postitas AaviK Vaata postitust
                                ja sa arvad, et sellise inimese, kui võib counti kutsuda, postide lugemine on seal teemas normaalne? Ilma, et keegi midagi ette võtaks, nüüd kus keegi kukub siia, on selline kisa lahti, et nuta või patja. Aga vaata, kes naerab viimasena, naerab paremini. Rohkem mul sellele vennale midagi öelda pole, aga lihtsalt lametsuste ajamine lampi, viskab ikka üle küll. Hetkel olen veel niigi vagusi olnud, aga see vennas ei kavatse jätta vist. Olgu tema oma kuradi Riomma teemas ja mina, vähemalt luban, et püsin Gunnersite.
                                Minupärats pane As Roma teema oma favouritese alla kui tahad! Kui sa kriitikat ei kannata sisi mine buduaar.ee-sse ja telli juuksepikendusi!
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X