Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Muidu mind võib näha kulgemas tumedat värvi autoga mille number on 999 UUU.
    Täiesti suva mida keegi arvab minust....ja seda jama olen sunnitud kirjutama suurest ja aina suuremaks kasvava riomma vihakamise nimel. Et muuta Lazio1900 logo koleda ja väga noore 1927 ass riomma logo vastu oleks mu elu suurim patt ja ma ei saaks enam kunagi magada.
    Forza Lazio!!!!!!!
    trüki otsingusse hullumaja ja vali endale sobiv, aga et asi teemas oleks, siis Roma juhib poolajaks kodus 1:0 Parma vastu Aquilani väravast 27. minutil, lisaks on sama mees kollase teeninud. Väljakul järgmised mehed:
    2. Panucci, Christian
    3. Cicinho
    8. Aquilani, Alberto
    10. Totti, Francesco
    11. Taddei, Rodrigo
    14. Giuly, Ludovic
    21. Ferrari, Matteo
    22. Tonetto, Max
    30. Mancini
    32. Doni
    33. Brighi, Matteo
    Vahetuses:
    4. Juan
    9. Vucinic, Mirko
    15. Antunes, Vitorino
    16. De Rossi, Daniele
    18. Esposito, Mauro
    20. Perrotta, Simone
    27. Julio Sergio

Kommentaar

Eduseis Parma vastu on kasvanud kolme väravaliseks, ühe on lisanud Falcone omaväravast ja teise keiser Totti.

Kommentaar

Capello Inglismaale, Lippi Laziosse...maailmalõpp läheneb?

Kommentaar

Capello Inglismaale, Lippi Laziosse ja Tottina nutvate beebidest veteranide juurde äkki? Viimane näide ei tähenda maailma lõppu vaid Uue Elu algust...
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

puhas suluseis oli Rauli värav

Kommentaar

Taddei värav oli ka suluseis........kindel-laks-sa-paks
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                Taddei värav oli ka suluseis........kindel-laks-sa-paks
                söö sitta

Nüüd teemasse ka, Roma võitis 2-1.

OT:Triobetis oli koef 5.9, õnneks kasutasin seda võimalust

Kommentaar

Vucigol vormistas ASRoma võidu...

Kommentaar

Noniii, tuli ära. Mänguga sai isegi rahule jääda, kui välja arvata paar apsakat kaitses ja kohe vastulastud värav. Eriti meeldisid mull Aquilani, kes andis terve mängu endast hea panuse ja Vucinic, kes täitis suurepäreslt Mancini vahetuse rolli, lõi teravusi, tekitas vastase kaitses paanikat(Pepe punane) ja kõige tipuks lõi ka värava. Reali värav oli ikka uskumatu, kui see polnud suluseis, siis miski pole. Uuu ole lahke ja pobise midagi vastu, kui see sulle rõõmu teeb.

Kommentaar

Tubli Roma! See oli Reali bossile paras selle eest, et ta tahab parimaid mängijaid avalikult meedias teada andes ära osta üüratute summade eest ja kohtunikele ka, kes lugesid suluseisust löödud Rauli väravat(isegi kui ollakse ühel joonel, on suluseis, aga siin olid Rauli mõned kehaosad segelt kaitsjast ees). Äkki näeb varsti jällegi juba tuttavaks saanud vastasseisu:Roma-ManU

Kommentaar

Õnnitlen. Parem meeskond võitis ning Real polnud tõesti seda väravat väärt. Pealegi veel SELLIST väravat. Edu järgmistes ringides.
                        End of message

Kommentaar

Õnnitlen Romat, kuigi ise olin Reali poolt.
                          Noh, vaadake, et ManU vastu ei saa!
                          slimm.ee

Kommentaar

Kui inglased vastu siis igal juhul eelistan ManU. Arsenal on kõva ja Manuga vanad võlad..Pool vast kukub üldse välja või mis tann?

Kommentaar

Algselt postitas jaamu
                              Minu teada küll ühel joonel olles suluseisu ei ole
                              Mul tuttav kohtunik rääkis, et reeglites tehti muudatused, et nüüd on, ma ka enne ei teadnud, sain teada alles sel sügisel.

Uurisin siis selle tyybi käest veelkord ja ta rääkis pm seda, et ükskõik milline osa ründaja peast, kehast või jalast on lähemal vastasvõistkonna väravajoonele kui pall ja eelviimane vastasvõistkonna mängija. Leian, et nagu päris identselt ju ühel joonel ei oldagi, sest ei seista rivis ju, seega pm peab ründaja natu-natu kaitsjast tagapool olema nagunii, see oli nagu mu mõte. Telerist vaadates aga näivad nn ühel joonel olukorrad erinevad kohtunikule nähtavast.

Kommentaar

Algselt postitas crisron7 Vaata postitust
                                Mul tuttav kohtunik rääkis, et reeglites tehti muudatused, et nüüd on, ma ka enne ei teadnud, sain teada alles sel sügisel.
                                sinu sõber G. Poll?

Kommentaar

Working...
                                X