Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sul nimelt täitsa õigus....Maurit olen kritiseerinud ja ei muuda momendil oma arvamust. Stefano Mauri on ühe hooaja mees olnud siiamaani. Viimased 2 aastat on ta täielik luuser olnud. Delio rossi põhikolmik Mauri-Makinwa-Manfredini on endiselt kaartidel.
    Zarate sööt oli omaette tase, kuid imestan tõesti et Mauri teeb liigutusi mida pole ammu ammu näinud...eks näis mis saab. Olen siiamaani Ballardini tegemistega rahul. Kui Balla paneb Mauri jälle mängima nagu ennem siis antku minna. Hetkel on muidugi raske kui Ledesma asemel peab mängitama Baroniot...ja kaitses on endiselt vaja välja vahetada Siviglia. Brasiilia koondise Miranda on vaikselt liikumas Lazio suunas.
    Tulles Pasquale Foggia juurde tagasi siis Balla PEAB talle koha leidma algkoosseisu. Lazios pole ammu nii andekaid mehi mänginud kui Foggia ja Zarate...super tehnikaga mehed....asjad mida Mauri ja Baronio ei oska....
    Homme siis esimene mäng ja Lazio võtab võidu kerge vaevaga.

Forza Lazio!!!!!!!!!!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Midagi konkreetset ka Serie-A liigalehelt

Burdisso very close by signing deal with riomma 1927

Burdisso: "I love riomma, but lets talk about wages mrs sensi."
      Rosella Sensi: "I can offer you peanuts and milk if its ok and theres also a bonus cap...for every hat trick you can buy gasolene 30 cents cheaper then totti from our petrol company....i hope it lasts for this season....until bankruptcy finds us."
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kle UUU,nali on naljakas üks kord mitte mingi 20-korda.
        Suhkruhaige

Kommentaar

ok ok...tõsi ta on...
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

“I am practically a Roma player and I am on my way to the capital to put pen to paper,” Burdisso declared.
            Hea seegi.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Sellepärast ma vaatasingi eile, et Rosella villa õue pealt on ta Cayenne ja Bentley kadunud. Üks lillade velgedega Fiat Punto on siiski tekkinud sinna. Kuidagi pidi Burdissole kopika andma, midagi pole teha.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kas sa piilud tihti naaberklubi naisi?

Kommentaar

ei, live webcam on täitsa olemas......
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas count
                    Elan Pärnus
                    Kus kandis täpsemalt?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                      Mängu ennast kahjuks ei näinud.
                      Sa vihkad rohkem Mankut kui fännad Romat, tõeline debiil.
                      Algselt postitas rainis007
                      Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

Algselt postitas aronniin Vaata postitust
                        Sa vihkad rohkem Mankut kui fännad Romat, tõeline debiil.
                        polnud tol hetkel kodus ja ei olnud võimalik ajaliselt mängu näha tont, ära sina muretse kui palju Roma mänge ma näen, sa muretse et Burnley vastu väravaid õpite lööma. Kesklinn.
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Seda jama on raske kommenteerida, nagu tõsiselt.
                          Arturit ei annaks ma tasuta Laziole ka kui oleks võimalus, nii sitta väravavahti annab leida,no ausalt, kündke kartuleid vms.
                          Kuhu jäi esimesel poolajal Crespole punane kaart??? Üks dive, kaks daivi, kolmas daiv - kõik karisrtusalas ja mitte ikka ei saa kaarti??? Korras! Kui teist daivi juhtus nägema Kristiina Runaldu, siis oleks ta isegi aplodeerinud ja midagi juurde õppinud.
                          Totti - 2 ideaalset 1 vs 1 võimalust väravavhiga, ja tal läks lambist ming "slow mode" peale, sellist uimasust pole ma ennem näinud. Värav selles mängus oli kohustuslik peale neid kahte feili!
                          Riise keskkaistesse vahetusena, selle nalja nägemise eest oleks nii mõnigi mees oma aluspüksid ära söönud!
                          Positiivselt mängisid De Rossi ja eriti Pizzarro, palju musta tööd ja ilusaid sööte ette...vb oleks ka Menez siin nimekirjas, aga ta võiks rohkem jalgadel püsida ja mitte nii palju maad künda.
                          Kui järgmises mängus platsil Andreoli ja Artur, siis võite Roma kohe 4 korda relegeerida ja lasta amatöör naiskondadea mägnima minna, see on lihtsalt jube mis kaitseliinis toimub :S
                          Leinalindid nädalavetuseks autodele, jalgpalli mustad päevad...
                          sigpic

Kommentaar

Noniiiiii mul siin vanaema tahab nii väga Õnne 13 kordust vaadata, seega jäi mul riomma ass mäng vaatamata. Aga ma tean, et mul on siin foorumis palju riomma fänne, kes saaksid mulle skoori seisu öelda. Ma tahan lihtsalt seisu teada kuna tunnen sügavas südames, et oleme 3p kätte saanud. Ise pakun, et võitsime 3-2 ja meie kõigi iidol ja maailma parim mängija francesca tottina lõi 3-2 võiduvärava väravavahiga 1-1 olukorrast....milline liider....milline eeskuju....fuckkkkkkkkkkk yeaaaaaaaaaaahhhh riomma forever. Kuna ma ei saa kaua netis olla(tuttu vaja minna) siis äkki keegi saab mulle highlightid saata mu meili peale....Criscito_Zapater_Biava@1-1olukorrajebisinara.ru
                            Hoitke kõva!!!!!!!!!
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

vaatad Uuu postitusi ja mõtled, et mõni asi siin maailmas ei muutu vist kunagi

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                                vaatad Uuu postitusi ja mõtled, et mõni asi siin maailmas ei muutu vist kunagi
                                Sa siis ei tea et meie universumis pole veel tauni sündroomi vastu ravi leitud? No igaltahel suured kaastundeavaldused kasutaja "Uuu" vanematele...või oli ta siiski abordijäänus.Anyway kahju poisist
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X