Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

Reali elu läheb raskeks, sest Raul ei mängi. Loodetavasti suudavad Ronaldo ja Figo väravaid lüüa ning Casillas teeb hea mängu. Ehk juhtub ime ja Morientes saab väljakule.

Kommentaar

Oskate öelda äkki kust võiks näha manu-reali mängu.

Kommentaar

Originally posted by Tibutibu
        Oskate öelda äkki kust võiks näha manu-reali mängu.
        Eesti TV3, Soome Nelonen, kõikvõimalikud pubid Tallinnas... Või vahest tegid sa selle küsimusega lihtsalt nalja?
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Sry, minu viga

Kommentaar

Täna jah ei näita. Homme aga küll
            Supplies!

Kommentaar

Kas on eelnevalt olnud vastasseise. või vastasseise suuremaid kui selleaastane ülesaetud realmadrid-manutd? on see ehk tingitud sellest, et Itaalia klubid on tulnud vahepealsest äraolekust tagasi ning seda majanduskrahhist mõjutatult. ei oska ise praegu näiteks põhjust tuua, kuid tulevatest mängudest loodan haibijärgse pettumuse võimalusele asemel mingisugust ilusamat jalgpalli näha.

Kommentaar

aga keegi võiks ikkagi öelda ometi seda, kuskohas oleks internetis võimalik live´s jalgpalli vaadata. siin on kindlasti keegi kes teab häid kohti. paljud oleksid tänulikud...usun.
                Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

no kasvõi eurosport.com\'ist........krt ära jaura sellest nii palju
                  ja et mitte järjekordest offtopicut teha,päästan,mis päästa annab.eelvaade eelseisvatele mängupäevadele.
                  BARCA-JUVE:kas barca saab oma esimese kaotuse??ilmselt on see hetkel kõige levinum küsimus selle mängu kohta.aga on ju ka võimalik,et kaotust ei tule,aga ikkagi lõpetatakse oma hooaeg ML\'is.mulle see väga meeldiks .viimased tulemused on mõlemal korralikud:barcal 1-1 viik realiga ja juvel 2-1 võit roma üle.niiet tuleb võitluslik mäng ja eks paistab,kas paljude juve mängiate sõnad üleeilses ML nädalas,\"et ongi parem,et viigi saime,muidu oleksime seda mängu liiga lõdvalt võtma läinud\" olid põhjendatud või lihtsalt vabanduseks...
                  VALENCIA-INTER:ka sellest mängust on kõvasti pasundatud,et cuper läheb tagasi mestallale jne.sellest tuleb hea mäng,valencia hea kaitse ja interi mõõna üle elanud ning uut hoogu koguv rünne.no eks me näe,kumb peale jääb.
                  MILAN-AJAX:amsderdamis saavutatud näotu viik annab siis eelised ajaxile,on vaja värav ära lüüa,kuigi kaitses on sellised nimed nagu nesta,maldini jne.
                  MANU-REAL:kelle arust üles haibitud,kelle arust mitte.veroni lubabus manu finaali viia.huvitav,kes argentiilane on ka sõnapidaja mees???raul õnneks puudub,aga ega realil siis ründajatest puudust pole!sellest tuleneval ka järgmine küsimus:kas portillo või morientes??ilmselt kauem mänguaega saanud portillo siiski.\"kättemaks on magus\"
                  buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock
                    MILAN-AJAX:amsderdamis saavutatud näotu viik annab siis eelised ajaxile,on vaja värav ära lüüa,kuigi kaitses on sellised nimed nagu nesta,maldini jne.
                    Ei saa nagu loogikale pihta... Viik võõrsil on ju trump taskust võtta kodus. Koduväljaku eelis on ka olemas, muideks...mina paneksin eelmisolukorda pigem Milani, kuigi hoian pöialt Ajaxile :P

Kommentaar

läbi, kõik on läbi, ma ei saa aru mis juhtus, täielik katastroof minu jaoks. kuidas on võimalik, et hispaania suurklubid kaotasid mõlemad. appiiii hakkasin täna vihkama kahte inimest- zalayetat ja vierit. krt, nad(barca) olid ülekaalus, aga ei suutnud väravat lüüa. ma ei saa aru mis jama see on. milleks...millega ma olen selle ära teeninud. sellest ma ei saa kunagi üle. oi kus ma hakkasin itaalia jalgpalli vihkama. MASENDAV
                      Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

taaskord, ei tea juba mitmendat korda sai kinnitus vutitarkus, kui ise ei löö lüüakse sulle, mina olen mõlema lõpptulemusega rahul, võib-olla Barcast on tiba kahju, kuna uus peatreener Antic tundus sümpaatne. Üllatav igal juhul on see, Itaalia mansad on väga tugevalt tagasi võtnud liidriohjad võrreldes siin lähiminevikuga, kus tõsiseid raskusi oli juba teisest ringist edasipääsemisega ja lisaks veel ka Milanil hea võimalus 4 hulka saada, see oleks ju päris karm Manu/Madrid ja 3 Serie A satsi
                        Siiski loodan täna ManU ja Ajaxi edasipääsule, Manu kuna ainus Premier sats liigas ja Ajax puhtalt sümpaatne juba Kluiverti aegadest isegi varem

Kommentaar

Originally posted by Henri19

läbi, kõik on läbi, ma ei saa aru mis juhtus, täielik katastroof minu jaoks. kuidas on võimalik, et hispaania suurklubid kaotasid mõlemad. appiiii hakkasin täna vihkama kahte inimest- zalayetat ja vierit. krt, nad(barca) olid ülekaalus, aga ei suutnud väravat lüüa. ma ei saa aru mis jama see on. milleks...millega ma olen selle ära teeninud. sellest ma ei saa kunagi üle. oi kus ma hakkasin itaalia jalgpalli vihkama. MASENDAV
                          Kle rahune maha. Real päästab Hispaania au

Kommentaar

Originally posted by Henri19

Valencia ju v6itis, kuid Inter p22ses edasi v66rsil l88dud v2rava abil Toldo tegi muidugi super m2ngu, nii palju super t6rjeid yhes m2ngus pole ma talt juba tykk aega n2inud, tema p22stis Interi.

Barca vs Juve kohta nii palju, et ideaalne n2ide sellest kui ise ei l88 lyyakse sulle. Ma ei kujuta ette kui palju korralikke v6imalusi Barca kasutamata j2ttis. K6ik nagu kartsid seda palli v2rava suunas saata. Yritati mingeid haigeid tsenderdusi Kluivertile v2rava alla, millest kaitse 90% likvideeris.

Kommentaar

heldust... m6ni ulub nagu eit siin...
                              Itaallastel, nagu neil tavaliselt yldse kombeks pole, joppas eile ka ikka k6vasti. Valencial j2i kindel pennal saamata, samuti oleks m6ni teine kohtunik Thurami k2e eest 11m v6inud anda.

Inter/Milan poolik on vist nyyd suht kindel...
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Paar tähelepanekut siis ka Barca-Juve mängust, mida nägin selles ulatuses, kui Soome Nelonen näitas.
                                Barca võimsad rünnakud takerdusid otsustaval hetkel ja enamasti löögile ei jõutudki. Kindlasti oli ründajatel, eelkõige Saviola\'l ääretult halb õhtu, aga kiita tuleb ka Juve kaitseformatsiooni. Lilian Thuram!
                                Üks mees, kes minus alati vastakaid tundeid tekitanud, on Marc Overmars. Kiire nagu välk ja suurepärase tehnikaga, jätab ta kaitsjad justkui seisma...aga see on ka kõik. Harva järgneb täpne sööt vabasse ruumi. Ja mitte ainult eile õhtul. Vist saab selle Hollandi kontingendi aeg Barcelonas vaikselt läbi - de Boer, Overmars, Reiziger, ka Kluviert.
                                Ja julgen teha ka ühe ennustuse tuleva aasta EM-finaalturniiri silmas pidades. Pange tähele, Tshehhimaa on seal kõva tegija! Piisab kahest mehest - Nedved ja Koller, et igas Euroopa kaitseliinis õudu tekitada. Ja seda üksikult, mida nad siis üheskoos suudavad? Ning noor ja kiire Milan Baros areneb ka iga hetkega (väike \'pooli promo ka ikka omal kohal.

Juve ja Inter siis lõpetasid mõlemad umbkaitses, aga poolfinaalikohtadega. On\'s Itaalia võit Hispaania üle Euroopa klubijalgpallis selleks aastaks reaalsus? Vara veel öelda.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X