Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Väääga nutune mängupilt I poolajal aga Reus tegi oma t66 perfekselt tehes 44 min 1:0 meile,aga kodus mängivad Austerlased olid päris head. Teisel poolajal tahaks ikka mängu ka näha.
Mängulink mille ma leidsin http://atdhenet.tv/50729/watch-austria-vs-germany
Leave a comment:
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustTäna siis mängib Saksamaa koondis Fääri Saarte vastu kodus. Löw on pannud üsna huvitava algkoosseisu. Fääride vastu võib ju katsetada.
Leave a comment:
-
60min 2:0 g6tze ja özil aga naljakas on vaadata kuidas mängime fääride 16 kastis söötu
Leave a comment:
-
Täna siis mängib Saksamaa koondis Fääri Saarte vastu kodus. Löw on pannud üsna huvitava algkoosseisu. Fääride vastu võib ju katsetada.
Lisatud failid
Leave a comment:
-
Peatreener Joachim Löw ei kutsunud poolkaitsjat Bastian Schweinsteigerit esimesteks MM-valikmängudeks koondisesse.
Löwi sõnul pole Müncheni Bayerni mängumees teda seganud vigastustest veel piisavalt taastunud ning pole piisavalt mängukorras.
"Ma olen Bastianiga rääkinud ja jõudsime kokkuleppele, et ta vajab veel aega," sõnas Löw.
Saksamaa võõrustab 7. septembril Fääri Saari ja mängib neli päeva hiljem võõrsil Austriaga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas KID Vaata postitustKuni punase kaardini oli mäng täiesti kontrolli all. Isegi pärast punast kuni omaväravani suudeti enamvähem vastu hakata, aga teine poolaeg oli ikka halb. Tundub, et suur roll sellel et pall ei jõudnud Zielerini oli ühel konarusel murul, mis pidurdas palli. Huvitav oli see, et mängu lõpuks oli kapten Boateng. Rohkem kommentaare nagu pole tänasele mängule. Seda ka, et Oli Kahn praegu ZDF-is andis väga hukkamõistva hinde tervele mängule ja õigus tal on.
Eriti vastuoluline oli täna Khedira, kes lõi omavärava ning eksis lubamatult palju + pettis ühe korra karistusalajoonel kaitsja suurepäraselt pikali ja lõi täiesti vabalt ca 1,5m väravast mööda.. Tavaliselt üks väga kindel mees, aga täna minu jaoks üks nõrgimaid.
Leave a comment:
-
Kuni punase kaardini oli mäng täiesti kontrolli all. Isegi pärast punast kuni omaväravani suudeti enamvähem vastu hakata, aga teine poolaeg oli ikka halb. Tundub, et suur roll sellel et pall ei jõudnud Zielerini oli ühel konarusel murul, mis pidurdas palli. Ebaõnn oli ka Hummelsi vigastus. Vähemalt üks värav löödi vastu ka. Huvitav oli see, et mängu lõpuks oli kapten Boateng. Rohkem kommentaare nagu pole tänasele mängule. Seda ka, et Oli Kahn praegu ZDF-is andis väga hukkamõistva hinde tervele mängule ja õigus tal on.
Leave a comment:
-
-
Streami II poolajaks? Esimesed 20 min toimis normilt ja siis ütles minu stream üles, mingit talutavat pole ka leidnud...
Leave a comment:
-
Zieler sai punase, ter Stegen sisse Mülleri asemele ja võttis Messi penalti ära, mis oli ikka niii kusine. lolllol
Leave a comment:
-
Algselt postitas KID Vaata postitustPakun sellist algkooseisu: Zieler - Schmelzer, Hummels, Badstuber, Boateng - Khedira, S. Bender - Reus, Özil, Müller - Klose (C)
Võibolla hoopis Khedira kõrval keegi teine. Eks näis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustNeuer vigastatud. Tema asemel ter Stegen, mitte Wiese, mille üle mees koos klubiga üsna pahased on.
Pakun sellist algkooseisu: Zieler - Schmelzer, Hummels, Badstuber, Boateng - Khedira, S. Bender - Reus, Özil, Müller - Klose (C)
Võibolla hoopis Khedira kõrval keegi teine. Eks näis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: