Eks me näe, mis saab.
Selge on see, et sellise otsuse tagajärg peab olema hiilgav. Kui mängitakse "lihtsalt hästi" siis olen kindel, et saab selle eest kõvasti hagu alla (ja prolly ka sule sappa). Selline käsi kullas v perse mullas hetk Löwile.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustNimetatud mehed pole ka Bayernis need kes enne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMou all polnud eelmine aasta ka paljud mängijad need kes varem. Asi on treeneris, MIKS seda sitanäpumeest nii hoitakse ma tõesti ei saa aru.
edit: Vabandan heidi pärast, aga ma ei tea, lihtsalt ei saa aru.
Leave a comment:
-
Löw on tore vana, aga selle koha pealt tõesti veidi imelik lüke, et raudvara visatakse ennem utiili, kui treener. Aga loodab siis, et järgmine aasta saan oma sõnu süüa ja ta selle uuekoolivere pundiga min. poolfinaali purjetab.
edit: Toomase koha pealt veel eriti veider lüke, arvestades, et ta ise on teda tohhuijaa paremale äärele toppinud, kus tema koht kindlasti ei ole.
Leave a comment:
-
Mou all polnud eelmine aasta ka paljud mängijad need kes varem. Asi on treeneris, MIKS seda sitanäpumeest nii hoitakse ma tõesti ei saa aru.
edit: Vabandan heidi pärast, aga ma ei tea, lihtsalt ei saa aru.
Leave a comment:
-
Imelik on koondis ilma nimetatud triota, aga kuna nad pole enam need, kes enne, tasub proovida.
Leave a comment:
-
veidi shokeeriv uudis küll tänasesse päeva.
Oleks võinud aasta oodata, oleks tahtn'd Toomast ikka kodukamaral mängimas ka näha.
Aga eks näis. Kes ei riski ja see muu sitt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustHummels ja Boateng on ju keskkaitsja kohta parimas vanuses. Kas Saksamaal tõesti nii palju häid kaitsjaid, et võib mõlemast korraga loobuda?
Leave a comment:
-
Sitanäpunuusutajal katus juba ammu sõidab. Millal küll viimaks talle kinga antakse, disgrace.
Leave a comment:
-
Hummels ja Boateng on ju keskkaitsja kohta parimas vanuses. Kas Saksamaal tõesti nii palju häid kaitsjaid, et võib mõlemast korraga loobuda?
Leave a comment:
-
Kes veel ei ole tähele pannud, siis Saksa koonduse mängude staadtionid pandi paika. Eestiga mängitakse Mainzis.
Leave a comment:
-
Fuck this shit. Mäng oli hea ja ikka peavad lòpuks häbisse jääma. 2-0 kodus juhtida 84 minutil ja siis viiki lasta. Süle ja Sane olid head. Ja Rüdiger ka.
Leave a comment:
-
Täna siis Hollandiga natuke pallitoksimist. Kuna A liigast oleme tulemusest hoolimata lännu, pole kaalul muud peale au.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: