Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Wenger oli väga hea treener, aga oli natukene liiga kaua arsenalis. Vaatame kaua saksamaad karikatest eemal hoitakse. -
1:1
Mitte midagi pole mängupildis muutunud.
Kaitseliinis valitseb kaos aga õnneks ei hoita enam nii kõrget liini ja endiselt pole ees meest, kes suudaks palli hoida või madalaid palle rünnata.
MOTM: Goretzka või Reus
Vedas, et Sanel lõpus jalga pooleks ei murtud, serblase poolt ikka eriti rumal viga.
Werneri positsioneerimine on lihtsalt kohutav ja kuidas ei mõisteta, et ta pole klassikaline nr.9 vaid SS, kes vajab enda kõrvale pikka ning jõulist mängijat.Leave a comment:
-
-
Lukas Klostermann saab Mülleri nr 13
Jonathan Tah saab Hummelsi nr 5
Niklas Stark saab Boatengi nr 17Leave a comment:
-
-
-
-
-
-
Täna Soccernetis kaks lugu, mis kommenteerivad eelmise nädala kirglikke sündmusi.
Ott Järvela | Joachim Löwi loogiline otsus keeras Liverpoolile korraliku käru
Eelmise aasta 29. juunil istusin Riia lennujaamas ja andsin rüperaali klaviatuurile valu. Erinevad kolleegid võivad kinnitada, et mida jõulisemalt klahvid pihta saavad, seda kirglikum on valmimisel olev tekst. Too töö kuulus sääraste sekka, sest millalgi koputas mu kõrval lennukit oodanud vanem daam mulle õlale ja küsis: "Vabandust, kas te kirjutate midagi Joachim Löwist?"
Andres Must | Joachim Löwi soolost
Leave a comment:
-
Eks me näe, mis saab.
Selge on see, et sellise otsuse tagajärg peab olema hiilgav. Kui mängitakse "lihtsalt hästi" siis olen kindel, et saab selle eest kõvasti hagu alla (ja prolly ka sule sappa). Selline käsi kullas v perse mullas hetk Löwile.Leave a comment:
-
Ehk siis pärast ühte "halba" hooaega peaks kohe ütlema, HÜVASTI KOONDIS? Järgmine aasta on mehed äkki top10 kogu maailmas mis siis saab? Kutsub saba jalge vahel mehed tagasi? See on lihtsalt ridicilous pask otsus ja veel pasem ajastus. Sitanäpumehe aeg läbi saanud. Bayern ka väga ei kiitnud seda ajastust ega otsust. Müller on ühe värava kaugusel, et oleks bayerni eest bundesliga teine väravakütt..Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: