Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2016 üldarutelu
Collapse
X
-
Mida saab alagrupide loosimisel muuta on see, et kõik pallid ühte potti. Ei ole mingit tugevuse järgi järjestust. Ma ei tea kui õiglane see oleks ja kelle seisukohast vaadates, aga osades gruppides tuleks ilmselt esimesest mängust saati sokid jalast joosta.Algselt postitas mazz Vaata postitustLisaks favoriitide lebole käis esimestes voorudes paras passimine ka keskmike ja autsaiderite esituses. Kuna väike kaotus ei ole enam edasipääsulootuse seisukohalt katastroof, aga suur kaotus oleks küll, siis ei hakata mingeid riske võtma ka kaotusseisu jäädes. Sellest ilmselt ka skoori poolest nii tasavägised mängud.
Üldiselt mulle meeldib, et on rohkem koondisi, aga ei meeldi praegune süsteem. Samas ühte teiseta ei saa ja 32 oleks küll liiga palju. Päris õiglast, lihtsat ja selget süsteemi 24 tiimile ilmselt ei olegi.
Kommentaar
-
Mnjaa. Mul tuleb mingi tubli 70 mängu ühes kohas ja 70 teises, lisaks siis need, mida niisama vaadanud olen. Pakuks, et sealt koguneb teist sama palju juurde, sest noh, ega mul päriselu väga ei ole ka muidugi. Aga näed ikka huvitab... Inimesed on erinevad. Ehkki seda ideed vist juba on siin teemas umbes korra või seitseteist puudutatud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Asi pole mustvalges jama/lahe, vaid ikkagi kumb süsteem andis põnevama alagrupiturniiri, noh.Algselt postitas vincent Vaata postitustMnjaa. Mul tuleb mingi tubli 70 mängu ühes kohas ja 70 teises, lisaks siis need, mida niisama vaadanud olen. Pakuks, et sealt koguneb teist sama palju juurde, sest noh, ega mul päriselu väga ei ole ka muidugi. Aga näed ikka huvitab... Inimesed on erinevad. Ehkki seda ideed vist juba on siin teemas umbes korra või seitseteist puudutatud.
Kommentaar
-
uus. xDAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAsi pole mustvalges jama/lahe, vaid ikkagi kumb süsteem andis põnevama alagrupiturniiri, noh.
Kommentaar
-
This x10.Algselt postitas eika Vaata postitustEks lõppeks ongi vahe selles, et nüüd on EM tavaline turniir. Meistrite Liiga on sisuliselt turniir, kus alagrupivoorud on selline rahulik jobistamine ja mänguks läheb peale seda. MM on sisuliselt turniir, kus alagrupivoorud on selline rahulik jobistamine ja mänguks läheb peale seda. Klubihooaegades ei hakka rääkimagi, sest seal võid hooaja jooksul mitu korda koperdada. Aga EM oli alati andmine esimestest mängudest peale. Enam ei ole.
Läksin megaretrolaineile ja vaatasin viimaseid EMe näiteks Itaalia ja Hispaania fänni seisukohalt
EMi puhul oligi alati super see, et enamus alagruppides oli 2 suurt tiimi (suurteks loen Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania, Saksamaa, Inglismaa, Holland ja Portugal)+ veel alati tiim, kes oli suuteline saatma mõne suure tiimi kohvreid pakkima. See aasta on ainuke must-see mäng minu jaoks olnud Itaalia vs Belgia. Kuigi vaatan mänge ikka, siis süsteemi pole viitsinud siiani selgeks teha, ega ilmselt ei tee ka, kuna on pmst juba selge, et kõiik suured sinna jõuavad. Ootan lihtsalt ära kuni play-offid algavad ja vaatan, kes siis kellega kokku sattus.
16 tiimiga EM oli perfektne formaat, kuhu enamasti jõudsid kõik suured turniirile (kuigi ka seal tehti mõni aasta Hollandit, ntk 2008 Inglismaa meenub), kuid samas polnud kindlustatud nende edasipääs. Ja puudu ei jäänud ka underdog stooridest EM-idel (Kreeka obv).
Kommentaar
-
retoorikalt meenutab küll pigem järjekordset mine-ise-perse lameda maa teemat, aga no olgu.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAsi pole mustvalges jama/lahe, vaid ikkagi kumb süsteem andis põnevama alagrupiturniiri, noh.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
kle isegi poliitikud oskavad valimiste päeval vait olla!Algselt postitas vincent Vaata postitustretoorikalt meenutab küll pigem järjekordset mine-ise-perse lameda maa teemat, aga no olgu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMinu ränt koosnebki enamjaolt 24 meeskonnaga turniiri vastu
Nagu vist juba märgitud, oli ju ka 1982-94 MMil 24 riiki
ja enamasti mängiti sama süsteemi järgi nagu praegu esmakordselt EMil
1982 lasti alagruppidest edasi pooled
ja 12 tiimi jaotati kolmestesse vahegruppidesse kuulus ITA-BRA-ARG näiteks, mille võitjad said poolfinaali
Igal süsteemil on puudusi ja lastes neljast või viiest edasi 2, on viimane alagrupivoor tihti mõttetu veeretamine, kus keegi on kindlalt edasi või juba välja langenud ja lastakse varumehed ka higi lahti jooksma
jah, täpselt seda ma kirjutasingi: neljasest grupist läks 2 paremat edasi jaAlgselt postitas Mustang Vaata postitust
1982 mm-l oli 6 gruppi kus edasi said iga grupi 2 esimest. Seda kutsuti Round 1 gruppideks.
Nii nüüd teeme matemaatikat. 2x6 on 12. Loodi 4 gruppi Round 2 nime all kus oli iga ühes 3 meeskonda, millest ainult võitja sai edasi poolfinaali.
ja 4 vahegrupi võitjad poolfinaaliGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustNagu vist juba märgitud, oli ju ka 1982-94 MMil 24 riiki
ja 12 tiimi jaotati kolmestesse vahegruppidesse kuulus ITA-BRA-ARG näiteks, mille võitjad said poolfinaali
Igal süsteemil on puudusi ja lastes neljast või viiest edasi 2, on viimane alagrupivoor tihti mõttetu veeretamine, kus keegi on kindlalt edasi või juba välja langenud ja lastakse varumehed ka higi lahti jooksma
Vaata nüüd eika pikka posti itaalia ja hispaania fännide suhtes.
Kommentaar
-
Milleks lahmida niisama? Sinu postitus lausa pani registreeruma.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustNagu vist juba märgitud, oli ju ka 1982-94 MMil 24 riiki
1982 mm-l oli 6 gruppi kus edasi said iga grupi 2 esimest. Seda kutsuti Round 1 gruppideks.
Nii nüüd teeme matemaatikat. 2x6 on 12. Loodi 4 gruppi Round 2 nime all kus oli iga ühes 3 meeskonda, millest ainult võitja sai edasi poolfinaali.
Mingit kolmanda koha poputamist või pilpa peal s-tta hoidmist polnud nagu praegu käib. See formaat on saast, SEST euroopa meeskonnad on praegu väga ebatasavägised. Sul on 1-2 suurt ja siis väga palju mitte midagi ütlevaid satse.
Kusjuures kui keegi tuleb ütlema, et see uus formaat loodi selleks, et uued meeskonnad saaks võimaluse, VALE, see uus formaat loodi selleks, et ikka kindel olla et suured nimed saaks edasi, noh ütleme, praegu näiteks enne viimast vooru on ju Portugal 3ndal kohal grupis. Ja 2012 ei saanud Horvaatia ja Holland edasi ka seal mõned staarnimed.
Esimene nö knockout round on ka ebaühtlane ja kergelt ülekohtune. Miks osad grupivõitjad mängivad 3nda koha meeskonnaga, ja osad 2 koha meeskonnaga. No on ikka vahe küll Saksamaa vs Albaania või Itaalia vs Horvaatia.
Kommentaar
-
Ilmselt parimaid esimesi poste.Algselt postitas Mustang Vaata postitustMilleks lahmida niisama? Sinu postitus lausa pani registreeruma.
Mingit kolmanda koha poputamist või pilpa peal s-tta hoidmist polnud nagu praegu käib. See formaat on saast, SEST euroopa meeskonnad on praegu väga ebatasavägised. Sul on 1-2 suurt ja siis väga palju mitte midagi ütlevaid satse.
Kusjuures kui keegi tuleb ütlema, et see uus formaat loodi selleks, et uued meeskonnad saaks võimaluse, VALE, see uus formaat loodi selleks, et ikka kindel olla et suured nimed saaks edasi, noh ütleme, praegu näiteks enne viimast vooru on ju Portugal 3ndal kohal grupis. Ja 2012 ei saanud Horvaatia ja Holland edasi ka seal mõned staarnimed.
Esimene nö knockout round on ka ebaühtlane ja kergelt ülekohtune. Miks osad grupivõitjad mängivad 3nda koha meeskonnaga, ja osad 2 koha meeskonnaga. No on ikka vahe küll Saksamaa vs Albaania või Itaalia vs Horvaatia.
Kommentaar
-
Teine suur probleem. Albaania mängis oma mängu Pühapäeval. Viimased 3nda koha meeskonnad selguvad kolmapäeva õhtul. Sisuliselt peab Albaania 3 päeva treenima või "niisama aega veetma", et teada kas jätkavad turniiril või mitte. Albaania pole ainus näide, ja ma lihtsalt filosofeerin ka pikemas perspektiivis. Niigi väiksemad meeskonnad ja sa ei tea kas saad edasi või mitte. Ajuvaba ajudega peedistamine ju.
Kui tõesti on tahtmine, et 3 koha meeskonnad ka edasi saaks, siis tehke hoopis nii, et peale gruppivoore, kõik 3 koha meeskonnad (gruppe on 6, seega on ka 6 meeskonda), loositakse peale grupifaasi omavahel playoff voor kutsuge seda mis tahes.
3v3 ongi olemas ja üks mäng ja võitjad saavad siis edasi. Tehke mis tahes siis (jah ma tean, et 4 saab edasi ainult praegu ja vaja ju PAARISARV saada meeskondi knockout vooru). No tehke siis nii, et parima punktiarvuga kolmas koht saab kohe edasi vms. Ma pole ka matemaatik krt. Turniiri korraldajad mõelgu siis mida teha. See praegu on ju üks peedistamine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar