Algselt postitas chac
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2016 üldarutelu
Collapse
X
-
Aplaus.Algselt postitas chac Vaata postitustpronksmedalid saadakse päris paljudel spordialadel. sealhulgas ka jalgpallis. ka näiteks premium liiga ja kui ma ei eksi siis ka EM'il?
samas neljandad kohad medaleid ei saa. sai selgemaks?
Kommentaar
-
hmm, teletupsu teemadega pole kursis, kuid kas tahad mulle lehe reklaamimüügi ja klikkide arvu vahelist seose puudumist tõestada?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMine vaata teletupse, kui objektiivsed kalli-kallit tahad. Ja klikkidega võid ikka sügavalt vittu tõmmata.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
okey sorry. minu viga. miskipärast mäletasin teisitiAlgselt postitas Jasper Vaata postitustNo third place match has been played since 1980.-
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
See, et mina olen ajakirjanik, ei tähenda absoluutselt minu EMi jauramise puhul midagi. Ma pole spordiajakirjanik, minu lehel pole spordirubriiki ega -külgi. Ma vaatan lihtsalt vaatajana, et kuidagi mage on, kui õhtul on järjest "meeh"-mängud. Kui Saksamaa mängiks, eks, täna Prantsusmaaga alagrupis ja kumbki võiks välja kukkuda, siis oleks mul vaim kikkis. Või muud säärased meeskonnad. Island-Austria on armas vaatamine, aga see on selles osas ka kõik. Ehk ma vaatan aastas mingi 100 mängu jalkat, vist isegi rohkem, seepärast tahaks natuke vabal ajal vaatamisse ka emotsiooni saada ja seda, et mõlemad meeskonnad panevad sajaga endast kõik välja. Mitte, et "ah, pohh, saime nüüd esimese koha asemel kolmanda alagrupis, no mis siis ikka".Algselt postitas chac Vaata postitusthmm, teletupsu teemadega pole kursis, kuid kas tahad mulle lehe reklaamimüügi ja klikkide arvu vahelist seose puudumist tõestada?
Kommentaar
-
Ja, näe, Vince, kelle töö seisneb otsesemalt kliki peal ja EMi peal, siis tema on turniiriga rahul. Vihjena, et mänge on rohkem, uudiseid rohkem, klikke rohkem.Algselt postitas chac Vaata postitusthmm, teletupsu teemadega pole kursis, kuid kas tahad mulle lehe reklaamimüügi ja klikkide arvu vahelist seose puudumist tõestada?
Kommentaar
-
küsib mees kes pole isegi 8 võistkonnaga finaalturniire näinud?!Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustchac, kas sa üldse varasemaid EMe oled näinud?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Kuidas sa vaatad neid, kui sa kolmanda koha mängust räägid?Algselt postitas chac Vaata postitustküsib mees kes pole isegi 8 võistkonnaga finaalturniire näinud?!
1992 olen näinud. Seal ka kolmandat kohta välja ei mängitud, btw!
Kommentaar
-
Võib olla pole vaja kõiki mänge vaadata? Mõnes mängus on rohkem ühele, teises kolmandale ja seitsmendale ning kolmandat ei vaata otseselt keegi, kuid räägivad ikka.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa, näe, Vince, kelle töö seisneb otsesemalt kliki peal ja EMi peal, siis tema on turniiriga rahul. Vihjena, et mänge on rohkem, uudiseid rohkem, klikke rohkem.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
no vat, mina olen näinud EM'il kolmanda koha matše, sina pole.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas sa vaatad neid, kui sa kolmanda koha mängust räägid?
1992 olen näinud. Seal ka kolmandat kohta välja ei mängitud, btw!Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Selge, dementne.Algselt postitas chac Vaata postitustno vat, mina olen näinud EM'il kolmanda koha matše, sina pole.
(see oli nali)
Kogu vaidlus on läinud natuke, noh, imelikuks. Ehk ju siis on kõik korras. Mul lihtsalt on EMga seondunud varasemalt põnevamad tabelijälgimised ja andmine turniiri aglusest saadik. My bad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar