Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2016 üldarutelu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas chac Vaata postitust
    kui ma ei eksi siis ka EM'il?
    No third place match has been played since 1980.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

pronksmedalid saadakse päris paljudel spordialadel. sealhulgas ka jalgpallis. ka näiteks premium liiga ja kui ma ei eksi siis ka EM'il?
      samas neljandad kohad medaleid ei saa. sai selgemaks?
      Aplaus.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Mine vaata teletupse, kui objektiivsed kalli-kallit tahad. Ja klikkidega võid ikka sügavalt vittu tõmmata.
        hmm, teletupsu teemadega pole kursis, kuid kas tahad mulle lehe reklaamimüügi ja klikkide arvu vahelist seose puudumist tõestada?
        Seisan üksi mere ääres
        jalas kollased sandaalid
        valged, merevahust sääred
        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

chac, kas sa üldse varasemaid EMe oled näinud?

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            No third place match has been played since 1980.-
            okey sorry. minu viga. miskipärast mäletasin teisiti
            Seisan üksi mere ääres
            jalas kollased sandaalid

Kommentaar

hmm, teletupsu teemadega pole kursis, kuid kas tahad mulle lehe reklaamimüügi ja klikkide arvu vahelist seose puudumist tõestada?
              See, et mina olen ajakirjanik, ei tähenda absoluutselt minu EMi jauramise puhul midagi. Ma pole spordiajakirjanik, minu lehel pole spordirubriiki ega -külgi. Ma vaatan lihtsalt vaatajana, et kuidagi mage on, kui õhtul on järjest "meeh"-mängud. Kui Saksamaa mängiks, eks, täna Prantsusmaaga alagrupis ja kumbki võiks välja kukkuda, siis oleks mul vaim kikkis. Või muud säärased meeskonnad. Island-Austria on armas vaatamine, aga see on selles osas ka kõik. Ehk ma vaatan aastas mingi 100 mängu jalkat, vist isegi rohkem, seepärast tahaks natuke vabal ajal vaatamisse ka emotsiooni saada ja seda, et mõlemad meeskonnad panevad sajaga endast kõik välja. Mitte, et "ah, pohh, saime nüüd esimese koha asemel kolmanda alagrupis, no mis siis ikka".

Kommentaar

tsiteerides noorkirjanik Alicet siis "miks te küll höördite neid keda te laavite?"

Lisatud failid

Kommentaar

Ja, näe, Vince, kelle töö seisneb otsesemalt kliki peal ja EMi peal, siis tema on turniiriga rahul. Vihjena, et mänge on rohkem, uudiseid rohkem, klikke rohkem.

Kommentaar

chac, kas sa üldse varasemaid EMe oled näinud?
                    küsib mees kes pole isegi 8 võistkonnaga finaalturniire näinud?!
                    Seisan üksi mere ääres
                    jalas kollased sandaalid

Kommentaar

küsib mees kes pole isegi 8 võistkonnaga finaalturniire näinud?!
                      Kuidas sa vaatad neid, kui sa kolmanda koha mängust räägid?
                      1992 olen näinud. Seal ka kolmandat kohta välja ei mängitud, btw!

Kommentaar

Huvitav, kuivõrd selle turniiri ülimadal resultatiivsus on turniiri formaadiga seotud? Selles mõttes, et suurtel pole väga vajadust kolle lüüa, väiksemad ei saa jälle hakkama?

Kommentaar

Ja, näe, Vince, kelle töö seisneb otsesemalt kliki peal ja EMi peal, siis tema on turniiriga rahul. Vihjena, et mänge on rohkem, uudiseid rohkem, klikke rohkem.
                          Võib olla pole vaja kõiki mänge vaadata? Mõnes mängus on rohkem ühele, teises kolmandale ja seitsmendale ning kolmandat ei vaata otseselt keegi, kuid räägivad ikka.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kuidas sa vaatad neid, kui sa kolmanda koha mängust räägid?
                            1992 olen näinud. Seal ka kolmandat kohta välja ei mängitud, btw!
                            no vat, mina olen näinud EM'il kolmanda koha matše, sina pole.
                            Seisan üksi mere ääres
                            jalas kollased sandaalid

Kommentaar

no vat, mina olen näinud EM'il kolmanda koha matše, sina pole.
                              Selge, dementne.

(see oli nali)

Kogu vaidlus on läinud natuke, noh, imelikuks. Ehk ju siis on kõik korras. Mul lihtsalt on EMga seondunud varasemalt põnevamad tabelijälgimised ja andmine turniiri aglusest saadik. My bad.

Kommentaar

see, et mingi mäng meeh tundub, on ju täiesti isiklik probleem. jalgpalli üledoos?

vanasti oli jalgpalli tase Euroopas palju ebaühtlasem. teoorias oleks pidanud Inglismaa oma alagrupist ka läbi sõitma, samamoodi Portugal, aga ei ole need vahed enam nii suured.

Kommentaar

Working...
                                X