Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2020 Play-off
Collapse
X
-
Vaatasin OMi koosseise ja see on veidi ebanormaalne, mis koosseisuga Hispaania peale läheb. Unai Simon, Pau Torres, Oyarzabal, Eric Garcia, Pedri, Dani Olmo. Et sisuliselt suvepuhkus ongi nõrkadele?
-
Ühest küljest vaenlase kodus finaali võitnud Argentina, on vihje Itaalia võidule.
Teisest küljest on sel aastal tiitliteni jõudnud Argentina ja Eesti, mis vihjab jääle Inglismaa võidule.
Leave a comment:
-
Finaalis olen ausalt finaali jõudnud Itaalia poolt. Nende mängus on atraktiivsust ja taktikalist küpsust. Ka nende hingestatus on sellel turniiril silmatorkav. Inglased viljelevad megaigavat jalgpalli, milles Hispaania poolehoidjad ebaausalt süüdistasid itaallasi.
Leave a comment:
-
minu jaoks on selle foorumi suurimaks pettumuseks on see, et Pints on valinud just selle poole, mille on valinud. ise on haritud inimene, mitte mingi nädalavahetuseks voodikaaslast otsiv solaariumipäevitusega primitiiv.Algselt postitas Pints Vaata postitustVõtab kenasti viimased 7/8 lehekülge kokku.
Gareth Southgate, kasutaja Linnupoja ettekujutuses + teiste koondiste toetajate nägemus inglastest.
teisel kohal on see, et Rein on arseanali fänn, aga seda saab nagu kuidagi inimlikul tasandil mõista + ma saan raha alati.
Leave a comment:
-
-
ma ei olnud platsil, ma ei oska kohe nii öelda.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSeal ilma vileta ei mängitud?
Leave a comment:
-
Seal ilma vileta ei mängitud?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma lihtsalt toon välja selle lihtsa asjaolu, mis ei sobitu sinu ja teiste "ära ostetud var-is äärmiselt solvunud jalgpalliromantikute" narratiivi. aga ega seal ei ole ju vahet, sest see on okei, ilus koll oli, taani (!). var on näpitud.
Leave a comment:
-
ma lihtsalt toon välja selle lihtsa asjaolu, mis ei sobitu sinu ja teiste "ära ostetud var-is äärmiselt solvunud jalgpalliromantikute" narratiivi. aga ega seal ei ole ju vahet, sest see on okei, ilus koll oli, taani (!). var on näpitud.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustInglaste müür polnud joone taga. Oleks nad õiges kohas seisnud, poleks taanlased reeglitevastaselt lähedal olnud. Ja, noh, seda reeglit pole vist niikuinii kunagi ära vilistatud?
Leave a comment:
-
Inglaste müür polnud joone taga. Oleks nad õiges kohas seisnud, poleks taanlased reeglitevastaselt lähedal olnud. Ja, noh, seda reeglit pole vist niikuinii kunagi ära vilistatud?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusthuvitav tõesti, et mitte keegi ei räägi sellest, et taani lõi oma karistuslöögi reeglite vastaselt. aga okei, arusaadav, sest see on taani, see on laav stoori, see on jalgpalli romantika, see on okei. uefa maksis vari kinni.
Leave a comment:
-
huvitav, et mitte keegi ei räägi sellest, et taani lõi oma karistuslöögi reeglite vastaselt. aga okei, arusaadav, sest see on taani, see on laav stoori, see on jalgpalli romantika, see on okei. uefa maksis vari kinni.
tulge kindlasti rääkima ka, et ega seal vahet ei ole, kas müüri kõrvalt on väravavahil vaade/vaba ruum või on 3 meest ees. löök oli lihtsalt nii püüdmatu, ristakas!
Leave a comment:
-
it's coming home - see nüüd siis ametlik.Algselt postitas feedme Vaata postitustUEFA määras finaali sama VAR tiimi, kes oli Inglismaa - Taani mängus.
Vaene Itaalia.
Leave a comment:
-
bhahahahahahahahahahahhahahahahHHAHAHAHHAHAHAHAHAH HAHAHAAAlgselt postitas feedme Vaata postitustUEFA määras finaali sama VAR tiimi, kes oli Inglismaa - Taani mängus.
ükskõik kas see olukord oli õige või mitte, sa ei tee ju seda??? milleks uefa.. milleks.
Leave a comment:
-
UEFA määras finaali sama VAR tiimi, kes oli Inglismaa - Taani mängus.
Leave a comment:
-
Umbes 18 päeva veel. Peab kalendrist vaatama.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMitu päeva kavatsete seda kampaaniat siin veel jätkata? Umbes kahekümnes identne postitus. Iga trollimine saab kord vanaks.
Leave a comment:
-
Kuna kohtunik arvas, et puude oli, siis VAR ei saa otsust kahjuks ümber pöörata.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNii hull muidugi pole, aga hea initiative...
Ei ole VARi asi kohtunikule öelda kuidas õigesti olukorda tõlgendada tuleks + teised kohtunik pole peakohtunikud ja kui nad midagi ütlevad, siis see ei loe, sest meil on pea kohtunik!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: